Баба Написано Октобар 29, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yXMU2qwCVag Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2012 Ал је смотало онај кран ко бакарну жицу ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 e baš me briga, što tako nisu pratili bombardovanje srbije 1999, jel sad treba da mi bude žao? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 A Facebook samo pljusti od novoformiranih stranica i poruka Sandi srbi su uz tebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 A Facebook samo pljusti od novoformiranih stranica i poruka Sandi uz tebe smo. dada Nadaleko poznata srpska slovenska duša, toplina i dobrota obasjava net večeras. Dragi, Јефимија Крунић, AnaNikolina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Samo psihopate mogu da se raduju tudjoj nesreci! A trenutno na internetu ima mnogo takvih. JESSY, Олимп, Dragi and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 dada Nadaleko poznata srpska slovenska duša, toplina i dobrota obasjava net večeras. И словенска душа и доброта има своје границе ,а и сећања... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Kriva je vlada neke zemlje a ne prosecan stanovnik iste! Ратко :( and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 http://www.facebook.com/SendiSrbiSuUzTebe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 dada Nadaleko poznata srpska slovenska duša, toplina i dobrota obasjava net večeras. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 tuga malina :) and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Srbi veceras zatrpali jutjub i livestream glupostima! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Kriva je vlada neke zemlje a ne prosecan stanovnik iste! И за овај ураган , та иста влада је крива,јер је својим бескрајним експериментисањима а све у циљу профита, унаказила и природу и климу,те јој се овако враћа... И још нешто ,просечан американац не зна да и постоји Србија,а камоли једно мало место по имену Алексинац, а ето ,овде срби сузе лију због урагана... Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 Gde? Ne vidim. ovde na komentarima: http://www.youtube.c...l?v=yXMU2qwCVag Милош Вергић пре 1 сек Они су нас гледали док су нас уништавали сад ћемо ми њих гледати док их Бог уништава ..ДА СЕ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ 24.03.1999 - 09.06.1999 Срећна олуја Њујорчанима уз песму: "Носи, носи свеееее" Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 30, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2012 И словенска душа и доброта има своје границе ,а и сећања... Kada bi oduvao samo te koji su nam to napravili, prvi bih likovao, veruj mi. Na 500 metara od mene kasetne bombe su ubile blizu 20 ljudi ovde u Nišu, pokošeni kada su izašli iz kuća u svoja dvorišta za vreme vazdušne uzbune. Ali ako ovde neko strada, stradaće neki ljudi koji nemaju blage veze sa tim. A komentari koje vidim po fejsu su stvarno patologija... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука