RYLAH Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 јеси ово ти Ацо? Јок, ја немам ни приближно волико косе. Знаш оно, вишак мушкости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Tako Radovanoviću? Ovo znači rat!!! Izazivam u brzom ispijanju krigle piva! Ko prvi popije- plaća ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Tako Radovanoviću? Ovo znači rat!!! Izazivam u brzom ispijanju krigle piva! Ko prvi popije- plaća ! Са твојим габаритима, хладило би ти се једно три кригле пива на столу после сат времена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Са твојим габаритима, хладило би ти се једно три кригле пива на столу после сат времена Bojim se da ne raspolažem datom terminologijom tako da ne znam šta je pisac hteo reć' 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Bojim se da ne raspolažem datom terminologijom tako da ne znam šta je pisac hteo reć' 0205_whistling Пази, на тебе толику можеш да попијеш прву криглу за једно десет до петнаест минута, док ће ти за другу бити потребно једно пола сата или више. Ако ја пијем брже и зовем туру сваки пут кад попијем, теби ће да стоји онолико пива на столу колико ти ја будем бежао. Кхонташ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Пази, на тебе толику можеш да попијеш прву криглу за једно десет до петнаест минута, док ће ти за другу бити потребно једно пола сата или више. Ако ја пијем брже и зовем туру сваки пут кад попијем, теби ће да стоји онолико пива на столу колико ти ја будем бежао. Кхонташ? Dogovoreno ! hahahahahahaha RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Има ту нешто у тој коси штоно кажу бабе - има туј нешто... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 Ima friz k'o da ga je drmn'o grom ... Il' ga je Mileva rascupala ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 24, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2012 drvce, Oglo, Sophrosyne and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Joш мало браће по интуицији: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука