Jump to content

ЖРУ анкета: Шта највише волите да читате?

Оцени ову тему

Balthasar

79 члановâ је гласало

1. 1. Шта највише волите да читате?

• Свето Писмо
    • Житија Светих
    • Руску књижевност
    • Француску књижевност
    • Енглеску књижевност
    • Поезију
    • Строго теолошке студије
    • Подвижничку литературу
    • Дела философа
    • Новине
    • Форум ЖРУ
    • Фејсбук статусе
    • Све што ми падне шака
    • Не читам ништа

Препоручена порука

Е па Ваки брате, шта да ти кажем, ти знаш да сам ја увек патолошки несносан са овим анкетама :0104cheesy:

ахахахаха

А шта је уопште циљ овин анкета, мислим какво то истраживање спроводиш? gringrin

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 62
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ахахахаха

А шта је уопште циљ овин анкета, мислим какво то истраживање спроводиш? gringrin

Ту информацију ћеш добити у приватној поруци, није за јавност :0104cheesy:.

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Ту информацију ћеш добити у приватној поруци, није за јавност :0104cheesy:.

Ајде, једва чекам!

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

Svet Kompjutera... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A sad zamerke: 1) Nigde ne vidim stripove, sto znaci da si izostavio citavu granu savremene knjizevnosti, 2) nigde nema opcije koja objedinjuje vise drugih, 3) za moj pojam Sveto Pismo je van svake konkurencije...

:)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A sad zamerke: 1) Nigde ne vidim stripove, sto znaci da si izostavio citavu granu savremene knjizevnosti, 2) nigde nema opcije koja objedinjuje vise drugih, 3) za moj pojam Sveto Pismo je van svake konkurencije...

:)

Ма опусти се човече, ово је чил варијанта, ништа озбиљно :0104cheesy:

• Волим 1

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

Оно што читам сваки дан јесте овај форум. :) У једном периоду читам интезивно Свето Писмо. Онда ми дође период кад се враћам на лектире из средње школе, па неку подвижничку литературу или житија...У задње време ме опет интересује теолошка литература, једно време сам одмарала од ње. :)Тренутно читам Јанараса- Метафизику тела..иначе планирам да се вратим на неке његове књиге и обновим градиво. :)

Подели на овим сајтовима

Да да, као што већ рекох ово је рекреацијски, ништа озбиљно, зато фали доста тога што бих и ја сам додао али рачунам да оквирно и у ширем смислу овде може свако негде да се нађе :0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ма опусти се човече, ово је чил варијанта, ништа озбиљно :0104cheesy:

Pa kako opusteno bez stripova? Mislim, Talicni, pa Asterix, pa Koko Bil... a onda Stripoteka na kilo... gringrin

Подели на овим сајтовима

Pa kako opusteno bez stripova? Mislim, Talicni, pa Asterix, pa Koko Bil... a onda Stripoteka na kilo... gringrin

Пих бре какав си то човек, стрипови па стрипови :0104cheesy:

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...