Лапис Лазули Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Esencijalni kljuc sustine jezgra problema... dodala bi jos,a kad imamo prave muskarce i srecne zene pored njih imacemo i zdravu i srecnu i blagoslovenu decu i sta nam onda ko moze? nana, Зорица Бубало, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 Као што је речено у књизи ... узрок еманципације жена јесу слаби а ја би пре рекао не одговорни, не пожртвовани мушкарци и мушкаци са недовољно љубави према породици и жени. И наравно да такви мушкарци упадају у око свима а поготово женама.Сестре, жене ... отац Гумеров не говори да није добро што сте ви писмене, образоване и успешне ... па да је Бог хтео да предност мушкарцима не бих жене биле исте интелектуалних способности као мушкарци. Али ви морате знати који су ваше примарне ствари у животу а једна од тих је да жене постану мајке. Отац Гумеров говори о томе да еманциповане жене кад их крене слава, каријера и новац запостављају своје приоритете у животу и поклањају се лажним, привидним приоритетима. Породица поред љубави захтева и време а ми сад примењујемо сва инстант решења која имамо у животу и то преносимо у породицу. Е то доводи до развода, погрешно васпитане деце, раздора породице а на крају ће довести и до самоуништења.Сестре пробајте из тог угла погледати еманципацију па онда пишите коментаре. ПиП, nana and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 1, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 dodala bi jos,a kad imamo prave muskarce i srecne zene pored njih imacemo i zdravu i srecnu i blagoslovenu decu i sta nam onda ko moze? Амин + Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Овако изгледа насловна страна књиге Најтоплија препорука за читање! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Али ви морате знати који су ваше примарне ствари у животу а једна од тих је да жене постану мајке. A ko mi kaže šta mi je primarna stvar u životu? Ti? Nisam znala da sam po rođenju dobila spisak stvari koje moram da odradim u životu, poređane po važnosti. Nema mi tog spiska nigde, zagubio mi se, izgleda... Šta je sa ženama koje ne mogu da postanu majke? Njihov život nema smisla? Primarna stvar u životu svakog ljudskog bića je da bude srećan što je to više moguće, a ako uloga majke nije nešto što bi svakoj donelo neizmernu sreću u životu, čemu onda to? Лапис Лазули, DankaM and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Женској природи je од почетка генетски урођена љубав према мужу u тежња ка њему, као u зависност oд њега. Obozavam ovakve poucne tekstove. Svestenik Pavle Gumerov <3 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1207653/Womens-800m-gold-medal-favourite-Caster-Semenya-takes-gender-test-hours-World-Championship-race.html http://www.dailymail.co.uk/news/article-1212562/Gender-row-runner-Caster-Semenya-hermaphrodite.html http://www.livescience.com/15810-caster-semenya-gender-sex-test.html Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 A ko mi kaže šta mi je primarna stvar u životu? Ti? Nisam znala da sam po rođenju dobila spisak stvari koje moram da odradim u životu, poređane po važnosti. Nema mi tog spiska nigde, zagubio mi se, izgleda... Šta je sa ženama koje ne mogu da postanu majke? Njihov život nema smisla? Primarna stvar u životu svakog ljudskog bića je da bude srećan što je to više moguće, a ako uloga majke nije nešto što bi svakoj donelo neizmernu sreću u životu, čemu onda to? Svestenik Pavle Gumerov <3 ti nasao ceduljicu koju si izgubila, a ti tako?! Kao da tvoja genetski zenska glava zna bolje no genetski muska glava sta tvojoj genetski zenskoj prirodi ponajbolje prilici?! DankaM је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Svestenik Pavle Gumerov <3 ti nasao ceduljicu koju si izgubila, a ti tako?! Kao da tvoja genetski zenska glava zna bolje no genetski muska glava sta tvojoj genetski zenskoj prirodi ponajbolje prilici?! Objasnio! Ne bih ništa dodala. (Bravo, drvce) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Овако изгледа насловна страна књиге Најтоплија препорука за читање! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Јел ово нека трол књига? Подсећа ме на неке моје постове на овом форуму које сам писао у тренуцима максималне инспирације. Макар ми тако делује кацам летимично прочито први пост. Апсолутно je тачно следеће: када жена почне да се бори за једнакост с мушкарцима, то значи да нема среће у личном животу. Сва та борба je само нејаки протест против несрећне судбине и тајна жеља за једноставном женском срећом. Овај део је непроцењив! Ко да сам га лично писо! Свака част! drvce and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Čekaj bre, pa ja sam propustila tu sjajnu rečenicu o genetskoj urođenoj ljubavi prema mužu. Svestenik Pavle Gumerov <3 ti nasao ceduljicu koju si izgubila, a ti tako?! Kao da tvoja genetski zenska glava zna bolje no genetski muska glava sta tvojoj genetski zenskoj prirodi ponajbolje prilici?! Možda mi se javi genetska želja da te oderem živog. Štašsad? Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Objasnio! Ne bih ništa dodala. (Bravo, drvce) Nista bravo, nego da sutra na racunu vidim one pare za ovo moje agitovanje. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Женској природи je од почетка генетски урођена љубав према мужу u тежња ка њему, као u зависност oд њега. Jasno da za mnogo toga ne treba dokaz. Potrebna je vjera bez toga...ali za ovo bih zaista tražila to, kakav god, samo da djeluje uvjerljivo. Valjalo bi naučni... pominje se genetika. (ipak dodah ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Као што је речено у књизи ... узрок еманципације жена јесу слаби а ја би пре рекао не одговорни, не пожртвовани мушкарци и мушкаци са недовољно љубави према породици и жени. И наравно да такви мушкарци упадају у око свима а поготово женама. Сестре, жене ... отац Гумеров не говори да није добро што сте ви писмене, образоване и успешне ... па да је Бог хтео да предност мушкарцима не бих жене биле исте интелектуалних способности као мушкарци. Али ви морате знати који су ваше примарне ствари у животу а једна од тих је да жене постану мајке. Отац Гумеров говори о томе да еманциповане жене кад их крене слава, каријера и новац запостављају своје приоритете у животу и поклањају се лажним, привидним приоритетима. Породица поред љубави захтева и време а ми сад примењујемо сва инстант решења која имамо у животу и то преносимо у породицу. Е то доводи до развода, погрешно васпитане деце, раздора породице а на крају ће довести и до самоуништења. Сестре пробајте из тог угла погледати еманципацију па онда пишите коментаре. Prvo boldovano se piše zajedno. Drugo boldovano- jok, nego ću da ga pustim da gleda utakmicu i ispija pivo dok ja radim? Malo morgen. Treće boldovano- zakucao si negde u petom razredu OŠ, očigledno. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 2, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2014 Primarna stvar u životu svakog ljudskog bića je da bude srećan što je to više moguće Људско биће, у правом смислу, се постаје само онда када нам је срећа оних до нас битнија од наше саме. Постоје и теорије о људском бићу, али ово је једина истина, објављена од Творца људског бића. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука