Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Јесте, вредне су. Пресуде Суда даће ветар у леђа легитимитету свега оног што они оспоравају. Дакле, те тужбе су добре за нас који другачије мислимо (да је верска настава ОК, да су свештеници у војсци ОК и сл.) Peđa će samo džabe da pare. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Nisam šovinista samo sam rekao njegovo poreklo a to i sam Šrek kaže. Али његово порекло се не може довести ни у какву везу са темом нити са проблематиком коју дискутујемо. Његова националност је потпуно ирелевантна, као и било чија, за ову тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Али његово порекло се не може довести ни у какву везу са темом нити са проблематиком коју дискутујемо. Његова националност је потпуно ирелевантна, као и било чија, за ову тему. Tačno da mu se poreklo ne može dovesti u vezu sa temom ali može njegovo obrazovanje. Na primer rekao da je predsednik RRA pop a to je vladika Porfirije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Peđa će samo džabe da pare. Неће. Те тужбе Уставном суду су бесплатне. Али и да даје паре, није џабе. Даје за нашу ствар. Ја вам све време говорим да је Стојадиновић наш најбољи амбасадор. Ignjatije, Фарисеј, Velja94 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 @@Velja94, Када ти падне на памет да причаш о Мађарима, Хрватима, Кинезима.... погледај ову фотографију и мало размишљај: Ћириличар and Интегра је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Pa ima rekao je sam na jednom od video klipova Šrek ne može da bude srpsko prezime nikako. Njemu je otac Mađar kršteni katolik, majka mu je Srpkinja kršteni pravoslavac a on sam je rekao da nikada nisu hteli da ga krste i kada je odrastao shvatio je da Bog ne postoji tako on kaže. Pa ako mu je otac Madjar a majka Srpskinja, onda mu je poreklo valjda madjarsko-srpsko a ne madjarsko... pri čemu mi i dalje nije jasno zašto smatraš da je to bilo bitno da istakneš u rečenici koju si napisao? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 @@Velja94, Када ти падне на памет да причаш о Мађарима, Хрватима, Кинезима.... погледај ову фотографију и мало размишљај: Znam za ovu sliku video sam je jednom 100000 puta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Znam za ovu sliku video sam je jednom 100000 puta. Џабе си је гледао ако је ниси разумео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Џабе си је гледао ако је ниси разумео. Nisam je džabe gledao. Nije to retka pojava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Pa nek idu. Ja koliko znam, gubitnik procesa plaća sudske troškove, pa ako im se plaća, raduje nam se država..)) Ništa bolje od toga nema. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 4 strane o AS . aman ljudi na sta vi gubite vreme ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 4 strane o AS . aman ljudi na sta vi gubite vreme ... И ја се питам исто. Боље да се организујемо па да учинимо добро дело, да Пеђи купимо доста чаја од нане и капи валеријане, да се мало смири јер очито га, што би Црногорци рекли, хвата манита: (о верској настави): Предраг Стојадиновић "logika"... to je za meni podrzavanje kriminalne diskriminacije i zlostavljanja deteta, ja bih sve njih strpao u zatvor zbog toga... Pa neka me citiraju do mile volje, sto vise to bolje! Zlostavljaci dece U ZATVOR! Stoka. Или да му ипак не дамо чај од нане и капи валеријане, па да настави да ради посао за нас? Ћириличар, RYLAH, Фарисеј and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 @@Александар Милојков, Nedrag bi da te strpa u apsu. Auuuuuuuu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 Госн Пеђолино о мојој маленкости: A dodatni moralni problem je veronauka generalno jer deca NISU sposobna da razaznaju istinu od budalastina kojima im bolesna budala Milojkov i njegove kolege ispiraju mozak!!! Oni njih LAZU, i lazu i tebe i sve ostale kada kazu da to ne rade! Niti jedan jedini put taj lazov NIJE ponudio da kaze STA to radi na toj veronauci ali je uvek pun prica o tome sta NE radi! Lazovcina poremecena! .hvala. greengrin greengrin greengrin Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука