Млађони Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 eto ti aquilio :P gringrin Он је стари секташ, има он све то. :Р w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Evo da se javim i ja... Prije odprilike 10-12 god. dobivala sam knjige...Moja kcerka radila je u Libro ,kako je ona bila u vrhu ,glavna za odabrianje knjiga za prodaju ,svaku knjigu mogla je "koju je dobila za reklamu" zadrzati za sebe i li pokloniti..Tako smo svaki dan dobivali nove knjige i citali..sve odreda sto je donosila. Ja osobno sam mislila da mi te knjige ne mogu nista...citala sam ih iz znatizelje...alternativne i ezoterik..Nisam na vrijeme primjetila kako su te knjige donjele nemir u nasu kucu...Kako u to nitko ne vjeruje,nisam pricala o tome sa nikim ,a mene je mucilo morala sam nesto uciniti.. odnjela sam ih u jednu knjizaru i dala da poklone te knjige...???????Greska! Poslje sam se pokajala,zasto nisam odnjela u tvornicu gdje se preradjuje stari papir..i tako se oslobodila. Ne znam koliko je dobro prodati ....ja taj novac vise nebi htjela..uzeti za svoju korist. A zlo nebi poklonila nikome.. Bigica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Evo da se javim i ja... Prije odprilike 10-12 god. dobivala sam knjige...Moja kcerka radila je u Libro ,kako je ona bila u vrhu ,glavna za odabrianje knjiga za prodaju ,svaku knjigu mogla je "koju je dobila za reklamu" zadrzati za sebe i li pokloniti..Tako smo svaki dan dobivali nove knjige i citali..sve odreda sto je donosila. Ja osobno sam mislila da mi te knjige ne mogu nista...citala sam ih iz znatizelje...alternativne i ezoterik..Nisam na vrijeme primjetila kako su te knjige donjele nemir u nasu kucu...Kako u to nitko ne vjeruje,nisam pricala o tome sa nikim ,a mene je mucilo morala sam nesto uciniti.. odnjela sam ih u jednu knjizaru i dala da poklone te knjige...???????Greska! Poslje sam se pokajala,zasto nisam odnjela u tvornicu gdje se preradjuje stari papir..i tako se oslobodila. Ne znam koliko je dobro prodati ....ja taj novac vise nebi htjela..uzeti za svoju korist. A zlo nebi poklonila nikome.. Kakvi ste likovi, kao da delim knjige zacarane vudu magijom. Nije poenta u knjizi, zlo je u ljudima ne u knjigama. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Новембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2012 Kakvi ste likovi, kao da delim knjige zacarane vudu magijom. Nije poenta u knjizi, zlo je u ljudima ne u knjigama. Slazem se .. Ipak,ako si procitao sto sam napisala..nije bas sve tako jednostavno.. Ja pricam u knjizi,koju je autor knjige dao na poklon,koji je poklonio,a bavi se Ezoterijom..Kakav je on toj knjizi dao (blagoslov-ne znam) Zasto su one unjelo zlo u moju kucu???? Kupljene knjige ,kao tvoje...isto nisu za svakoga..jer mogu covjeka da odvedu na drugi put..I ne mora covjek da bude zao,ali ove knjige imaju nesto (magicno ) u sebi sto te vuce,sve dalje i dalje...i da i ne primjetis usta te uvlace..Rijetki su oni,koji na vrijeme primjete,i odustanu od toga kao ti u ovm slucaju.. Krscanstvo se tome protivi ..To grijeh protiv prve Bozje zapovjedi..ako pocnes vjerovati u to..i bavis se s tim.. Oprosti nisam imala namjeru da te uvrijedim ,da kazem da djelis knjige zacarane magijom...samo zelim reci da one nisu za krscane...i da netko moze upasti u zabludu,a onda su one zlo..I svakako je tada problem u toj osobi a ne i knjizi...Ipak, mozemo se pitati da li bi osoba kupila tu knjigu (?)...je druga stvar..ovako ju je dobila na poklon..a ja sam dobila "zlo" Ja se kajem sto sam ih poklonila...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2012 Slazem se .. Ipak,ako si procitao sto sam napisala..nije bas sve tako jednostavno.. Ja pricam u knjizi,koju je autor knjige dao na poklon,koji je poklonio,a bavi se Ezoterijom..Kakav je on toj knjizi dao (blagoslov-ne znam) Zasto su one unjelo zlo u moju kucu???? Опет није књига зло, зло је човек који ту књигу схвати као зло или је узме као зло или ако књига учи злу ако прихвати то зло. Kupljene knjige ,kao tvoje...isto nisu za svakoga..jer mogu covjeka da odvedu na drugi put..I ne mora covjek da bude zao,ali ove knjige imaju nesto (magicno ) u sebi sto te vuce,sve dalje i dalje...i da i ne primjetis usta te uvlace..Rijetki su oni,koji na vrijeme primjete,i odustanu od toga kao ti u ovm slucaju. Не слажем се да имају ишта магично у себи. Гомила књига написана од старне гомиле будала. Ја их годинама имам... Као што видиш данас само хришћанин. Знам многе сличне. Krscanstvo se tome protivi ..To grijeh protiv prve Bozje zapovjedi..ako pocnes vjerovati u to..i bavis se s tim.. Постоје различити начини да се "бавиш" тиме. Можеш чисто да проучаваш ради радозналости. Шта ти аутори тврде и које ставове заузимају без да се стварно бавиш тиме да радиш те ритуале и верујеш у написано. Oprosti nisam imala namjeru da te uvrijedim ,da kazem da djelis knjige zacarane magijom...samo zelim reci da one nisu za krscane...i da netko moze upasti u zabludu,a onda su one zlo..I svakako je tada problem u toj osobi a ne i knjizi...Ipak, mozemo se pitati da li bi osoba kupila tu knjigu (?)...je druga stvar..ovako ju je dobila na poklon..a ja sam dobila "zlo" Није то поклон као поклон. Не дајем ја то на поклом у смислу да обрадујем неког. Већ ако неко жели да проучава те теме на чисто интелектуалном нивоу, радо бих му препустио књиге. То је моја поента. Дакле инје то поклон - ЕВО ТИ БРАТЕ ИДИ РАДИ КРОУЛИЈЕВЕ РИТУАЛЕ. То је више ево ти брате читај шта је кроули написао, да знаш сутра дан, када сретнеш неког кроулијанца да му покажеш можда христов пут. Да је мени имао да каже неко на тему упоређивања Хришћанске духовности и Кроулијеве духовности и да ја видим да тај зна о чему прича, ја бих много пре дошао Христу. Овако сам морао прво да схватим да је све то глупост, па да се у духовност комплетно разочарам и окренем атеизму, па затим из атеизма да упознам Христа и опет му приђем... Надам се да ме разумеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Imaš nešto od Lovecrafta? drvce је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Preporuka: spaliti javno uz edukaciju neupućenih!! Ne postoji samo intelektualni nivo. Svako dobro! Bigica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Preporuka: spaliti javno uz edukaciju neupućenih!! Ne postoji samo intelektualni nivo. Svako dobro! Ајде и теби да поновим. Дакле како знаш да не ваља, и отклуд едукација ако ниси прочитао шта ти људи кажу? Написао си контрадикторну реченицу. И те како постоји "интелектуални ниво". А то је када узмеш прочиташ аха тај кроули тврди то и то мисли то и то и то објашњава тако и тако. А кад узмеш тамо његов ритуал па га урадиш е то већ није интелектуални ниво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Obavezno spaliti na velikoj lomači : ) Ma, opušteno, srećno čitanje koga zanima, ali bih ja na mjestu čitača bio vrlo, vrlo oprezan (pogotovo ako je to neki sluđeni tinejdžer koji ne zna gdje je "levo"). Od čitanja do prakse, mali je korak... A i ima puno pametnijih knjiga za čitanje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Obavezno spaliti na velikoj lomači : ) Ma, opušteno, srećno čitanje koga zanima, ali bih ja na mjestu čitača bio vrlo, vrlo oprezan (pogotovo ako je to neki sluđeni tinejdžer koji ne zna gdje je "levo"). Od čitanja do prakse, mali je korak... A i ima puno pametnijih knjiga za čitanje... Лепо речено али ја сам све то већ објаснио коме дајем и под којим условима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Mea culpa fmqmtx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Imaš nešto od Lovecrafta? Imam ja sve od Filipsa. Samo sto on nije bio okultista i to nisu okultne knjige nego umetnicka dela. A sad Holivud je Holivud. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Мислим да је спаљивање сваких књига јерес. Например не видим зашто бих спалио Магику од Кроулија у ком се Христ назива једним од три највећа човека и духовних вођа (поред Буде и Мухамеда). Alister Krouli se naziva djetetom satane ,svaka knjiga dusi donosi ili korist ili je navodi na krivi put...dusi korisne knjige su razne teoloske ili svetootavke kao i neke svjetovne knjige sa blagoslovom a ovakve knjige kakve ti djelis mogu drugoj dusi donjeti samo smrt ,sa takvim gestom ne samo da njih sablaznjavas i udaljavas od vjere nego i sebi nanosis zlo a da toga nisi svjestan,odaljavas od sebe blagodat a veselis djavola...ako si se istinski manuo takvih knjiga i shvatio sta one donose onda ces ih sam spaliti a truditi se da citas dusi korisne knjige... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bigica Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Kakvi ste likovi, kao da delim knjige zacarane vudu magijom. Nije poenta u knjizi, zlo je u ljudima ne u knjigama. nazalost,ocigledno jako malo znas o duhovnom zivotu hriscana,zato bih ti iskreno preporucila za citanje neki knjigu nasih Svetih Otaca i da shvatis da ovome sto ti ovdje nudis uopste nije mjesto ovdje na jednom pravoslavnom forumu to je kao da si usao u crkvu i nudis svesteniku da se pozabavi sa satanistickom literaturom,cisto da je onako bezazleno izucava,a da li bi i jedan antihriscanin uzeo knjigu Svetog Vladike Nikolaja ili neku drugu knjigu hriscanskih pouka,sta ti iskreno mislis... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 ..dusi korisne knjige su razne teoloske ili svetootavke kao i neke svjetovne knjige sa blagoslovom a ovakve knjige kakve ti djelis mogu drugoj dusi donjeti samo smrt ,..ako si se istinski manuo takvih knjiga i shvatio sta one donose onda ces ih sam spaliti a truditi se da citas dusi korisne knjige... Ја сам их читао, бавио се истим стварима, данас ми ништа не фали. Alister Krouli se naziva djetetom satane ,svaka knjiga dusi donosi ili korist ili je navodi na krivi put. Поприлично сам сигуран да ми "основе економије" нису ни нанели корст души нити је навели на криви пут. to je kao da si usao u crkvu i nudis svesteniku da se pozabavi sa satanistickom literaturom,cisto da je onako bezazleno izucava,a da li bi i jedan antihriscanin uzeo knjigu Svetog Vladike Nikolaja ili neku drugu knjigu hriscanskih pouka,sta ti iskreno mislis... Антихришћанин би свакако узео књигу светог Николаја. Чак постој и народна изрека да "Ђаша зна библију напамет за сопствене потребе". zato bih ti iskreno preporucila za citanje neki knjigu nasih Svetih Otaca i da shvatis da ovome sto ti ovdje nudis uopste nije mjesto ovdje na jednom pravoslavnom forumu Мислим да постоје модератори за то. nazalost,ocigledno jako malo znas o duhovnom zivotu hriscana, Ти знаш јако мало о мени али те то не спречава да доносиш закључке шта ја знам а шта не знам. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука