Драшко Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 остајете без пудинга вечерас и једна и друга 1340_womensи трећа, пардон "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 301 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 4chsmu1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Партизанштино! Гибаничарко! Дуња and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Гибаничарко! Дабогда те бановали. Трајно. Спадало. RYLAH and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 остајете без пудинга вечерас и једна и друга 1340_womens Претиш. Радикалу један! (Хтедох да напишем Динкићу један, али је стварно увредљиво.) Јадранка-Дервента, RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Претиш. Радикалу један! (Хтедох да напишем Динкићу, али је стварно увредљиво.) сад си написала :/ па мислим стварноооо Дуња, докле прво ме зезнеш са рецептом за палачинке (не кажеш да треба и вода) а сад ово...... АААаааАААааАА "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Дабогда те бановали. Трајно. Спадало. Оооо, да имам пиштооољ, како бих ти распорИо утробуу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 а и ми залутасмо са теме хајдмо да нешто "порадимо" по питању теме, лако ћемо за гибанице, пудинге, палачинке, Дуњине рецепте RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 па мислим стварноооо Дуња, докле прво ме зезнеш са рецептом за палачинке (не кажеш да треба и вода) а сад ово...... Корак по корак, да се знање слегне. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 19, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2012 Корак по корак, да се знање слегне. пуса "посветио" сам ти песму на оној теми "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Da se smesta vratite na temu 301 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Kako to brukamo pretke? Razmnožavanjem? Идиотизмом, пљувањем по свему што је њима било свето. Е сад прочитај историју мало па види шта је њима била светиња и за шта се глава давала . Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 Идиотизмом, пљувањем по свему што је њима било свето. Е сад прочитај историју мало па види шта је њима била светиња и за шта се глава давала . Da li možeš biti, molim te, malo konkretniji? Na koje pojave i koje pojedince misliš? Znam da ima puno toga, ali opet .. da probamo konkretizovati. Hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 То су само последице, узроци су у лошем материјалном стању. Nisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 20, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2012 @@horatio, Hocemo li da probamo da definiseo deo naroda koji je po godinama spreman za radjanje; pa onda da vidimo sta ne valja. Znam, ne valja drzavni sistem koji nas uvaljuje u siromastvo, ali nam to nije opravdanje. Draga Dragana, mislim da nema potrebe to sada nešto definisati. Mislim da čak to nije ni problem. Približno je jasno je koja je donja i gornja granica reproduktivne sposobnosti. Problem je što smo negdje "promašili" i sada živimo jednim dekadentnim načinom života, koji dugoročno ne vodi nikuda. Egzistencija koja se bazira na ekstremnom i nerazumnom egoizmu, teško da može sačuvati jednu naciju od odumiranja. Problem nemanja jasnih vrijednosti koje opravdavaju ličnu žrtvu (kakva god ona bila). Potpuno odsustvo kompasa i nemanje jasnog cilja u kom pravcu ići... ma, koliko nas osporavali mi smo Evropljani, a problemi koji muče nas muče i Evropu. I jedni i drugi se suočavamo sa nestankom. No, bilo kako bilo ja nemam odgovore, samo primjećujem neke simptome našeg stanja. PS Ekonomska pdrška porodici, sigurnost za porodilje i djecu, postizanje određenog nivoa socijalne sigurnosti - nipošto ne bi odmogli u rješavanju ovih problema. Ipak, mi najprije trebamo duhovnu obnovu i zdrav nacionalni zanos. Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука