Grizzly Adams Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Шта беше тема? Ми смо стрејт - своје не дамо, туђе нећемо... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Шта беше тема? Ми смо стрејт - своје не дамо, туђе нећемо... Тако нешто...људско право да се другоме натрљава на нос свој грех...или...."ми смо геј и ти мораш да размишљаш о томе и да нас гледаш"...свашта Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 За мене јесу празни појмови. Да ли си и колико ти колективиста, то не знам. Мени то није увреда, него политичка квалификација. Уопште не значи да не бисмо могли да пијемо ракију заједно у кафани. Имаш овде на форуму оног адвоката Радовановића, који је тешки колективиста, али делује као супер лик за кафану. Ma,naravno, što se kafane tiče - to ne sumnjam Da me ne shvatiš pogrešno, nisam ja neki hejter koji hoće da troši svoje vrijeme svađajući se po forumima, već sam malo iziritiran što mi se predočava od velikog broja ljudi liberalizam - kao jedna ideologija individualizma, ograničavanja vlasti, nepovredivosti slobode atomizovanih pojedinaca. Takva koncepcija potpuno zanemaruje istorijskli i kulturni kontekst Ne uviđa se takvim pristupom da je upravo država uslov takvog ostvarenja slobode. Jedno ne isključuje drugo, već je država qonditio sine qua non takve slobode. Stoga ne može biti prazan pojam i utoliko je vrijednost koju treba obdjelavati i štititi. Pri tome prvu koncepciju ne negiram, štaviše, podržavam je! Vrlo prosto se možemo uvjeriti u gore rečeno - prilikom prve granične kontrole moraš pokazati pasoš, pa samim tim i svoju pripadnost određenoj zemlji. Mislim da tvrdnja da si individua i protiv kolektivizma ne bi imala spektakularne rezultate! Ukoliko dođeš u Češku ili u Bg (a da sam i sam tu), pozivam te na kolektivističko ispijanje piva, rakije, vina... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Muka mi je vise od ove teme kad ce vise sesti da ne citamo budalastine na sve strane feeble and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Muka mi je vise od ove teme kad ce vise sesti da ne citamo budalastine na sve strane Да знаш. И мени. Апсолутно ме не интересује тај догађај. Буквално их нећу приметити, као ваздух. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Буквално их нећу приметити, као ваздух А када геј активисти уђу у школе с обзиром да више не крију да ће то да ураде или када "јавно мњење" буде расправљало о закону о усвајању деце од стране геј парова,ни тада их нећеш приметити?То су ствари неодвојиве од геј параде и један од задатака такве манифестације јесте и стварање јавног простора за реализацију поменутих планова. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Да знаш. И мени. Апсолутно ме не интересује тај догађај. Буквално их нећу приметити, као ваздух. Ogroman napredak . Za par godina parada nece biti udarna vest koja se eksploatise nedeljama vec ce se svesti na obavestavanje o njenom odrzavanju I koje su ulice tada zatvorene za saobracaj . Podrazumeva se da Vlada to nece razmatrati jer je to posao komunalnih sluzbi .Sve sto je napisano do tada izgledace komicno . Vec vidim karneval na kome se zabavljaju strejt I gej posetioci . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 А када геј активисти уђу у школе с обзиром да више не крију да ће то да ураде или када "јавно мњење" буде расправљало о закону о усвајању деце од стране геј парова,ни тада их нећеш приметити?То су ствари неодвојиве од геј параде и један од задатака такве манифестације јесте и стварање јавног простора за реализацију поменутих планова. Ko je I kada rekao da ce gej aktivisti da ulaze u skole ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ko je I kada rekao da ce gej aktivisti da ulaze u skole ? Pricaju dveri i dverasi ko Aleksej... oni su provalili neku homosexualnu zaveru koja stoji iza parade i borse se za spas Srbije od iste. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 Ko je I kada rekao da ce gej aktivisti da ulaze u skole ? Па то је сценарио из ЕУ, док се у Канади планира отварање ,,ЛГБТ''-only школа... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 29, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Fyektxr8Fsk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 OPŠTA DEKLARACIJA O PRAVIMA ČOVEKA Porodica je prirodna i osnovna ćelija društva i ima pravo na zaštitu društva i države. Član 16.3 http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src3 I individualizam ima prirodnu granicu, naime gde ugrožava porodicu i društvo. Majstorsko pitanje, koje muči ljude kroz sva vremena, jeste kad se ugrožava porodica i društvo.. Nadam se da ne tumačiš pogrešno navedenu odredbu, kao Zverjani... naime, ona se tiče zaštite od postupaka koji ugrožavaju konkretne (individualne) porodice a ne zaštitu ideje, tj. nekakve "Porodice" sa velikim P... odnosno zaštitu toga kako neko zamišlja idealnu porodicu... Okolnost da neki muškarac živi u ljubavi sa drugim muškarcem, možda ugrožava tvoju ideju/fantaziju o jedinom mogućem obliku porodice koji je tebi prihvatljiv... ali tvoju konkretnu porodicu (tebe, tvoju ženu i decu ili tebe i tvoje roditelje, braću i sestre) ne ugrožava ni najmanje... milan. је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Септембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2012 Геј парада је глупост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Nadam se da ne tumačiš pogrešno navedenu odredbu, kao Zverjani... naime, ona se tiče zaštite od postupaka koji ugrožavaju konkretne (individualne) porodice a ne zaštitu ideje, tj. nekakve "Porodice" sa velikim P... odnosno zaštitu toga kako neko zamišlja idealnu porodicu... Okolnost da neki muškarac živi u ljubavi sa drugim muškarcem, možda ugrožava tvoju ideju/fantaziju o jedinom mogućem obliku porodice koji je tebi prihvatljiv... ali tvoju konkretnu porodicu (tebe, tvoju ženu i decu ili tebe i tvoje roditelje, braću i sestre) ne ugrožava ni najmanje... Авокадо, да ли можда различито схватамо појмове ПОРОДИЦА и брачна ЗАЈЕДНИЦА ? Требало би да је појам породица везан искључиво за хетеросексуалне бракове, јер именица породица је изведена од пород, тј потомство, што је природно физиолошки могуће само код разнополних родитеља (за два мушкарца потребна је жена која ће да роди и интервенција са уношењем 2 половине ДНК од сваког од њих, па то не бих могао назвати природним поступком, док је код 2 жене слично, само што било која од њих може бити донор јајне ћелије са половином ДНК материјала). Дакле брачна заједница за све са свим припадајућим правима, али породица је нешто друго. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 2, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука