Jump to content

Ćosović uhapšen zato što je zapalio Kuran!

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ispade onda da na taj zakon mogu da se pozivaju i satanisti uvredjeni nakon svakog cina sv. krstenja, jer se tom prilikom pljuje na Zloga i to nekoliko puta.

Muramasa, banalizujes :))

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ima neki problem sam sa sobom ;)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ne trpite versku netrpeljivost, pa zato hulite na slobodu govora.

Šta ako neki militantni ateista baci istovremeno Bibliju, Talmud i Kuran u isti oganj?

Pa da probaš da zapališ da vidimo kako će da reaguju. Tip je napravio veliku glupost , i treba ga malo zatvoriti da oladi ludu glavu . Ništa u tom Kuranu nepiše što nije dobro , to što ga neki tumače pogrešno ....

Подели на овим сајтовима

Nikakvo nedokazano verovanje ne može da bude zaštićeno od kritike, pa i vređanja.

Kritika je jedno a vredjanje drugo. A o (materijalnim) dokazima za verovanje mislim da same te dve reči ( dokaz i vera ) govore dovoljno.

Подели на овим сајтовима

Pa da probaš da zapališ da vidimo kako će da reaguju. Tip je napravio veliku glupost , i treba ga malo zatvoriti da oladi ludu glavu . Ništa u tom Kuranu nepiše što nije dobro , to što ga neki tumače pogrešno ....

Jesi li ti pročitao Kur'an ako tvrdiš da ne piše ništa što nije dobro?

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Осуђујем поступак овог човека и добро да је полиција правовремено деловала. Али све време ми се по глави врти питање, шта мислите о спаљивању словенских (српских) апокрифних књига које је вршено током прогона богумила у средњевековној Рашкој у време Стефана Немање и светог Саве?

• Волим 1

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pa čovek je spalio knjigu koja je njegovo vlasništvo, a spaljivanje bogumilskih knjiga je bio deo progona i spaljivanje njihovog vlasništva. Ako je to SPC u sprezi sa Nemanjićkom državom mogla da radi i ako to rade Muslimani, ne vidim zašto to ne bi mogli i bilo koji pojedinci.

Подели на овим сајтовима

Na pomenute se gledalo kao na drzavne neprijatelje br. jedan, sto i jesu bili (saradjivali sa Bugarima protiv Nemanje..)

Sveti Sava je molio oca da ne ih ne ubija, vec ako mora, posalje u druge zemlje. Nemanja je pristao, ali uz posebne uslove, podsecajuci sina da je on ipak i papin vazal. Potpuno je prestao sa "inkvizicionim metodama" progona neprijatelja ove vrste nakon sto je i sam svim srcem prigrlio Pravoslavlje.Svojim prosvetiteljskim (nenasilnim) radom Sveti Sava je u svima sejao seme blagocestive vere, ali i sirio toleranciju prema onima koji su ipak ostajali van Pravoslavlja. Kakav je bio Sveti Sava svedoci to da je sam kalif u Damasku izjavio da su svi hriscani kao on da bi i on sam postao hriscanin.

шта мислите о спаљивању словенских (српских) апокрифних књига које је вршено током прогона богумила

у средњевековној Рашкој у време Стефана Немање и светог Саве?

To je bilo spaljivenje od strane drzave, dakle, na drzavnom nivou, zbog anti-drzavnih ideja u tim knjigama (npr. odbijanja vojne sluzbe i sl) kao i promovisanja u tim spisima onoga sto je zlo, mrznje prema Stvoritelju materije, ovom svetu, bracnom zivotu... jednom recju destrukcija. Kao sto su danas zabranjeni slicni satanisticki kultovi i druge destruktivne skupine!

• Волим 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

по мени тотално не битна прича,то је акт који је њему познат треба знати цели причу,на слици се не види да је запалио већ држи куран у једној руци а упаљач у другој.

Подели на овим сајтовима

Жалосно је што је зараза анти-хришћанском политичком коректношћу преузела скоро све поре друштва, што се види по већини реакција на ову тему. Данас се не смије рећи оно што би требало да се подразумијева, а то је да је Србија држава коју је створио српски народ у којем је Православље традиционално доминантна вјера која је извршила огроман утицај на читаву земљу, њену историју и културу. Тиме је вријеђање Православља ништа мање него напад на читаву културу и традицију, а тиме и идентитет српског народа и српске државе. Дакле, не може се поредити са вријеђањем неке друге вјере. До прије 20 или 30 година овакав однос према традиционално доминантној вјери се подразумијевао у свим државама које су иоле држале до своје традиције. Наравно, политичка коректност у Србији је до те мјере извршила утицај на друштво, да се данас не смије рећи ни да је српски народ основао ову државу, забога, мора се рећи "грађани Србије". Та оптерећеност са "грађанима" нигдје у свијету није узела толико маха колико код нас несретних Срба, па је тако данас потпуно нормално да се из уста политичара у другим земљама чује "ми Руси", "ми Нијемци", "ми Мађари", "ми Грци!", "ми Хрвати" и нико се око тога не узбуђује - е, али ако неко код нас каже "ми Срби", то је одмах проблем! (А гдје су Цинцари, Русини и незаборавни Милошевићеви Египћани, увриједиће се неко?)

Свети Оци су отворено разобличавали лажна вјеровања и то не само јереси које су се рађале у хришћанству, него и сва друга погрешна учења. Свети Николај Мирликијски је организовао рушење Артемидиног храма, што би се данас посматрало као врло политички некоректан потез. А жао ми је што не могу да се сјетим како се звао један свети мученик, који је пострадао тако што је отишао пред Турке, храбро исповиједио вјеру, исмијао лажног пророка Мухамеда и био убијен. Прије тога се једном у страху од мучења одрекао вјере, па је ово било искупљење. Не може се истовремено такав човјек славити као мученик и осуђивати што је неко спалио Куран!

И гдје је уопште граница тој политичкој коректности? Сутра неће бити дозвољено запалити "Кулу стражару" Јеховиних свједока, а прекосутра ће бити забрањено сломити копију филма "Ратови звијезда", кад се џедај витезови региструју као вјера - што се у неким земљама већ ради.

Подели на овим сајтовима

И гдје је уопште граница тој политичкој коректности? Сутра неће бити дозвољено запалити "Кулу стражару" Јеховиних свједока, а прекосутра ће бити забрањено сломити копију филма "Ратови звијезда", кад се џедај витезови региструју као вјера - што се у неким земљама већ ради.

Nije to pitanje političke korektnosti, već ravnopravnosti... isti aršin prema svima...

A nije uopšte problem slika koji je Čosović postavio, već ono što je napisao:

"„Je.o vas Bajram, posle svega vi kao čestitate, ma mi Srbi smo sami sebi dovoljni. Srećan Bajram, Turci, ne dočekali sledeći“!"

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...