Jump to content

Поклањам књиге из езотерије

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

п.с. Стабилној личности и посвећеном литургијском хришћанину ове књиге никако не могу шкодити. Мени су биле пут ка Боготражењу и све ваше приче и причице нису на месту јер сам ја управо преко њих дошао до Бога. 

Тако да, замолио бих непристрасне да се суздрже од даљих коментара о којима ми се обраћају поприлично агресивним тоном. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 125
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

п.с. Стабилној личности и посвећеном литургијском хришћанину ове књиге никако не могу шкодити. Мени су биле пут ка Боготражењу и све ваше приче и причице нису на месту јер сам ја управо преко њих дошао до Бога. 

Тако да, замолио бих непристрасне да се суздрже од даљих коментара о којима ми се обраћају поприлично агресивним тоном. 

nemoj pogresno da me shvatis i da mislis da donosim zakljucke o tebi,ja sam samo prokomentarisala kao i svi ovdje svoje misljenje o tome sta ti mislis da uradis sa tim knjigama ,ja licno sam nekada proucavala slicnu literaturu i znam o cemu ti pricam ,ne govorim ovo bez razloga vec sa strahom sta one mogu uraditi a ti ces svakako uciniti kako ti mislis da treba,moje licno misljenje je da one ne mogu donjeti dobro ,nisam nicim htjela da te uvrijedim sve je receno iz zabrinutosti

Подели на овим сајтовима

nemoj pogresno da me shvatis i da mislis da donosim zakljucke o tebi,ja sam samo prokomentarisala kao i svi ovdje svoje misljenje o tome sta ti mislis da uradis sa tim knjigama ,ja licno sam nekada proucavala slicnu literaturu i znam o cemu ti pricam ,ne govorim ovo bez razloga vec sa strahom sta one mogu uraditi a ti ces svakako uciniti kako ti mislis da treba,moje licno misljenje je da one ne mogu donjeti dobro ,nisam nicim htjela da te uvrijedim sve je receno iz zabrinutosti

Зато ја поклањам искусним и стабилним људима, који су савршено безбедни. Не дајем је сваком. Људима за које не треба да нас брине да им "може" ишта таква литература. 

Подели на овим сајтовима

Зато ја поклањам искусним и стабилним људима, који су савршено безбедни. Не дајем је сваком. Људима за које не треба да нас брине да им "може" ишта таква литература. 

niko nije bezbedan do samoga kraja,niko .smesko. al dobro,sigurna sam da ni jedan hriscanin koji vodi stvarni liturgijski zivot nece posegnuti za ovakvim knjigama ,kako god ja sam rekla sta sam imala  :bla:

Подели на овим сајтовима

niko nije bezbedan do samoga kraja,niko .smesko. al dobro,sigurna sam da ni jedan hriscanin koji vodi stvarni liturgijski zivot nece posegnuti za ovakvim knjigama ,kako god ja sam rekla sta sam imala  :bla:

Подели на овим сајтовима

Kasno je za spaljivanje....zlo je se proširilo! Evo moj komp od jutros sam pušta neke čudne pesme...

winter    sokiran

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Dobro, bre, @, razdeli li te knjige vise? Mesecima vec ovo traje, dokle tako?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Tacno sam znao Milosavljevicu da postoji mracan deo tvoje proslosti...hvala Muramasa

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ja bih bio spreman i da platim. Imam na umu nesto jako zabavno i upucenost u Kroulijevo baljezganje i elementarno poznavanje magije bi mi dobro doslo. :)

poslacu ti, smo postarinu plati.. ako imam josh uvek nisam siguran da li sam bacio..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...