Velja94 Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 @@ateista Kristijan, Dobro si skapirao da je ovo ne moguća misija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Na žalost, uz najbolju volju sa obe strane da se ratosiljamo neodgovornih pojedinaca, treba da shvatimo da je ovo nemoguća misija. Uvek će se pojaviti neko ko će da psuje, vređa. Uvek će se pojaviti neko kome domaće vaspitanje i kultura dijaloga nisu jača strana. Stavovi pojedinca nisu nužno stavovi cele grupe. Свакако. Међутим, ви као удружење, као чланови понаособ, требало би да се у тим дискусијама ограђујете од таквих (нажалост, срећемо неке чланове који и директно учествују у недоличним дискусијама и ставовима). Ја сам се на овом форуму највише свађао не са атеистима већ са верницима (ови што толико "верују" да би успут и нешто да пребију или прикољу). Velja94, Милан Ракић and ateista Kristijan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Рекао сам да идем са ове теме али не могу а да вас не приупитам ово: зар не видите да вас Атеисти ложе??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ali da se razumemo, smatram da su crkva i vernici, kao integralni deo ovog društva, podložni kritici kao i svi ostali građani i institucije. То нико нормалан (и ко нема дебелог проблема са својим егом) не би требао да спори. Наравно да се и Црква и верници могу критиковати. ateista Kristijan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ateista Kristijan Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 oni stvarno deluju kao sekta. Možeš li da objasniš šta si tačno mislio pod pojmom "sekta" i zašto su ateisti sekta? Marko Ekmedžić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Veljo, nije nemoguće. Akcija sakupljanja novca je zaista ilustrativan primer, koji se prenosi i na sve ostalo u životu. Da li u prevozu ustaješ trudnici samo ako je vernica? Da li otvaraš vrata baki sa cegerima, samo ako je vernica? Da li si tužan kada vidiš neko bolesno dete, samo ako je to dete vernik? Ne, naravno. E, to je upravo poenta. Niti smo mi neka sekta, niti smo mrzitelji vernika. Pa i mi imamo vernike u porodici, među prijateljima, među kolegama, kao što i prosečan vernik ima ateiste u porodici, među prijateljima i kolegama. A opet, sve nas, kada pogledaš pošteno, more iste brige u ovoj i ovakvoj Srbiji. Ako nema mleka, nema ga ni za vernika, ni za ateistu. Ako je meso poskupelo, poskupelo je svima nama. Ako je moja supruga trudna, mora da čeka isti red za ultrazvuk, kao i vernice. Dakle, ima sasvim dovoljno toga što nas povezuje, da ne moramo zaista da forsiramo teorije zavere, iako su lična mišljenja pojedinaca potpuno očekivana, normalna i dopuštena. ateista Kristijan and Teresa је реаговао/ла на ово 2 http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Рекао сам да идем са ове теме али не могу а да вас не приупитам ово: зар не видите да вас Атеисти ложе??? Највећи ТРОЛОВИ на свету. Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 @@Marko Ekmedžić, Mene do sad nikad trudnica u autobusu nije dizala niti mi je baba cegerima tražila da joj otvorim vrata. Što tiče znam njih puno koji su ateisti kod mene u školi i nisam baš oduševljen time na način koji su ateisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Veljo, i ne treba da te diže trudnica, nego treba sam da joj ponudiš da sedne, isto kao što treba sam da požuriš da otvoriš vrata ženi sa cegerima... ali, to su samo primeri, baš kao što je taj uzorak ateista u tvojoj školi nereprezentativan. Mlad si, kao i tvoji drugari, i još preispitujete more stvari u životu i svom okruženju. http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 @@Marko Ekmedžić, Zlatno pravilo za sve ljude važi:"Svako ima pravo na svoj izbor". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Veljo, slažem se, samo konstatujem da je vrlo moguće da ćeš mnoge izbore u daljem životu brusiti, menjati ili prilagođavati. Zato i kažem da ne treba da stičeš apsolutne utiske na osnovu par drugara i nekih predrasuda. Velja94 је реаговао/ла на ово 1 http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 @@Marko Ekmedžić, Kako ti kao ateista gledaš slučaj profesora doktora Entonija Flua koji je šampion ateizma koji je rekao:"Bog ipak postoji". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Ekmedžić Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Pa nikako drugačije nego kao izjavu čoveka koji je promenio mišljenje, što je skroz OK. Porodica kaže da je pred kraj života bio dementan, činjenica je da knjigu u kojoj to piše on nije ni pisao, a ne znam ni šta znači "šampion ateizma". Ateista je čovek koji ne veruje ni u jednog boga, pa ne znam šta je onda u tom kontekstu "šampion" Tu frazu si pokupio sa onog članka iz "Geopolitike" verovatno http://www.ateisti.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 @@Marko Ekmedžić, Tako su ga nazvali svi mediji. Taj čovek je umro 2010. godine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ово је Ваше право лице : http://www.facebook.com/pages/Satanisticki-pokret-Ateisti-Srbije-SPAS/159017154159764 Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука