Jump to content

Поклањам књиге из езотерије

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

• Одговори 125
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja samo ne kontam ljude koji su ateisti i ne veruju u nista,ali sa svojih 20tak godina idu sa foruma na forum,sa sajta na sajt da troluju hriscanske objave,citaju sektaske i druge knjige,prizivaju nekakve "bogove",cak se i pripremaju citajuci knjige da bi ispali jos bolji trolovi kao da postignu novi rekord u tome da ih nije neko otkrio...  Jesi isao Muramasa ti nekad kod psihijatra? ozbiljno pitam. I kakav ti je ovako privatan zivot? jel znas nekoga koga mozes nazvati prijateljem mi inace tako zovemo ljude sa kojima smo malo vise u kontaktu,sa kojima se druzimo...mozda neka zena? to je suprotan pol. Kako okolina gleda na tebe? i tako to.

Da prostis delujes mi cudno. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ja samo ne kontam ljude koji su ateisti i ne veruju u nista,ali sa svojih 20tak godina idu sa foruma na forum,sa sajta na sajt da troluju hriscanske objave,citaju sektaske i druge knjige,prizivaju nekakve "bogove",cak se i pripremaju citajuci knjige da bi ispali jos bolji trolovi kao da postignu novi rekord u tome da ih nije neko otkrio...  Jesi isao Muramasa ti nekad kod psihijatra? ozbiljno pitam. I kakav ti je ovako privatan zivot? jel znas nekoga koga mozes nazvati prijateljem mi inace tako zovemo ljude sa kojima smo malo vise u kontaktu,sa kojima se druzimo...mozda neka zena? to je suprotan pol. Kako okolina gleda na tebe? i tako to.

Čovek studira ETF, ako je upola kao FTN mislim da se lepo uklopio.

Подели на овим сајтовима

I? Mislim realno,zamisljam sebe..ja sam anti grandovac,stvarno nekako ne volem ni Sasu Popovica ni Viki Miljkovic ni ostale,ali sa svojih 20 godina provodim jedno 10 sati dnevno na forumu granda,gde trolujem,trudim se i da gledam svaki grand da bi znao sta da trolujem sutradan na forumu. I to nije sve,procitao sam sve knjige Seke Aleksic i tekstove Dare Bubamare,da bi bio jos bolji trol. Kao zakleti anti grandovac se cak bavim i prizivanjem Sake Polumenta,mada ne uspeva,ali se nadam da ce sa Dadom to biti mnogo uspesnije.Imam rekord od 3 meseca i 12 dana koliko me nisu provalili...sad pisem uglavnom komentare na sajtu kurira i monda,naravno na vesti o grandovcima. Jedva cekam farmu,mozda udje Era Ojdanic,ali rekose da nece biti vise farme,smor,nije je dugo bilo,nije da pratim ali mislim da je nije bilo 7 meseci 24 dana i 18 sati skoro 19. Tamo je Topalko izdominirao. 

Inace sam normalan lik.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ajde ne budi bezobrazan.

Drugo, sta ti gurs nos u njegov privtni zivot? Imao decko devojku, ja ga imam na fejsu....trosi svoje vreme onako kako je njemu zabavno. Nece tebi da se pravda...

nego vi ncionalisti/kolektivisti/komunisti bolujete od tog bezobrzluka da mislite da ste dovoljno pametni da odredjujete drugima sta je dobro za njih itd.....

sa svojih 20 godina provodim jedno 10 sati dnevno na forumu granda

Sta bulaznis? Kojih deset sati dnevno? Jel si corv/lud ili namerno lazes? Nije bio ovde mesecima....

Uf... brate kako me iritira kad vidim ovakav bezobrzluk kakv sad ispoljvas.. prvo lzaes na njegov rcun, drugo pricas o njegovom zivotu aa nista ne znash..

zeludac mi se okrece kad vidim takve bezobrazluke...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

imao decko devojku :) koji je ovaj Milosavljevic car... tipican car. Ja ne guram,ali me cudi malo pa sam ga morao priupitati,prosto sa 22 godine ako moras internet,onda ides tamo i diskutujes o necemu sto te zanima. Mislim decko ateista,priziva bogove i pise na hriscanskom forumu o tome da mu se neki svetitelj ucinio malo gordim,a hvali se trolovanjem na nekoliko foruma o veri i cak se priprema ozbiljno za trolovanje,izucava,cita knjige. Ok,ako je to normalno,ja sam svakako nenormalan.

To sto se ti identifikujes sa takvim ljudima pa umislis da je prica o tome napad i na njih i na tebe,to je jedna stvar. I pritom moja prica anti grandovca je bila ironija,tako da ok razumem tebe da ne shvatas najbolje,ali cisto da pojasnim.

Подели на овим сајтовима

I? Mislim realno,zamisljam sebe..ja sam anti grandovac,stvarno nekako ne volem ni Sasu Popovica ni Viki Miljkovic ni ostale,ali sa svojih 20 godina provodim jedno 10 sati dnevno na forumu granda,gde trolujem,trudim se i da gledam svaki grand da bi znao sta da trolujem sutradan na forumu. I to nije sve,procitao sam sve knjige Seke Aleksic i tekstove Dare Bubamare,da bi bio jos bolji trol. Kao zakleti anti grandovac se cak bavim i prizivanjem Sake Polumenta,mada ne uspeva,ali se nadam da ce sa Dadom to biti mnogo uspesnije.Imam rekord od 3 meseca i 12 dana koliko me nisu provalili...sad pisem uglavnom komentare na sajtu kurira i monda,naravno na vesti o grandovcima. Jedva cekam farmu,mozda udje Era Ojdanic,ali rekose da nece biti vise farme,smor,nije je dugo bilo,nije da pratim ali mislim da je nije bilo 7 meseci 24 dana i 18 sati skoro 19. Tamo je Topalko izdominirao. 

Inace sam normalan lik.

Pazi to što neko ne veruje u neku ideju, ne mora da znači da je mrzi. Recimo ja za sebe ne mogu reći da sam nikada bio nešto religiozan, išao sam u crkvu kada su mi rekli da idem, nije da sam nešto voleo, čak bih i bira o dadije da ne idem. Ali kao što sam već pisao knjige iz kojih sam učio da čitam su bile tri enciklopedije, o svemiru, o dinosaurusima i o raznim mitologijama. Tako da su me mitologije uvek zanimale i te tri enciklobedije sam vrlo lako pročitao za razliku od nekih kansijih njiga kroz školovanje itd. E sada Hrišćanstvo za mene je još jedna mitlogojija, samo je razlika to što mogu da budem u kontaktu sa ljudima koji je zapravo praktikuju za razliku od grčke npr. E sada na forumu sam pošto se jedino ovde u malo većem broju mogu naći ljudi koji zapravo praktikuju hrišćanstvo. Mislim znam gomilu hrišćana ali možda 1-2 onih pravih. Tako da je forum jednimo mesto gde mogu da shvatm zašto ljudi veruju u takve stvari.

E sada druga stvar sem ove je što volim da se raspravljam o raznim stvarim ne samo o religiju, takođe volim da hejtujem sve i svašta ne samo religiju i volim da trolujem. Iskreno ovde i ne trolujem toliko, na redditu je najveća zabava tamo sam bo veoma aktivan na raznim subbreditima (sa raznim nalozima), mada sam sada prestao, nekako smorilo trolovanje, ono po neki put trolujem kada mi dođe, ali sada retko kada.

Подели на овим сајтовима

imao decko devojku :) koji je ovaj Milosavljevic car... tipican car. Ja ne guram,ali me cudi malo pa sam ga morao priupitati,prosto sa 22 godine ako moras internet,onda ides tamo i diskutujes o necemu sto te zanima.

Guras guras.. samo ne priznajes.. ko ce sebi d prizn da radi losu stvar?

Nisi ti sposobvan da priznash kad gresis.. jos se isdjucavas... kad ja priznm da gresim i gde gresim..

To sto se ti identifikujes sa takvim ljudima pa umislis da je prica o tome napad i na njih i na tebe,to je jedna stvar.

e vidis, za malo si pogodio. Ja sm bio metalac, mozda si provalio kcio sam neke slike. Pricli su za mene daa sam narkoman likovi koji puse travu svaki dan. Stalno sm morao da se bijem sa nekim idiotim kojima je smetala moja duga kosa.

Indetifikujem se sa ljudima, kada god vidim nekog bezobrznika kako ima mentalitet isti kao oni ljudi sa kojim sam se ja tukao svki dan - ni kriv ni duzan. Zaasto? Zato sto im se nije svidjalo koju sm muziku slusao i kako sam se oblacio. Zaato sto su imali gomilu pretpostvki o meni a nisu mi ni ime znali. Sve im je to bilo oprvdnje za nasilje, psihicko, fizicko... nebitno..

Tako se isto tebi ne svidja muramasino ponsanjaa i ti guras bezobrazano nos u njegov zivot. Pricas mu da je za psihijatraa... tu izmisljas neke gluposti kko 10 saati provodi na forumu.

Подели на овим сајтовима

Odahviing ti si apsolutno druga prica...i mislim da to i sam mozes da potvrdis,mnogo puta smo ok diskutovali iako se ne slazemo a ja sam ovde ako pitas mikija nacista. Samo kazem da meni sto se Muramase nije normalno ponasanje,mislim nebitna je tema ali ako se neko hvali da troluje na 10 foruma i sajtova,meni nije to normalno. No dobro,to sam samo ja. 

I ne bi voleo da mislis da je u pitanju problem ateizma i ateiste i da je to moj ugao posmatranja,ne nego konkretno stvarne situacije i opterecenosti trolovanjem ateiste na verskim forumima i sajtovima,prizivanjem bogova,citanjem literature da poduhvat bude uspesniji i sve ostalo o cemu on sam prica.

Подели на овим сајтовима

Guras guras.. samo ne priznajes.. ko ce sebi d prizn da radi losu stvar?

Nisi ti sposobvan da priznash kad gresis.. jos se isdjucavas... kad ja priznm da gresim i gde gresim..

e vidis, za malo si pogodio. Ja sm bio metalac, mozda si provalio kcio sam neke slike. Pricli su za mene daa sam narkoman likovi koji puse travu svaki dan. Stalno sm morao da se bijem sa nekim idiotim kojima je smetala moja duga kosa.

Indetifikujem se sa ljudima, kada god vidim nekog bezobrznika kako ima mentalitet isti kao oni ljudi sa kojim sam se ja tukao svki dan - ni kriv ni duzan. Zaasto? Zato sto im se nije svidjalo koju sm muziku slusao i kako sam se oblacio. Zaato sto su imali gomilu pretpostvki o meni a nisu mi ni ime znali. Sve im je to bilo oprvdnje za nasilje, psihicko, fizicko... nebitno..

Tako se isto tebi ne svidja muramasino ponsanjaa i ti guras bezobrazano nos u njegov zivot. Pricas mu da je za psihijatraa... tu izmisljas neke gluposti kko 10 saati provodi na forumu.

E vidis...Ti kao metalac da si isao redom na forume,sajtove granda i trolovao a pritom izucavao lik i delo Sase Popovica i Lepe brene,da si kao metalac sa svom tom dugom kosom provodio satima na tim forumima i sajtovima isto bih te pitao za psihijatra a pogotovo drustvo metalaca bi te mozda i prebilo i reklo da nisi normalan.

A ja nista nisam izmislio,to je ironija kroz moju ironicnu pricu,evo neka provodi i 2 sata,ja stvarno kao vernik nisam imao potrebe da budem ni 10 min na sajtu ateista Srbije.

Подели на овим сајтовима

E vidis...Ti kao metalac da si isao redom na forume,sajtove granda i trolovao a pritom izucavao lik i delo Sase Popovica i Lepe brene,da si kao metalac sa svom tom dugom kosom provodio satima na tim forumima i sajtovima isto bih te pitao za psihijatra.

E vidis on ide po forumima i sajtovima i radi ono sto mu prija.....

Ja sam isao i nosio sm dugu kosu jer mi prija...

Ti ne znash moje motive zasto sam bio metalac ne znash njegove zasto to radi.

Jedino sto znash d ti se to ne svidj.

E posto ti se to ne svidja.. .sto on troluje.. ti si resio da drsko butaas nos u njegov zivot pricajuci da nema devojki, nema drugove, isto kao sto su butali nos  u moj zivot i pricali da sam narkoman jer imam dugu kosu.... indeticno.... i taako su za mene neki mislili da sam za psihijatra.

Dakle - u tvom i njihvom ponsaanju nem razlike..

Подели на овим сајтовима

Izgleda da nisi probao da troluješ.  

je kao droga kada te uhvati nepušta, ne možeš da seizvučeš, prvo počneš da troluješ one sa kojima se na slažeš, a onda u jednom trenutku i one sa kojima se slažeš, u tom trenutku znaš da si ušao toliko duboko u taj svet da povratka nema.

Подели на овим сајтовима

identicno se kaze.

Ok Milosavljevicu ajde da ti ne dajem vise povoda da pametujes da ne kazem baljezgas po forumu pa se povlacim iz rasprave. U pravu si skroz.

Muramasa javi se dacu ti jos par desetina i foruma pravoslavnih sajtova i foruma,veruj mi,narednih 15 godina ces moci da uzivas.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...