Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 http://www.youtube.c...h?v=A_XV0-Csppg Javljanje Vladike Nikolaja E,ovaj ko je ovo snimio je neuravnotežena osoba... Snima neke oblake i aviončiće što prave ktstiće po nebu,pa to je totalno smešno,ali tekst ima smisla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Meni se skoro javilo da ću dadobijem nekih 10k EUR, pa se nekako ne obistinjuje Loša sam proročica "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Meni se skoro javilo da ću dadobijem nekih 10k EUR, pa se nekako ne obistinjuje Loša sam proročica sHa_sarcasticlol Ne,zaista postoje takve stvari,i Biblija je zasnovana,hoću reći napisana na osnovu nekih javljanja....ne treba to ismejavati kao neinteligentnu pojavu u koju veruju samo naivci.... Ali ovo sa proročocam i novcem,to je već za ismejavanje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука