Богдановић Тамара Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 9. А душа моја обрадоваће се Господу,узвеселиће се спасењу Његовом. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 10. Све ће кости моје рећи : Господе, (Господе), ко је сличан Теби ? Који избављаш сиромаха из руке јачих од њега, и сироту и убогог од грабитеља њихових. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 (измењено) 11. Усташе на ме сведоци неправедни, оно што не знађах питаху ме; Измењено Децембар 2, 2012 од Martirije Изгледа грешка те променио сам стих :) Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 12. Узвратише ми зла за добра и безплодност (учинише) души мојој..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 13. А ја, када ми они досађиваху, одевах се у врећу (жалости)и постом смиравах душу моју,и молитва моја у недра моја вратиће се. Је л' сад добро? Ма мислим док се снађем ја... х) Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 14. Као ближњем, као брату нашем, тако угађах , као плачући и сетујући тако се смиравах...... Сад је све Ок секана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 15. А (они) против мене веселише се и окупише,сабраше на ме ударце, и не знадох (зашто);раздељују ме, и не бише ганути (да престану). Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 16. Искушаваху ме, ругаше ми се поругом, шкргутаху на ме зубима својим. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 17. Господе, када ћеш погледати? Поврати душу моју од злодејства њиховог од лавова јединицу моју..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 18. Исповедаћу Ти се у цркви великој, у народу многом хвалићу Те. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 19. Нека се не порадују нада мном који ми непријатељују неправедно, који ме мрзе узалуд и намигују очима. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 20. Јер мени говорише мирне (ствари), а с гневом лукавства замишљаху. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 21. Јер мени говорише мирне (ствари),а с гњевом лукавства замишљаху. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 21. И раширише на ме уста своја, и рекоше: добро! добро! видеше очи наше. 22. Видео си, Господе, не прећути ; Господе, не одступи од мене. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 23. Устани, Господе, и похитај на суд мој, Боже мој и Господе мој, на парбу моју. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука