Jump to content

Тенис

Оцени ову тему

Vizantiona

Ко побеђује?  

19 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује?

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ma nemože mu ni Čak noris ništa NOVAČEEEEEEEE ŠAMPIONUUUUUUUU

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Е људи морам да поделим ову смешну ситуацију у којој сам ја био у понедељак после АТП МАДРИДА . Наиме ујутру када сам кренуо на посао , чекајући аутобус за фирму један колега пита да ли сте гледали Шојића синоћ ( Бела лађа ) , на мој коментар ко још гледа Шојића док игра Ђоковић , нећете веровати шта је човек одговорио " Ма ту где се врте велике паре све је то намештено"!!!!!????? Одговорио сам да је управу и да су наместили да Ђоковић победи Надала усред Мадрида . Очекујем и сутра нешто слично мислим шта рећи!!!!!!!!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Цитат

nadalx-large.jpg

Ма нећу више да гледам овог Ђоковића !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da je svaki komentar svishan...Iskren da budem, nisam toliko verovao u trijumf Noleta. Svaka cast, majstore.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ja mislim da je svaki komentar svishan...Iskren da budem, nisam toliko verovao u trijumf Noleta. Svaka cast, majstore.

После оног мучења од јуче и ја сам очекивао да ће имати проблема, али је очигледно у екстра-топ форми.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не али све и да занемаримо да је ово "још један мастерс" који је Новак добио, добити Надала на шљаци једном, то је невероватан успех. Али добити Надала два пута, за редом, и то на шљаци, и то у финалу турнира, то је већ ствар која из темеља мења не само Нолетов него и Надалов статус у историји тениса.

Подели на овим сајтовима

Па добро, у Мадриду није била права шљака, него нека вештачка симулација исте, како играчи не би баш одмах прешли на спорију подлогу. Зато велики број страних коментатора и није Новакову победу у Шпанији узимало као озбиљну претњу Надаловој традиционалној доминацији у Риму и Паризу. Али ето, изгледа да је Новак тренутно стварно најбољи на свету, без обзира на врсту терена. А кад почне Квинс и Вимблдон, ту му је главни кандидат Федерер, који је опет на силазној путањи, тако да је сасвим вероватно да ће се победничка серија наставити и у току године.

Цитат

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...