Jump to content

Sličnosti i razlike između psevdozilota i sponzoruša

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kad već spomenu sujetu,onda prvo svojoj daj po nosu , pa nećeš zanavek zatvarati vrata ljudima a i bićeš manje uvredljiv i uvrede će biti "uvrede" :)

Супер, хајде да се бавимо мојом сујетом, управо то је оно што је главно у ономе о чему сам причао. Није биотно што ћеш овом темом разгневити целу једну групу добрих, али збуњених, људи, најбитније је да мени одбрусиш колико сам сујетан.

Свака част ;)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Слажем се да су многи такви, али то су углавном почетници у вери.

problem psevdozilota je taj što iz te faze neofitstva i ne izlate,jedino mi nije jasno kako im to uspeva

Подели на овим сајтовима

Супер, хајде да се бавимо мојом сујетом, управо то је оно што је главно у ономе о чему сам причао. Није биотно што ћеш овом темом разгневити целу једну групу добрих, али збуњених, људи, најбитније је да мени одбрусиш колико сам сујетан.

Свака част ;)

Majstor sam u tome sponzorušo.oćeš sad da me biješ? :D;)
Подели на овим сајтовима

Majstor sam u tome sponzorušo.oćeš sad da me biješ? :D;)

Свака част. Дубине твоје духовности и прозорљивости је тешко сагледати. Мора да си јуродив, чим те нико не капира, а толике људе изводиш на прави пут?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Имам смисао за хумор, далеко од тога, али стави се у позицију некога ко чита Борбу за веру и верује да је Артемије пророк и да смо ми екуменисти који ће да горе у паклу. Како би се ти осећао? Стварно не верујем да би ти било свеједно. Исто као када нама дођу овде атеисти и крену да тупе, а уствари нас вређају, али не схватају.

Кажем све ово јер знам доста таквих људи, који су стварно у суштини много добри људи, и који када лепо са њима причаш и када им предочиш аргументе на један леп начин прихвате Истину, али не можеш са њима овако.

Стварно ово није ништа лично уперено против тебе, и мени су брисали и постове и постере и песме које сам постављао, и капирам да често и ја претерам (зато и служе и модови и админи), стварно није ово неки покушај лекције теби, излети се свако, али мислим да је контрапродуктивно, то је све.

Подели на овим сајтовима

eto ,ti misliš tako a ja mislim da baš ti dobri ljudi, će na ovakav plastičan način ,shvatiti šta hoću da kažem ili neko drugi.

Mislim da je to što se psevdoziloti ne kupaju ili ne brinu previše za telo,pandam tome što se sponzoruše stalno lickaju,parfemišu operišu ,da bi dobili nagradu od onoga zbog kojeg to rade.

I ne znam što si se ograničio smao na artemite,kao da su oni jedini.

Подели на овим сајтовима

Онда имаш предрасуде. Они псеудозилоти које ја познајем се редовно купају, користе компјутере, читају новине, раде све исто као и сви остали, само што ствари тумаче на други, погрешан, начин.

Нећеш псеудозилота препознати по томе што има браду до колена или што смрди или што не користи ни ТВ ни Интернет, него по томе што има криво тумачење Православља.

Подели на овим сајтовима

I u najvećoj gluposti,inteligentan čovek nađe smisao,razloži je ,objasni ...oplemeni...

Ajde da vidimo da li si ti na nivou zadatka,obzirom kako si ocenio ovu temu ,zaključujem da se smatraš intelektualcem..

Tema je tvoja,da vidimo možeš li da opravdaš temelj na osnovu kog donosiš sud :)

Vazi, samo da zavrsim jednu debatu s Vendijem, poslanicom Adzemovic i Zikom Obretkovicem. Ti si sledeci, obecavam.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Kol'ko ja mogu da izfilozofiram, ako je to tacno, nekim redom Bogu se sluzi razumom pa razumom i umom pa razumom umom i srcem. Tj. celim bicem. A deca odma celim bicem vole Boga, dok ne odrastu i ne vide zivotne teskoce koje nam se nekad cine bitnije od Ljubavi prema Bogu i brizi o sopstvenoj dusi. zaboravljamo na vecni zivot pa onda valda moramo razumno nekim redom da se vratimo veri. Cast izuzetcima koji ceo zivot ostanu deca. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...