Jump to content

Дуга коса и интуиција - Индијанци, четници, Самсон

Препоручена порука

• Гости

Са твојим габаритима, хладило би ти се једно три кригле пива на столу после сат времена :)

Bojim se da ne raspolažem datom terminologijom tako da ne znam šta je pisac hteo reć' 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Bojim se da ne raspolažem datom terminologijom tako da ne znam šta je pisac hteo reć' 0205_whistling

Пази, на тебе толику можеш да попијеш прву криглу за једно десет до петнаест минута, док ће ти за другу бити потребно једно пола сата или више. Ако ја пијем брже и зовем туру сваки пут кад попијем, теби ће да стоји онолико пива на столу колико ти ја будем бежао.

Кхонташ?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пази, на тебе толику можеш да попијеш прву криглу за једно десет до петнаест минута, док ће ти за другу бити потребно једно пола сата или више. Ако ја пијем брже и зовем туру сваки пут кад попијем, теби ће да стоји онолико пива на столу колико ти ја будем бежао.

Кхонташ?

Dogovoreno :D! hahahahahahaha :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Joш мало браће по интуицији:

pastedgraphic_crop_448x327.jpg

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...