Анастасија Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 oleeeee kolo2 kolo2 oleeeee oleeeee Braaavooooooo Noooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! dizzy999 oleeeee oleeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Uspo aaaaa.... ako bas mi je drago dizzy999 oleeeee oleeeee omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Ma nemože mu ni Čak noris ništa NOVAČEEEEEEEE ŠAMPIONUUUUUUUU ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Какав тенис... невероватно! prstgore ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 e jos kad bi neko postavio neki video da barem kraj mozemo videti!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Е људи морам да поделим ову смешну ситуацију у којој сам ја био у понедељак после АТП МАДРИДА . Наиме ујутру када сам кренуо на посао , чекајући аутобус за фирму један колега пита да ли сте гледали Шојића синоћ ( Бела лађа ) , на мој коментар ко још гледа Шојића док игра Ђоковић , нећете веровати шта је човек одговорио " Ма ту где се врте велике паре све је то намештено"!!!!!????? Одговорио сам да је управу и да су наместили да Ђоковић победи Надала усред Мадрида . Очекујем и сутра нешто слично мислим шта рећи!!!!!!!!! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Цитат Ма нећу више да гледам овог Ђоковића ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звечанац Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Ja mislim da je svaki komentar svishan...Iskren da budem, nisam toliko verovao u trijumf Noleta. Svaka cast, majstore. Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Цитат Ja mislim da je svaki komentar svishan...Iskren da budem, nisam toliko verovao u trijumf Noleta. Svaka cast, majstore. После оног мучења од јуче и ја сам очекивао да ће имати проблема, али је очигледно у екстра-топ форми. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Не али све и да занемаримо да је ово "још један мастерс" који је Новак добио, добити Надала на шљаци једном, то је невероватан успех. Али добити Надала два пута, за редом, и то на шљаци, и то у финалу турнира, то је већ ствар која из темеља мења не само Нолетов него и Надалов статус у историји тениса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Novak Djokovic vs. Rafael Nadal 2:0 - (LAST POINT) Finals Rome 2011 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IvanJ Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Па добро, у Мадриду није била права шљака, него нека вештачка симулација исте, како играчи не би баш одмах прешли на спорију подлогу. Зато велики број страних коментатора и није Новакову победу у Шпанији узимало као озбиљну претњу Надаловој традиционалној доминацији у Риму и Паризу. Али ето, изгледа да је Новак тренутно стварно најбољи на свету, без обзира на врсту терена. А кад почне Квинс и Вимблдон, ту му је главни кандидат Федерер, који је опет на силазној путањи, тако да је сасвим вероватно да ће се победничка серија наставити и у току године. Цитат Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve. Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Svaka čast Nole Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука