Дејан Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Dobre "devojke" idu u raj a loše idu gde god požele! U oba slučaja kao osnovni pokretač imamo interes,što znači da ove dve grupacije ljudi imaju vrlo slične poglede na život . Dakle suština im je ista ali je ispoljavaju u različitoj formi. Evidentno je da psevdoziloti forsiraju u svojoj duhovnosti paklene muke i strah od istih,što je i osnovna motivacija za njihovu borbu da zadobiju večno blaženstvo Nema kod njih svetootačke molitve :"Ako ne spasiš sve ljude ,nemoj ni mene spasiti". Raj je rezervisan samo za njih,odabranu elitu. Imaju odnos sa Bogom kao sponzoruša sa oligarhom. .Na tom putu ,evidentno,gaze sve pred sobom,sve što se kosi sa juridičkom lestvicom koja ih vodi u obećano carstvo. Sponzoruše opet imaju stav,da je samo siromaštvo gore od smrti, pa zarad zadobijanja svog vida blaženstva,gaze sve pred sobom i neobaziru se. Da ja sad ne bi mnogo pametovao vi se nastavite na temu PS. Reč sponzoruša podrazumeva oba pola. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 ja ne poznajem ni jednu sponzorusu ,a ti ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 ja ne poznajem ni jednog psevdozilota,a ti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 ja ne poznajem ni jednog psevdozilota,a ti? poznajem,a i prepoznajem Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Dolaze da se šminkaju kod tebe? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Nemojte da se ljutite, ali ja sve vernike vidim kao spomzoruše. Ugađate nekome i poštujete nečija pravila da bi kasnije nešto dobili. Nemam nameru nikoga da povredim ili nešto ovo je samo more mišljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Nemojte da se ljutite, ali ja sve vernike vidim kao spomzoruše. Ugađate nekome i poštujete nečija pravila da bi kasnije nešto dobili. Nemam nameru nikoga da povredim ili nešto ovo je samo more mišljenje. to bre hoću da čujem ,pogodio si suštinu samo si generalizovao ,što nije dobro niti tačno Јадранка-Дервента, Драгана Милошевић and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 @, Vrati se i pogleda temu Pet impulsa, pa onda generalizuj. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 to bre hoću da čujem ,pogodio si suštinu samo si generalizovao ,što nije dobro niti tačno Ustvari sam hteo da napišem većina, ali sam napisao svi. Ima izuzetaka, ali moraš priznati da ogroman broj vernika poštuje pravila samo iz straha od kazne ili zbog želje za nagradom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Vrati se i pogleda temu Pet impulsa, pa onda generalizuj. Kao što rekoh mislim da je mnogo važnije imati osećaj za dobro i loše zbog savesti nego zbog osećaja živog Boga. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Neko cini dobro jer se plasi kazne a neko cini dobro iz proste ljubavi.To je cilj svima nama da cinimo iz ljubavi. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Ustvari sam hteo da napišem većina, ali sam napisao svi. Ima izuzetaka, ali moraš priznati da ogroman broj vernika poštuje pravila samo iz straha od kazne ili zbog želje za nagradom. da,ima i onih koji se čude da ideš u Crkvu a ništa ti nije potrebno Ћириличар and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 da,ima i onih koji se čude da ideš u Crkvu a ništa ti nije potrebno Svi koje ja znam ni ne idu u crkvu. Imam ortake koji su veliki vernici kada vodim diskusije sa njima o veri hoće da me ubiju, ali uopšte ne odlaze u crkvu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Nema kod njih svetootačke molitve :"Ako ne spasiš sve ljude ,nemoj ni mene spasiti". Дигресија: код ког оца можемо овај цитат да нађемо? milan. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Dolaze da se šminkaju kod tebe? mozda ,a jel kod tebe dolaze sponzoruse ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука