Milan Nikolic Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Sta mene kod Noletovog izkasivanja patriotizma jako iritira je to sto Djokovic zivi u Monaku da ne bi placao porez u Srbiji (koji za ljude kao njega u evropskim razmerama dosta mali). A je l' ti plaćaš porez? Пг and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 A je l' ti plaćaš porez? Ili sam ja nacionalni heroj Srbije??? Placam Austriji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 А патријотизам се исказује дако што лоповима дозвољаваш да те краду... Пг and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 А патријотизам се исказује дако што лоповима дозвољаваш да те краду... Sta si ti neki anarho kapitalista???? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Sta mene kod Noletovog izkasivanja patriotizma jako iritira je to sto Djokovic zivi u Monaku da ne bi placao porez u Srbiji што си ти неки занимљив тип..... :.mislise. твоја реченица баш и нема неког смисла.....али немој да се секираш због тога...и да плаћа Србији, то не би имало никакве везе са тобом....ако је то једино што те код њега иритира, онда то и није тако лоше... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Ja volim kad on pobedi, to mi je kod njega ali manjka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Sta si ti neki anarho kapitalista???? А шта си ти? Како се назива особа која подразумева да се "патријотизам" показује тако што покорно савијаш главу и скидаш гаће пред робовласницима? Зар није Ђоковић послао милионе у Србију? Деци, болеснима, гладнима, оним сиротим таоцима на Косову, ево сад за поплаве је послао целу прву награду из Рима... Али све то ништа не вреди. Важно је да клекне пред политиканте и њима да рекет, иначе није "патријота". Е видиш, за мене је родољуб онај који помаже свом народу, а ако политичарима не даје ништа - онда је још већи родољуб. Јер не финансира штеточине свог народа. Срђан Шијакињић, JESSY and Пг је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Ноле је велики патриота јер непрестано помаже свом народу . Кад би дао Бог да имамо и више људи као што је он. Само напред ђоле у нове победе . Данче*, Пг and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Шта сте се поједини наврзли на човека? Сме се ваљда упутити и нека примедба Нолету. Свака њему част на хуманитарном раду и свему осталом позитивном што је урадио за Србију али од пореза се финансирају и социјалне установе, домови за децу ометену у развоју, културне установе итд. Јесте да би доста више новца изгубио (не знам колики је порез, 20%?) али много би му и остало, много више него Типсаревићу и осталим тенисерима који су пријављени овде. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 @, that`s nonsense.... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Ивана Јоровић је нажалост поражена у финалу јуниорки. http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=07&nav_id=858076 Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 више среће идући пут---- Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 @, that`s nonsense.... Мислите да је цела порука нонсенс или само део? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Мислите да је цела порука нонсенс или само део? па мислим на цео негативан контекст поруке....и то је спамовање теме....не знам у ком контексту постоји.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 7, 2014 Пријави Подели Написано Јун 7, 2014 Хтео сам да станем у одбрану човека са чијим мишљењем сам се сложио. Ништа лоше нисам мислио. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука