Jump to content

Удружење Атеисти Србије поново протестује због...

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Kad malo bolje razmislim, većina ljudi koje poštujem ide u pakao ili je već tamo, uglavnom zato što nisu bili Pravoslavci.

Не иде нико у пакао зато што није православац.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A gde idu jehovini svedoci, adventisti, muslimani itd?

Опасно је судити било коме. И бесмислено. Мисли где ћеш ти ићи, остави се других.

Подели на овим сајтовима

Опасно је судити било коме. И бесмислено. Мисли где ћеш ти ићи, остави се других.

Da. Mnogi ce poslednji biti prvi, a prvi poslednji.... Bog jedini moze znati ko ce biti spasen.

Подели на овим сајтовима

Ако ме не варају пасуси из библије, њима ће се судити по томе какви су људи били. 

Али ја то не знам и одбијам да верујем да иду у било какав пакао, пошто немам никаквог основа за то. Неки ће патити за злочине како је Христ обећао али ту није трпао све који нису Хришћани т.ј православци. Он ће им судити и он ће распоредити, ми не може да знамо како и колико.

Само се кроз Христа може спасити суда, покајањем, како сам ја разумео. Али то не значи да ће остали бити осуђени на патње и муке. Тако да не верујем да ће неправославци сви у "огањ вечни".

Подели на овим сајтовима

Zasto se sekiras kad si ti prosle godine dobio odgovor iz najpouzdanijeg moguceg izvora?!

imageljl.jpg

http://creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=19200#post_29387

Подели на овим сајтовима

Ko će vam proizvoditi kokakolu, kad u raju neće biti Judeo-Masona?

Ko to kaze to laze Koka Kola sa rajem se ne slaze?! Pa mi cemo prvi biti, ali kao poslednji, tamo. Tebe uzimamo za licnog nebeskog samuraja.

Подели на овим сајтовима

Фурамо неке шеме преко границе, нешто, фора Мркоњић. 

Подели на овим сајтовима

Ма бре, добра им и ова домаћа АЉбанска..  pivo

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Udruženje “Zdrav Razum”, Bihać, BIH

U petak 21.12.2012. u Bihaću, održana je osnivačka skupština udruženja “Zdrav razum”. Na osnivačkoj skupštini učestvovali su i članovi udruženja “Ateisti Srbije” iz Beograda.

je prvo zvanično ateističko/agnostističko udruženje u Bosni i Hercegovini.

Udruženje “Ateisti Srbije” se zahvaljuje predsedniku udruženja “Zdrav razum” Amiru Čauševiću, što nas je pozvao da prisustvujemo osnivačkoj skupštini.

Želimo im puno sreće i uspeha u borbi za sekularnu Bosnu i Hercegovinu.

Ateisti Srbije

http://ateisti.com/udruzenje-zdrav-razum-bihac-bih/

Udruženje “Zdrav razum”  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  smej.gif  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.  .smeha.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest јер. Агапије

Стварно је  мало ступидан назив  ... 'ладно су удружење могли назвати "South Park".

Јер то је та ителектуална и ментална фреквенција. 

Подели на овим сајтовима

Zasto se sekiras kad si ti prosle godine dobio odgovor iz najpouzdanijeg moguceg izvora?!

imageljl.jpg

http://creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=19200#post_29387

Izvor jeste pouzadan ali cisto da uporedim sa jos nekoliko izvora pre nego sto donesem neki zakljucak.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...