Jump to content

2012 - Ураган Сенди УЖИВО

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ууу батице,није ваљда да ниси могао да се суздржиш да ми кажеш коју,до сада ти је то успевало ,шта је,постали смо танки са живцима...

Нерадујем се ја ничијој несрећи,само сам хтео рећи да је ово чисто лицемерје и увлачење америма у стражњицу са тобоже саосећањем за њихову трагедију.

У Индији од поплава страда 10 пута више људи,па се нико од вас милосрднинх анђела није сетио да их помене у молитвама,а ни у овом случају ,док ураган није стигао до Њу Џерсија,а претходно је опустошио централну америку,али кога брига за тамо неку Панаму...

likefaceeeeeeee

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 57
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ja ne mogu da verujem, da se neko može radovati, pogibiji nekog naroda uz reči: "Neka ima, to ih Bog kažnjava za sve što su radili", ko da smo mi tu da dajemo tumačenje šta je volja Božija i ko i za šta trba da odgovara, jel mi mislimo da su braća ameri grešniji od nas?

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Ovde se neki raduju, ali zaboravljaju da npr. jedan Zvonko živi tamo i da možda i njemu i njegovoj deci preti opasnost, možda su čak i među stradalim, mada u ovo zadnje ne verujem, ali nikad se ne zna. Ko je znao da će ona krava da izgubi kontrolu na svom automobilu i da uleti pravo u bečkog sveštenika o. Dragu Govedaricu i da ga usmrti..?

Све у реду код нас брате, ми смо далеко од урагана. Мало сам заузет из других разлога ових дана па ме нема. Чуо сам се и са пријатељима који живе тамо, хвала Богу сви су добро.

Што се осталог тиче - свако страдање је страшно и ми као хришћани би требало да саосећамо са људима, било то у Индонезији, Уганди или Њу Џерсију. Зар није Христос рекао да волимо и непријатеље? А верујте да нам просечан становник Њу Џерсија није непријатељ...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ovde se neki raduju, ali zaboravljaju da npr. jedan Zvonko živi tamo i da možda i njemu i njegovoj deci preti opasnost, možda su čak i među stradalim, mada u ovo zadnje ne verujem, ali nikad se ne zna. Ko je znao da će ona krava da izgubi kontrolu na svom automobilu i da uleti pravo u bečkog sveštenika o. Dragu Govedaricu i da ga usmrti..?

Da, baš žalosno, piše ovdje nešto o tome, RIP:

http://www.erzdioezese-wien.at/content/artikel/a9918

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
e baš me briga, što tako nisu pratili bombardovanje srbije 1999, jel sad treba da mi bude žao?

384819_482712601749732_1137301850_n.jpg

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Сами смо ми придонијели злу које нас је снашло оваквим сликама и злурадошћу.

Ја нисам овај са слике, а верујем да ниси ни ти. Према томе, нисмо ми ничему допринели.

Подели на овим сајтовима

Не треба се радовати туђој несрећи јер то није људски , а несрећа не зна за границе и може да се деси свуда.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...