Jump to content

Коначно на Поуке.орг! Књига "Црква је живот"- Георгије Флоровски (free download)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

ibhQjpmI859FGV.JPG

Захваљујући нашем брату Вељку, коначно имате могућност да преузмете потпуно бесплатно књигу "Црква је живот"- од протојереја Георгија Флоровског. Заправо то је зборник изабраних студија, беседа, есеја... свакако једна од најбољих књига која се појавила на спрском језику али коју је немогуће пронаћи и купити. Ево, сада је имате бесплатно на Поукама. Фајл је у пдф формату, величине неких 40 мб.

Ова књига је и обавезна литература за предмет на факултету ПБФ Пастирско богословље.

Ово је књига која ће вас сигурно одушевити.

Изволите:

Наравно, поделите са пријатељима

Подели на овим сајтовима

Sad sam pročitala samo Tama noći-Zlo je među nama.

Au, kakav šmeker taj Florovski! :291291291:

Mora da padne jedno ozbiljno čitanje...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Велики подухват - хвала!

Колико сам испратио ово је скенирао наш члан - дајте нек се овде потпише па да га излајкујемо!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, да... наш члан Вељко... надам се да ће се што пре јавити.

Мада можда и неће :) Када видимо да неко скенира ми га упртимо да то стално ради... сећаш се, тако смо некада и тебе :)

Подели на овим сајтовима

0442_feel 0442_feel 0442_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

У задње време сам врло мало на форуму проводим време са болесним унуком Јованом па сам тек сада видео овај пост у најблаже речено да сам се одушевио ! Хвала на овако лепој књизи . 

П.С. Због Јована не идем на посао проводим време са њим на малом одмору сам ! Јован воли много да сам са њим и много му је боље када сам са њим у друштву .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Дивно Јашо што је Јовану боље.

А како му не би било најбоље са дедом у друштву.Та веза је доживотна.

Само се ви дружите, биће времена и за ову лепу књигу.

Поздрав за вас двојицу.

Подели на овим сајтовима

Дивно Јашо што је Јовану боље. А како му не би било најбоље са дедом у друштву.Та веза је доживотна. Само се ви дружите, биће времена и за ову лепу књигу. Поздрав за вас двојицу.

Хвала !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...