Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Дискриминација постоји. Радим у школи и назван сам "необразованим кретеном" само зато што сам завршио Богословски факултет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Onda da vas podsetim na Žarka Gavrilovića. "A što gledaš trun u oku svoga brata, a ne primećuješ grede u svom sopstvenom oku?" У, ала ти је аргумент, свака част. Значи једна негативац оправдава постојање другог негативца. И твој идол нема трун у оку, већ планину камења. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 И ми смо се, Прото, од наших негативаца и психопата јасно оградили. Ти твог психопату браниш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Onda da vas podsetim na Žarka Gavrilovića. "A što gledaš trun u oku svoga brata, a ne primećuješ grede u svom sopstvenom oku?" Pa sta sa njim i protiv njega moze da bude podneta tuzba. Drugo koja je to greda u Aleksandrovom oku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Vaši negativci su vodili i organizovali fizičke obračune (prvenstveno mislim na Gavrilovića). Peđa samo izražava svoje mišljenje. Вређање људи и дискриманација нису мишљење! На то нема право нико, па ни твој идол. Насиље је насиље, вербално и физичко. И једно и друго је прекршај, кажњиво је. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Дискриминација постоји. Радим у школи и назван сам "необразованим кретеном" само зато што сам завршио Богословски факултет. шалиш се? од стране кога? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 шалиш се? од стране кога? Од стране Пеђолина. Стварно је човек претерао. Ја сам родитељ, наставник, разредни старешина и заиста ме вређа да неко тврди да се "иживљавам са децом" и сличне глупости. То су тешке речи и озбиљне клевете. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Ма то је његова брука. Такви неотесани ставови и изјаве само њему шкоде. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Од стране Пеђолина. Стварно је човек претерао. Ја сам родитељ, наставник, разредни старешина и заиста ме вређа да неко тврди да се "иживљавам са децом" и сличне глупости. То су тешке речи и озбиљне клевете. Такав човек је за жаљење иако је нормалана људска реакција ово што ти предлажеш. А такве реакције увек доводе у први план људе као што је наведени, што је њихов и превасходни циљ. Благи осмех и миловање по глави је нешто што њима изазива огроман бес. Док не спознају Бога.... Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Нешто ме подсети на смирено и сетно лице о. Радована Биговића из оне емисије у којој је Стево Жигон лупао највеће глупости о вери и Цркви... ZarkoZ and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Нешто ме подсети на смирено и сетно лице о. Радована Биговића из оне емисије у којој је Стево Жигон лупао највеће глупости о вери и Цркви... Вала баш. У праву си. Добро подсећање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 Од стране Пеђолина. Стварно је човек претерао. Ја сам родитељ, наставник, разредни старешина и заиста ме вређа да неко тврди да се "иживљавам са децом" и сличне глупости. То су тешке речи и озбиљне клевете. Stavi se za trenutak u poziciju tog coveka. Citav njegov zivot , svaka misao i emocija je negativna a to je izuzetno tesko, jos kad se pogleda koliko je covek besan a svi znamo koliko bes cini da se osecamo nelagodno onda je jasno da je taj covek za zaljenje a ne za sudsko gonjenje. Kad na to dodamo svu besmislenost njegove borbe protiv crkve jer cak i njemu je jasno da ne moze ama bas nista da uradi postaje jasno njegovo ponasanje . Njegovi krajnji dometi su izlivi mrznje po intenet grupama i youtube .Ko jos njega i njegovo udruzenje uzima za ozbiljno , da ne ides na njihove grupe ne bi ni znao sta pricaju jer se njima sem njih samih niko ne bavi . Razumljivo je da si povredjen ali kad shvatis sa kim zaista imas posla onda ti preostaje samo da ga iskreno zalis i da se pomolis za njegovo zdravlje . Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 @@zuti car, Ја разумем да је он дубоко фрустриран због константних претњи, вређања и понижавања које лично трпи у коресподенцији са разним "мега верницима". Али, мени се барем чини да њега зезају тролови (а не верници који улазе у неку озбиљну дискусију), а да он тога углавном није свестан и да се због тога "прима". За жаљење је заиста - човек је пуко због тролова. Свакако, личност за жаљење. И у праву си, не треба га гонити. Треба му опростити јер му очигледно није добро. У суштини, он пати. Јако пати. nedeljko, R.Žiskar and jermel је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 И они имају образа да критикују било чији фундаментализам? "Наши", "Образ", "Двери"... па АС су гори од њих, чим имају оваквог манијака у својим редовима и то на месту потпредсендика. Докле ће да толеришу да набруталније вређа људе? Чију ја то децу као наставник злостављам? Са чијом се децом иживљавам? Ало људи! Ово је превршило сваку меру! Овог човека треба тужити, организовати се и тужити битангу! Сада бих, Александре, ја требао тебе да тужим што си ме као дверјанина упоредио са атеистима Србије ( ово је тежа увреда од оне коју је Пеђа да иронија буде већа упућивао мени, јелте, пошто сам ја Машић )......... Али, ако сам остао смирен после дискусије са Пеђом, разноразним наставницима и професорима, трагедије ли, основних и средњих школа нећу ни теби адекватно одговорити. Само бих те замолио да не стављаш знак једнакости између нас дверјана и њих....- наставиш ли бићу принуђен да се самоорганизујем и пресавијем табак............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2012 @@nedeljko, Нисам уопште тако размишљао. Поменуо сам ове организације јер их АС стално критикују, оптужујући их за фашизам, тоталитаризам и сл. Хтео сам да нагласим њихову дозу лицемерја - АС, појединци међу њима, показују све то што другима стављају на терет - фашизам, фундаментализам, тоталитаризам, дискриминацију,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука