Jump to content

Војислав Милошевић потврдио постојање ХААРП-а у Србији

Оцени ову тему

Драган Јашић

Препоручена порука

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

И шта са тим? Наболи две антене и неписмена јавност шири разноразне пропагадне приче које везе са реалношћу немају.

Ако само се ви замлаћујте са харпом...ионако немате паметнија посла.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па добро Младене што си им рекао!? Знаш да ће газда да се наљути, а нећу моћи да те одбраним као када си одао рецепт за кока-колу...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2012. at 20:49, ZvonkoM рече

Па добро Младене што си им рекао!? Знаш да ће газда да се наљути, а нећу моћи да те одбраним као када си одао рецепт за кока-колу...

Шта стигло наређење декретом да не браним више харп? Сумње да сам масон шта?

Подели на овим сајтовима

Narod ima tu naviku,ali ima i muku dnevnu.Narodu je vaznije da ima posao i da ima platu nego da ima pevaljku ili fudbalera ili politicara koje obozava.Mislim da su ljudi toliko fokusirani na sebe,na svoje probleme da ih cak liderstvo iritira i sve sto odvraca paznju od egzistencijalnih problema ljudi deluje kontraproduktivno.I to je sansa za anonimne ljude.Jer sto je covek poznatiji,to su njegovi motivi sumnjiviji.

...............

.....

.....

.....

.....

....Zoran Djindjic....

I posle me pitaju sto ga gotivim??? :))))

Подели на овим сајтовима

A sta je bilo sa onim clankom iz nekih novina, pozivima na nekakve doktore sa nekakvih cuvenih univerziteta, nekakvim google map greskama, te ima te nema, te zavera , te teoreticari, te nisu ,....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Није се играти са ситуацијом. Инсталиран је Харп, који изазива сушу како би помро сав род код српског сељака, и то све из разлога јер су Амери хтјели да Срби не пеку више ракију.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2012. at 21:22, Јустинијан рече

Није се играти са ситуацијом. Инсталиран је Харп, који изазива сушу како би помро сав род код српског сељака, и то све из разлога јер су Амери хтјели да Срби не пеку више ракију.

Зато што смо незгодни кад попијемо... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 23. 9. 2012. at 21:56, Zeebedee рече

Vole Srbi te teorije zavere; masone, vanzemaljce; o je bio na mesecu; ko vlada svetom; dokona nacija pa to ti je.

Na stranu sto ih vole. Volim ih i ja. Al ih ne shvatam bas ozbiljno.

Подели на овим сајтовима

Prvih tri minuta:

"5. oktobra izdani su principi političke komunikacije, jer je Đinđić sa svojim pristalicama izveo državni udar, debelo potpomognut parama sa zapada..."

(zašto li imam neki blagi utisak u kom smeru ide ostatak klipa 4chsmu1)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...