GeniusAtWork Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 11. Zato što su produkt države i državnih službi koje stoje iza njih https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Милојков, само да ти одговорим овде пошто си закључао ону тему и нећу више: ниси изазвао мој гнев тиме што си вређао ове са изложбе, него зато што налазиш било каква оправдања за ону гамад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Милојков, само да ти одговорим овде пошто си закључао ону тему и нећу више: ниси изазвао мој гнев тиме што си вређао ове са изложбе, него зато што налазиш било каква оправдања за ону гамад. Нисам мислио да их правдам, ал ајд сад. Тако је испало. Опуштено. Нисам ти ништа замерио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Poslednji primer je slučaj Milana Živanovića, koji je 20. septembra pred Višim sudom u Beogradu oslobođen optužbi za učešće u paljenju zgrade ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu 21. februara 2008. godine. Да ли се зна можда кад ће бити макар приведени они који су 5.10.2000. палили скупштину и рушили околину? Или то тада нису били хулигани? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Да ли се зна можда кад ће бити макар приведени они који су 5.10.2000. палили скупштину и рушили околину? Или то тада нису били хулигани? Odlichna ti je logika. Daj da pustamo svakog ko pali, rusi, spaljuje ambasade, skupstine, centre - iz politickih razloga. Mislim da to treba da bude izuzece za to delo. jerbo - ako nisu osudjeni ovi 2000te sto bi bili ovi moderni! A ja stvarno ne razumem sto osudjuju ubice, sta onaj sto ga oslobodili mogu i ostale.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Да ли се зна можда кад ће бити макар приведени они који су 5.10.2000. палили скупштину и рушили околину? Или то тада нису били хулигани? Па јесу били хулигани, и то што нису процесуирани и јесте доказ да су у служби политичких струја. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Odlichna ti je logika. Daj da pustamo svakog ko pali, rusi, spaljuje ambasade, skupstine, centre - iz politickih razloga. Mislim da to treba da bude izuzece za to delo. jerbo - ako nisu osudjeni ovi 2000te sto bi bili ovi moderni! A ja stvarno ne razumem sto osudjuju ubice, sta onaj sto ga oslobodili mogu i ostale.. То је био цинизам. Исти људи, само различити аршини... Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Odlichna ti je logika. Daj da pustamo svakog ko pali, rusi, spaljuje ambasade, skupstine, centre - iz politickih razloga. Mislim da to treba da bude izuzece za to delo. jerbo - ako nisu osudjeni ovi 2000te sto bi bili ovi moderni! A ja stvarno ne razumem sto osudjuju ubice, sta onaj sto ga oslobodili mogu i ostale.. Мислим да ти ниси схватио логику коју ја презентујем па си је изврнуо како би испао мудрачки саркастичан...Ја бих да не пуштамо никога ко руши, пали или примењује било какву силу. И ове и оне. Ти мислиш да неко паљење, рушење, насиље...има оправдање у модерном свету? Имам интереса=оправдано, немам интереса=неоправдано? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 То је био цинизам. Исти људи, само различити аршини... Партибрејкеру... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Милојков, само да ти одговорим овде пошто си закључао ону тему и нећу више: ниси изазвао мој гнев тиме што си вређао ове са изложбе, него зато што налазиш било каква оправдања за ону гамад. Написати за децу да су " гамад " не може свако. За тако нешто потребно је одсуство..............- но то што ти називаш гневом је мржња и ништа друго. Чак шта више читајући шта и како ти пишеш та деца су, итекако, добра. И њихови несташлуци могу да се оправдају годинама које имају. Шта рећи за тебе који си, готово, три пута старији од њих............ Није у реду, Ивице, да скрећемо са теме. Парада срама је, хвала Богу, и ове године забрањена и само можемо да поздравимо и једино разумну одлуку МУП - а Републике Србије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Написати за децу да су " гамад " не може свако. За тако нешто потребно је одсуство..............- но то што ти називаш гневом је мржња и ништа друго. Чак шта више читајући шта и како ти пишеш да деца су, итекако, добра. И њихови несташлуци могу да се оправдају годинама које имају. Шта рећи за тебе који си, готово, три пута старији од њих............ Три пута сам старији ако они имају 9 година. Ту ”децу” познајем јако, јако добро. У питању су чисте звери способне да ураде било шта. Ни године ни околности нису никакво оправдање јер смо сви ми прошли кроз те године и исте или још горе животне околности. А називати њихова дела несташлуцима може само неко ко је моралу рекао лаку ноћ или ко је дверјанин (мада је то исто, није потребно трошити додатне електроне за дуплирање појмова). Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 sqny, feeble, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Ništa tu nije problem što gumeni meci, suzavac i dve nedelje zatvora ne mogu rešiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Три пута сам старији ако они имају 9 година. Ту ”децу” познајем јако, јако добро. У питању су чисте звери способне да ураде било шта. Ни године ни околности нису никакво оправдање јер смо сви ми прошли кроз те године и исте или још горе животне околности. А називати њихова дела несташлуцима може само неко ко је моралу рекао лаку ноћ или ко је дверјанин (мада је то исто, није потребно трошити додатне електроне за дуплирање појмова). Не знам како сам дошао до закључка да си старији и од мене. Небитно. Ти само мислиш да их познајеш. Од сада па убудуће ћу њихова дела називати несташлуцима да бих, барем, мало ублажио мржњу коју несебично сејеш по овом форуму. О мојој неморалности можеш да пишеш шта и колико хоћеш - не дотиче ме. Једино ћу ти одговорити на знак једнакости који си поставио између неморала и дверјанина. То је примерено управо онима које ти " прозиваш " - особама које нагињу ка тоталитарним идејама, попут, - фашизма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 4, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 То је примерено управо онима које ти " прозиваш " - особама које нагињу ка тоталитарним идејама, попут, - фашизма. Е, сад си угасио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука