JESSY Написано Мај 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Skoro sam slusao Valdetu Jerotica kako recituje 23 Psalm, pa me zanima da li znate koji je to prevod, sa obzirom da ne mogu nigde da nadjem. ? Hvala Psalm 23 Gospod je pastir moj, ničega me lišiti neće, ne zelenoj livadi pase me, na tihu vodu vodi me. Dušu moju oporavlja vodi me stazama pravednih, imena svojega radi. Da pođem i dolinom sjena smrtnoga neću se bojati zla, jer ti si samnom, tvoj štap i tvoja palica tješe me. добро нам дошао.... овај превод је најближи преводу Ђуре Даничића....мада је малчице другачији, претпостављам ради певања....а и овако, нигде се неће чути исти превод...мислим на слушбама у црквама... ако грешим, неко ће ме већ исправити.... . ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
igy81 Написано Мај 3, 2013 Пријави Подели Написано Мај 3, 2013 Bolje te našao Tražio sam, ali.... svidja mi se jer je poetično. a ja sam pesnik u duši JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Bog spava u kamenu, diše u biljkama, sanja u životinjama, a budi se u čoveku." Angelus Silesius Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Џесииии, милаааа !!!....знаш и сама одкад овако нешто желим на овој теми а сад га пронађох на статусу брата @Руси долазе...... :0442_feel: http://www.youtube.com/watch?v=zGQLbmOOW7Молим те,cако хоћеш, постави га тако да се са поста директно учита....па наравно да нисам умела :4869: Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2014 nana је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2014 @@nana, sa velikim zadovoljstvom sam to uradila..... :0442_feel: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука