lab_man Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 18:25, Срђан Шијакињић рече само Сејнт Маркс. Ne znaš šta propuštaš.. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 18:59, orthodox_SRB рече Ne znaš šta propuštaš.. ма што је најцрње знам, и све планирам да одем понегде, него кад дође недеља ујутру, одем где је најближе... био сам доудше у доста цркава по једном макар, пошто сам живео у разним деловима града, али тренутно ми је Св. Марко некако најпријатнији, иако иначе више волим мало мање цркве, у којима по могућности нема хора, или се бар разговетно чује и у којима се служи са отвореним дверима. Тања1 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Crkvu Svete Trojice i Bogorodičinu u Zemunu, Sabornu Crkvu, Crkvu Svete Petke, Hram Svetog Save. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 19:25, Срђан Шијакињић рече Св. Марко некако најпријатнији facenew22222222 mora da smo se videli nekadSv Simeon Mirotocivi, Sv Marko, Sv Trifun "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 19:25, Срђан Шијакињић рече ма што је најцрње знам, и све планирам да одем понегде, него кад дође недеља ујутру, одем где је најближе... био сам доудше у доста цркава по једном макар, пошто сам живео у разним деловима града, али тренутно ми је Св. Марко некако најпријатнији, иако иначе више волим мало мање цркве, у којима по могућности нема хора, или се бар разговетно чује и у којима се служи са отвореним дверима. otvorene dveri ili zatvorene....ne pravim razliku.... definitivno poseti Nevski...za Vaskršnje i Božićne praznike dveri su otvorene non stop... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 sv.Marko,Nevski,Sv.cara Konstantina i carice Jelene(u V.Stepe-moj komsiluk )... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Bio sam do sada u crkvi Svete Trojice u Zemunu pre 7 godina, u Sabornoj Crkvi više puta i isto tako u Hramu Svetog Save i u manastiru Ostrog pre 7 godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 U BG sam gost, i bila sam u Sabornoj crkvi, ali samo po danu, slucajno, u Crkvi Sv.Petke i manastiru Rakovica (ali nazalost samo vrlo kratko). Imam zelju da posjetim i Vavedenje. Kao i da popricam sa o.Petrom Lukicem u Sabornoj crkvi ako nekad uspijem doci do njega. Mislim da on moze da mi da odgovor i utjesi moju dusu... Jel' zna neko, jel' ima nacin da se njemu pise? ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 21:31, Дијана. рече U BG sam gost, i bila sam u Sabornoj crkvi, ali samo po danu, slucajno, u Crkvi Sv.Petke i manastiru Rakovica (ali nazalost samo vrlo kratko). Imam zelju da posjetim i Vavedenje. Kao i da popricam sa o.Petrom Lukicem u Sabornoj crkvi ako nekad uspijem doci do njega. Mislim da on moze da mi da odgovor i utjesi moju dusu... Jel' zna neko, jel' ima nacin da se njemu pise? probaj sa ovim... Телефон храма: (+381) 11 2636-684 Старешина храма: (+381) 11 3281-472 Адреса: Кнеза Симе Марковића 3 Радно време: од 7:00 до 20:00 kontakt@saborna-crkva.com ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 21:31, Дијана. рече Jel' zna neko, jel' ima nacin da se njemu pise? http://www.saborna-crkva.com/index.php?option=com_content&task=view&id=659&Itemid=478 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 16:06, JESSY рече своју парохијску св Јована Влдимира, храм св Трифуна на Топчидеру, храм св,Саве као и И ја понекад одем до Лазарице. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Hvala Dzesi i Milane 8086.gif Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 А можеш да пробаш и овде, отац Пера је и тамо... http://www.pastirskicentar.com/index.php?option=com_content&view=article&id=165&Itemid=339 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 E, dobro, preduzecu nesto umjesto da samo mastam. Najbolje probati dogovoriti se pa otici na sigurno. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 On 22. 1. 2014. at 20:09, orthodox_SRB рече otvorene dveri ili zatvorene....ne pravim razliku.... definitivno poseti Nevski...za Vaskršnje i Božićne praznike dveri su otvorene non stop... Па и мени је у суштини свеједно, мало више волим да чујем више од молитви. Можда јер сам навикао тако у мом граду. А у Невском сам био једном на литургији, јесте лепа црква јако. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука