sqny Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Једна је ствар опростити, а друга вредновати сами акт због којег се прашта. У реду, опростићу, али то не значи да оно што сам опростио прихватам као вредност, као нечије право, као нешто добро и позитивно. Jedno je je osudjivati postupak ili ideju, a drugo je trpati u zatvor zbog iste. Душко Дугоушко, Juan Valdez and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Рекао сам "криминалац" саркастично, наравно да тај човек никоме ништа није крив. Грци апсолутно не би смели да раде такве ствари, брукају нас. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Znaš ono čuvaj se grčke policije i turskog zatvora Аурор and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Jedno je je osudjivati postupak ili ideju, a drugo je trpati u zatvor zbog iste. Говорио сам о потреби постојања одговорности. То не значи априори трпање у затвор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Е, сад, нисте упознали старца. Мислим, квалитативно. Када упознате, ако упознате, а не свиди вам се, сеците! Што се мене тиче. Слободно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Možda bi bilo bolje da se za ovakve stvari udari po džepu... Jo', ala bih se 'vako nakupila para, da sam država Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ја нешто мислим да је ово, у суштини, злоупотреба инфоа. Дечко је позван на разговор. Сад, шта да се ради, то је форма хапшења, али суштински, верујем, није. Шта, позвали га мало у мурију да виде о чему се ради... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ускоро ћемо имати законе против бласфемије, па ви видите. Ено, шушка се у УН. Леле, једва чекам. Misliš na inicijativu zemalja u kojima i onako ne postoji sloboda govora i veroispovesti u pravom smislu te reči i u kojima se pale ambasade kad im se nešto ne dopada? Ili se toj inicijativi priključila i neka zemlja u kojoj sloboda govora predstavlja temeljnu civilizacijsku vrednost? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ili se toj inicijativi priključila i neka zemlja u kojoj sloboda govora predstavlja temeljnu civilizacijsku vrednost?A где постоји таква држава (где слобода говора представља темељну и цивилизацијску вредност), само да ми је знати, па да се преселим тамо? Колико знам то званично постоји само у САД, а и тамо у ограниченом обиму... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Misliš na inicijativu zemalja u kojima i onako ne postoji sloboda govora i veroispovesti u pravom smislu te reči i u kojima se pale ambasade kad im se nešto ne dopada? Ili se toj inicijativi priključila i neka zemlja u kojoj sloboda govora predstavlja temeljnu civilizacijsku vrednost? Не знам чија је иницијатива. Чуо сам само да се шушка у УН. Какогод, мишљења сам да стање какво јесте се не може одржати. Зашто? Зато што са једне стране имаш људе који имају болесну потребу да се неком исмевају, да спаљују нечије књиге, а са друге имаш оне које све то погађа и њихову агресивну реакцију. Људи, човек је убијен због тога! (Амерички амбасадор). Имамо два избора: или да уредимо начин изражавања слободе говора или да се обрачунамо са онима који агресивно реагују на туђе речи и радње. Овакво стање, бојим се, не може трајати дуго. N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 A где постоји таква држава (где слобода говора представља темељну и цивилизацијску вредност), само да ми је знати, па да се преселим тамо? Колико знам то званично постоји само у САД, а и тамо у ограниченом обиму... Да, да, поготово у државама које су забраниле учење о ТЕ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Да, да, поготово у државама које су забраниле учење о ТЕ. Ниједна држава САД није забранила учење о еволуцији, нешто си побркао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ниједна држава САД није забранила учење о еволуцији, нешто си побркао. Зар не постоје државе у УСА у чијим колама је забрањено учити ТЕ? Ако не постоје, онда сам погрешно информисан, сори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Ne znam grčki, koristila sam guglov prevodilac koji je očajan, ali sam nekako zaključila iz slika da se radi o FB grupi koja je osnovana u znak protesta hapšenja. https://www.facebook...499666250043880 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2012 Satanisti! Zlatna inkvizicija! indijanac Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука