Jump to content

Поклањам књиге из езотерије

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Ма споља небитно, ионако не знам како изгледаш , можда јеси већ ћелав и све то.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 125
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 3 years later...
  • 6 years later...
  On 5. 11. 2014. at 14:44, МилошБГ рече

Izvini Miki ti si meni par puta rekao a i jos mnogima idi leci se-cime si implicirao da smo bolesnici za psihijatra i da su imbecili sto u doktorskoj praksi znaci da imaju obllik retardacije,e sad ako na to zazmurimo ondak si u pravu,stvarno nam treba veliki vodja koji ce nam ne govoriti samo da idemo kod psihijatra nego odredjivati i stepen i oblik bolesti- ne sme niko imati drugacije misljenje od Milosavljevica. A i ne znam sto ti se toliko ta rec psihijatar ne svidja,to je u savremenom i normalnom svetu normalna pojava,siguran sam da znas nekoga ko mozda i preventivno ode da se konsultuje sa njim. Nemoj bre da si toliko nazadan.

Expand  

Kad neko ne ume da ospori tuđe mišljenje a želi da održi svoje onda počne da omolovažava, Šalje nas kod psijijatra, psihologa, naziva naše pisanje glupostima, budalaštinama, nas naziva sektašima, JS, Subotarima, i šta im sve padne na pamet tog trenutka. Nema razloga da se uzbuđuješ, to su ljudi jako nisko na duhovnom razvoju i da li u njima uopšte ima duhovnosti. Meni se dešavalo da me provociraju da kažem neku ružnu reč kako bi me admini banovali, pa kad i to ne prođe onda te banuju bez razloga. Samo vidiš da na tom forumu više ne možeš da pišeš pa se ti žali Bogu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...