Jump to content

"Javljanje Patrijarha Pavla"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јавио се и мени Патријарх Павле, још пре 10 година...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nije ništa rekla o ŽRU Pouke!!!

Možda se izvučete.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

офф: Па ја знам ову монахињу. Најпре ми је познат лик, а онда и нагласак из краја. Знам и њеног сина :)

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је како једног атеисту више интересује вера него многе вернике, било формалне, било практичне.

Протагорас, ово кажем са најбољом намером. :bla:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Како се аналитички бавим овим стварима занима ме једна веома битна чињеница да ли ми овде причамо о истом Патријарху Павлу или неком другом кога користимо у маркетиншке сврхе јер смо видели да народ веома воли Патријарха Павла? Наиме, видех да на крају ове тугаљиве приче без имало радости васкрсења стоји напомена да је "Истина само једна- Владика Артемије" што наравно значи да је клип настао у кухињи подржаваоца Артемија.

Е сада постављам најпростије питање, да простије не може да буде:

-Да ли је ово исти онај Патријарх Павле кога Артемијев пријатељ и сарадник (као и сарадник "грешног" Милоја који је главни Артемијев финансијер) Жарко Гавриловић у својој књизи "Давид против Голијата" назива прељубником и намеће му да Патријах Павле има ћерку, те самим тим није достојан свог чина?

- Да ли је то исти тај Патријарх Павле коме исти ти који су правили клип спочитавају да саслужује са римокатолицима, па га исмејавају по њиховим расколничким сајтовима?

- Да ли је то исти Патријах Павле који је рекао: Артемије ће направити раскол?

Или овде причамо о неком другом Патријарху Павлу...

Желео бих да ми неко одговори...

Иначе, верујем да сте сви упознати са овим што говорим, о томе смо доста причали и имамо сав могући приложени материјал.

Подели на овим сајтовима

Ma nisam ni pogledala ne zanima me dok Bog ne projavi neteljene mosti patrijarha ili nekako drugojacije se potvrdi da je svet necu da se uplicem ko pile u zamku gringrin gringrin gringrin confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ih, koliko sam puta ja sanjala snove koji bi zadivili Junga, i činili dobar zaplet neke SF priče, a ustvari su samo bili o nekim stvarima koje su me mučile...

Koliki je strah ovih ljudi, i ove monahinje, zbog promena... Tužno je to...

Strah ume da izvuče najtamnije stvari iz čoveka...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Zar jedna monahinja sme ovako javno da priča o tome? Zar nisu rekli sveti oci da se ne treba opštiti sa duhovima jer čovek ne može da ih razlikuje od demona?

Nije uvek baš tako ali se treba čuvati u svakom slučaju ,ali to nije slučaj sa ovom monahinjom...ako je uopšte monahinja
Подели на овим сајтовима

...Само добро чинити и добру се надати, а добро чинити не ради плате или награде него ради помоћи и доброте према човјеку и свој творевини Божијој!

Подели на овим сајтовима

Оче Иване може ли линк и да ме упутите на текст где покојни Патријарх Павле говори о томе да ће Артемије направити раскол?Хвала

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Taj link hocu i ja jer jos uvek se provlaci prica da se umesala politika u slucaj Artemija

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, најлакше је ствари свалити на политику и ако је очигледно да је проблем црквене природе.

https://www.pouke.org/verujem/index.php?topic=17606.75

Овде имате о овоме што причамо. Владика Атанасије је рекао да је Патријарх Павле говорио да ће Артемије направити раскол, а ево овде имате податак да је против хиротоније Артемија био и блажењнопочивши владика Сава шумадијски.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...