Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Захваљујући нашем брату Вељку, коначно имате могућност да преузмете потпуно бесплатно књигу "Црква је живот"- од протојереја Георгија Флоровског. Заправо то је зборник изабраних студија, беседа, есеја... свакако једна од најбољих књига која се појавила на спрском језику али коју је немогуће пронаћи и купити. Ево, сада је имате бесплатно на Поукама. Фајл је у пдф формату, величине неких 40 мб. Ова књига је и обавезна литература за предмет на факултету ПБФ Пастирско богословље. Ово је књига која ће вас сигурно одушевити. Изволите: https://www.pouke.org/library.php?id=1433&cid=33&do=view Наравно, поделите са пријатељима w.a.mozart, Александрида, Ljubičasta and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 jeeeeeeeee.... hvala zru Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Sad sam pročitala samo Tama noći-Zlo je među nama. Au, kakav šmeker taj Florovski! :291291291: Mora da padne jedno ozbiljno čitanje... Manastir Bradaca and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Велики подухват - хвала! Колико сам испратио ово је скенирао наш члан - дајте нек се овде потпише па да га излајкујемо! keka, мирођија and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 13, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Да, да... наш члан Вељко... надам се да ће се што пре јавити. Мада можда и неће Када видимо да неко скенира ми га упртимо да то стално ради... сећаш се, тако смо некада и тебе Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Вељко .hvala. !!!! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 Divno, hvala puuuunooooo Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2012 0442_feel 0442_feel 0442_feel w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manja Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Sada sam pročitala deo o Bogorodici i baš mi se sviđa! :smile: Hvala drugari! :smile: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 oleeeee Јевсевије је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 E, 'fala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Сада сам вирнула...сјајно. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 У задње време сам врло мало на форуму проводим време са болесним унуком Јованом па сам тек сада видео овај пост у најблаже речено да сам се одушевио ! Хвала на овако лепој књизи . П.С. Због Јована не идем на посао проводим време са њим на малом одмору сам ! Јован воли много да сам са њим и много му је боље када сам са њим у друштву . nana and Снежана је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Дивно Јашо што је Јовану боље. А како му не би било најбоље са дедом у друштву.Та веза је доживотна. Само се ви дружите, биће времена и за ову лепу књигу. Поздрав за вас двојицу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Дивно Јашо што је Јовану боље. А како му не би било најбоље са дедом у друштву.Та веза је доживотна. Само се ви дружите, биће времена и за ову лепу књигу. Поздрав за вас двојицу.Хвала ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука