RYLAH Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Sudija Bošnjak, koji je sudio Petakovu je pokazao i dokazao da u pravosuđe Srbije ne možemo imati poverenja. A nije usamljen slučaj. Optužbe nisu jače ili slabije ako se za njih plati ili ne plati. Sud ne bi trebalo da se rukovodi novcem, nego pravdom. Za šta, na primer, služi apelacioni sud? Jedino što čujemo je da je neki kriminalac oslobođen, nekom drugom prepolovljena kazna i sl. I pravosudni sistem i apelacioni sud rade u korist kriminalaca. I sad neko treba da im plati za njihov uvrnuti kriterijum (ne)pravde. Ако немате поверења, а што онда не изађете на улице и тако направите борбу за боље и поштеније судство?Не капирам што се онда замлаћујете овим представкама, кад ћете и овако на крају да кажете да је велика црквена завера то што су вам представке одбачене као најобичнија глупост? Изађите брате на улицу, или оснујте неке своје тројке, па у акцију. Немате ништа од тога да кукате по Фејсбуку како је све лоше, а да гузицом не мрднете да било шта поправите. То значи да сте или свесни тога колико су вам представке глупе и лицемери сте, или сте свесни колико је систем лош, али се не борите против тог система, који овом друштву штети далеко више него било шта из СПЦ, и опет сте лицемери. Хајде једном у животу да видимо и нешто конструктивно са ваше стране. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Nije bitno koliko nas ima. Istinitost neke tvrdnje ne zavisi od broja ljudi koji su za ili protiv te tvrdnje. Drugim rečima, ako nešto misli, zalaže se ili smatra većina (šta god da je u pitanju), to ne znači nužno da je većina u pravu. А аргументи су "моја истина је истинитија од твоје истине"? Стварно ме запањује да неко може да размишља на тај начин. Мало вуче на оно "ко друкчије каже, тај клевеће и лаже..." RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 или оснујте неке своје тројке, па у акцију. Ааааа...пажљиво... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Реакција нормалне особе, атеисте, на "тужбу": Iskra Marovic Sad ce da isapdne da sam stvarno dosla samo da trolujem, ali po kom tacno osnovu vi tuzite ovog coveka? I koji ishod ocekujte? Vi ovde vredjate vernike bez problema ,i koliko sam ja do sada shvatila, to rade celni ljudi vase NVO. A onda tuzite "predsednika" druge NVO povodom ovako banalne i bezazlene izjave. Po toj logici, za sta oni vas sve treba da tuze? Е сад, размислите да ли икакве логике има Марков одговор или, пак, његов одговор потврђује моју тврдњу - да они више не знају ни шта говоре, ни о чему говоре, нио шта желе, ни где ударају: Марко Екмеџић Iskra, kada nas država bude plaćala, kada kod nas budu dolazili po mišljenje i blagoslov državni službenici, kada budemo oslobođeni poreza, kada budemo sa funkcijama iz UAS bili čelnici državnih regulatornih tela, kada za naše potrebe država raspiše doplatne markice, i kada pažljivije počneš da čitaš saopštenja, onda možemo da pričamo o kontratužbama... mislim, možemo i sada, ali je malo smešno... Ај, сад - како довести у смислену везу оно питање и овај одговор? zuti car, Биљана and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 i za tih pedeset godina su se odškovali svi iz Sinoda SPC, patrijarh, sve vladike i mitropoliti. Zato mi nije jasno zašto kukate na komunizam. Зезаш ме? Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Реакција нормалне особе, атеисте, на "тужбу": Iskra Marovic Sad ce da isapdne da sam stvarno dosla samo da trolujem, ali po kom tacno osnovu vi tuzite ovog coveka? I koji ishod ocekujte? Vi ovde vredjate vernike bez problema ,i koliko sam ja do sada shvatila, to rade celni ljudi vase NVO. A onda tuzite "predsednika" druge NVO povodom ovako banalne i bezazlene izjave. Po toj logici, za sta oni vas sve treba da tuze? Е сад, размислите да ли икакве логике има Марков одговор или, пак, његов одговор потврђује моју тврдњу - да они више не знају ни шта говоре, ни о чему говоре, нио шта желе, ни где ударају: Марко Екмеџић Iskra, kada nas država bude plaćala, kada kod nas budu dolazili po mišljenje i blagoslov državni službenici, kada budemo oslobođeni poreza, kada budemo sa funkcijama iz UAS bili čelnici državnih regulatornih tela, kada za naše potrebe država raspiše doplatne markice, i kada pažljivije počneš da čitaš saopštenja, onda možemo da pričamo o kontratužbama... mislim, možemo i sada, ali je malo smešno... Ај, сад - како довести у смислену везу оно питање и овај одговор? Врло просто - закон кршиш једино ако си примитивни и затуцани верник. Ако си просвећени члан АС, закони за тебе не важе, јер знаш да их тумачиш "на прави начин". Или то, или уцењују добијањем државне функције да би престали да малтретирају људе. zuti car and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Браћо другови атеисти, ево вам још један елемент за тужбу. https://www.pouke.org...п-у-новом-саду/ Грађанин Буловић називи гуруе деструктивнима. То је недопустиво вређање гуруанске мањине у Србији! Срђан Шијакињић, Александар Милојков, Фарисеј and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Врло просто - закон кршиш једино ако си примитивни и затуцани верник. Ако си просвећени члан АС, закони за тебе не важе, јер знаш да их тумачиш "на прави начин". Или то, или уцењују добијањем државне функције да би престали да малтретирају људе. I kad vidis sta pricaju jasno je koliko su partijarhove reci istinite . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Braco i sestre ateisti mene su na silu naterali da verujem , te ostadoh glup i zatucan , tuzite ih za mene Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Врло просто - закон кршиш једино ако си примитивни и затуцани верник. Ако си просвећени члан АС, закони за тебе не важе, јер знаш да их тумачиш "на прави начин". Или то, или уцењују добијањем државне функције да би престали да малтретирају људе. Па да, пошто они не уважавају ни пресуде Уставног суда (у вези верске наставе), све је то намештено и под контролом СПЦ, ако је у супротности са њиховим тумачењем. Тако је то када се правно неписмени људи баве правом (без консултовања са правницима). Шта ћеш, они имају свог врховног гуруа, пророчицу Питију Пеђолински, са Атеистичких острва делфина, коју питају за сваки савет. А пророчица Пеђолински погледа у своју чаробну веб куглу, након што се добро нашмрче некаквих ко зна каквих испарења која јој надраже егоцентричну масу која се некада звала мозак, и онда гата ли гата. И ето ти новог саопштења и нове тужбе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Реакција нормалне особе, атеисте, на "тужбу": Iskra Marovic Sad ce da isapdne da sam stvarno dosla samo da trolujem, ali po kom tacno osnovu vi tuzite ovog coveka? I koji ishod ocekujte? Vi ovde vredjate vernike bez problema ,i koliko sam ja do sada shvatila, to rade celni ljudi vase NVO. A onda tuzite "predsednika" druge NVO povodom ovako banalne i bezazlene izjave. Po toj logici, za sta oni vas sve treba da tuze? Е сад, размислите да ли икакве логике има Марков одговор или, пак, његов одговор потврђује моју тврдњу - да они више не знају ни шта говоре, ни о чему говоре, нио шта желе, ни где ударају: Марко Екмеџић Iskra, kada nas država bude plaćala, kada kod nas budu dolazili po mišljenje i blagoslov državni službenici, kada budemo oslobođeni poreza, kada budemo sa funkcijama iz UAS bili čelnici državnih regulatornih tela, kada za naše potrebe država raspiše doplatne markice, i kada pažljivije počneš da čitaš saopštenja, onda možemo da pričamo o kontratužbama... mislim, možemo i sada, ali je malo smešno... Ај, сад - како довести у смислену везу оно питање и овај одговор? Markovi odgovori cesto nemaju smislenu vezu. Ja sam imao diskusiju sa njim u kom nije mogao da skapira primenu zakona traznje i ponude na primeru cene i kolicine polovnih automobila u opticaju. Tako da od njega kada diskutuje sa oponentima ne ocekujem da diskutuje smisleno, sve sto zna jeste da proziva (tamo i na fejsu) a ovde da glumi finocu. Sto se njega tiche sticem utisak da je jedan od onih sto odlichno kapiraju matematiku al ne kapiraju nista ostalo van primene matematike u nauci.... To je neki ne znam ni ja sta sto se javi kod tih matematicara da oni odlichno kapiraju logiku, skoro sam citao jednog ateistu koji je za svoj argument (filozofkse prirode) tvrdio da je njegov kredibilitet to sto je programer i kao programer se odlichno razume u logiku. Александар Милојков, Ignjatije and zuti car је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 И сазнао да на веронауци причамо о црним мачкама и разбијеним огледалцима. И да тако нешто изгледа пише и у уџбенику. Nije on kazo da se na veronauci o tome prica, vec je izjednacio veru i sujeverje zato sto ni za jedno ni za drugo "ne postoje dokazi" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 skoro sam citao jednog ateistu koji je za svoj argument (filozofkse prirode) tvrdio da je njegov kredibilitet to sto je programer i kao programer se odlichno razume u logiku. LOL Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 LOL Majke mi. Pitao ga jedan koji je tvoj kredibilitet da nazivas Platingu(jednog hriscanskog filozofa) idiotom. Ono nije pitao koji je tvoj kredibilitet da diskreditujes njegove argumente nego na osnovu cega ti tvrdis da su tvoji arugmenti u osnovu na njegove APSOLUTNO TOLIKO SUPERIORNI DA JE ON IDIOT... i on baja ladno "ja sam programer 35 godina i zivim svoj zivot po logici!" pa mislim svasta.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 Majke mi. Pitao ga jedan koji je tvoj kredibilitet da nazivas Platingu(jednog hriscanskog filozofa) idiotom. Ono nije pitao koji je tvoj kredibilitet da diskreditujes njegove argumente nego na osnovu cega ti tvrdis da su tvoji arugmenti u osnovu na njegove APSOLUTNO TOLIKO SUPERIORNI DA JE ON IDIOT... i on baja ladno "ja sam programer 35 godina i zivim svoj zivot po logici!" pa mislim svasta.... Tard. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука