GeniusAtWork Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Vidi se koga su ateisti uzeli da slave Čarlsa Darvina koji je doneo najsramniju teoriju evolucije čoveka da je postao od majmuna. Gde je tu logika? Evo ti malo za razonodu, pa kad pročitaš, pitaj tamo šta ti nije jasno: Tema 1 sa 3291 odgovorom Tema 2 - 1134 odgovora ВИЛМА, Ignjatije and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@Aquilius Cratus, Ja sam gledao preko 30 njegovih video klipova na YouTubu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ateista Kristijan Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Vidi se koga su ateisti uzeli da slave Čarlsa Darvina koji je doneo najsramniju teoriju evolucije čoveka da je postao od majmuna. Gde je tu logika? Veljo, mlad si. Treba puno učiti. Nešto što ti trenutno izgleda nelogično, za nekoliko godina, u svetlu novih saznanja i informacija, izgledaće ti potpuno logično. Znanje ne pada sa neba, nego se treba znatno pomučiti oko istog. Marko Ekmedžić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@Aquilius Cratus, Ja sam gledao preko 30 njegovih video klipova na YouTubu. A danas je ponedeljak. Pa sta ako si gledao toliko? Zbog toga nije tacno ovo sto sam ja napisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ateista Kristijan Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ignjatije kako ti kažeš ali to oni slave pogledaj na njihovom sajtu. Veljo, to je parodija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 ali zbog nadahnutosti i tih 30% pametnih stvari koje je rekao, počeo sam da ga poštujem i imao sam strpljenja sve da preslušam. Svaka cast Vaso. Mada mislim da je taj procenat veci, ali nema veze, neki tvoj kolega ga ne bi slusao duze od 2 minuta i proglasio bi ga totalnim bolesnikom. Samo treba znati razluciti neistinu od istine. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Svaka cast Vaso. Mada mislim da je taj procenat veci, ali nema veze, neki tvoj kolega ga ne bi slusao duze od 2 minuta i proglasio bi ga totalnim bolesnikom. Samo treba znati razluciti neistinu od istine. Признајем, ни ја не бих могао да га слушам дуже од два минута. Он има таквих ставова, невезано за ове нонсенсе у вези науке већ о питањима вере, о пастирским питањима, од којих ми се заврти у глави. Царство му небеско, али не бих да га слушам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Ja sam pogledao sve njegove klipove i planiram da ih titlujem na engleski i da napravim poseban sajt na kome ću da ih embeddujem i da objavim transkripe na više jezika. Bez ikakvog mog kritičkog stava i komentara i bez ikakve sprdnje. Da li bi hteo da učestvuješ? fora je upravo u komentarima... oni su mnogo zanimljiviji verovatno znaš za ovu grupu https://www.facebook.com/groups/129067480447314/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@ateista Kristijan, Kad nešto Peđa kaže to nije parodija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Отац Јоил није свезнајући човек, мада се некада тако понаша. Отац Јоил има ограничено знање али бескрајну вољу да прича о свему и свачему. И ту је проблем. Kako svi oma pecaju na spam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@grigorije22, Koji to svi i na kakav spam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@grigorije22, Koji to svi i na kakav spam? Pa o ocu Joilu sad ce narednih 5 strana da se vodi diskusija o njemu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 ono kad si ateista na poukama pa argumentovano dobiješ vernika sa pola snage Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 @@grigorije22, Ma to nije spam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2012 @@Ignjatije, Baš si mu dokazao. Tačno je da Avocado provocira ovde. RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука