Драгана Милошевић Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 On 8. 6. 2013. at 20:10, Partibrejkers рече драга сестро, Христос воскресе. Као што и сама видиш, осећаш и живиш , наш живот овде на земљи је испуњен страдањима и горчином. Како је рекао старац Тадеј скоро једној жени којој се јавио у сну: нама овај живот није дат за уживање већ као припрема за Царство Небеско. Да би смо скинули старога човека и обукли се у новога морамо много да се намучимо и претрпимо. Теби је Господ да велики крст, телесну болест, јер те пуно воли и жели да будеш светитељка. Зато се труди да увек размишљаш духовно, размишљај да ћеш кроз краткотрајно страдање и муку задобити вечност и место поред мученика у Рају. Увек благодари Господу и Он ће ти онда давати велику снагу и силу да све издржиш, и то са радошћу. Пошто онај други, покварењак, не жели да се ти спасеш и пошто није успео преко тебе саме да те уништи он користи као средство твоје ближње. Пошто живе без Христа он њима лако контролише. Ти буди трпељива , моли се и не свађај колико год можеш, и силом Христовом помоћи ћеш и себи и њима и покварењак ње на крају бити посрамљен. * додаћу твоје име од сада на Проскомидији и увек помињати. Нека тебе и твоје чува Пресвета Богородица и сви свети Свесна сам да ми је намењен тежи крст и духовни пут. У томе и лежи и зец, јер је грех плоти у мојим годинама јако примамљив. То рвање између Еве која хоће нпр. заснивање своје породице и Марије у мени некад ме доведе до сазнања да ми није баш све допуштено. п.с. Ко буде разумео ово свака му част. .mislise. 301 Mилена КШ and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Дођите к мени сви који сте уморни и оптерећени, и ја ћу вас одморити. Узмите мој јарам на себе и научите од мене, јер ја сам кротак и смеран у срцу, и наћи ћете одмор у својим душама. Јер је мој јарам благ и моје бреме је лако. Мат.:11:28 :bla: Sara" and Гром је реаговао/ла на ово 2 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 duh je krepak a telo slabo počne čovek da se oseća klaustrofobično u ovom telu s vremena na vreme treba smirenja i mudrosti da bismo bili u ravnoteži, ali nije strašno i ako "puknemo" ponekad i Isus je plakao i nervirao se, pakazujući nam to ali uvek oči uprte ka Gospodu,ištimo carstvo nebesko i verujmo da će sve ostalo doći na svoje i dobiti smisao I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 On 8. 6. 2013. at 21:25, Драшко рече не увиђам Громе 0102_laugh е,шоу.... Драшко,шта ти вреди да знаш када мора човек после да те убије због тог сазнања? 0102_laugh Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Драгана,твој живот је крст расцветали.По аватару се види да си срећна девојка и да има радости у теби упркос искушењима.Ти све пролазиш што и остали твоји вршњаци,мислим на емотивну страну,с том разликом,да си и зрелија од њих а самим тим,свеснија и одговорнија. Не знам каква је сад ситуација са оцем,али знам,да у данашње време,мушкарцима је тешко да очувају породицу. Стицајем околности познајем неколико породица деце оболелих од ЦП и у свим тим породицама,безобзира на искушења и тежину живљења,влада један осећај непрестане борбе и трезвености. YOKA, Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 @, кукурику шоу :Zruklovn: 1312_womens 1312_womens 1312_womens Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 On 8. 6. 2013. at 21:25, Драшко рече не увиђам Громе Људи ретко постављају питања јер желе нешто да сазнају, у већини случајева питања се постављају да би се запошела свађа; зашто ово?што ниси оно? Неки постављају питања да би добили одговор који ће после употребити против саговорника. Лукаво постављају питања. Ако погледаш у себе; зашто си ме питао то што си ме питао видећеш да се иза тога крије одређени мотив. Зато би било глупо да ти одговорим на таква питања. Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 On 9. 6. 2013. at 16:03, Гром рече Људи ретко постављају питања јер желе нешто да сазнају, у већини случајева питања се постављају да би се запошела свађа; зашто ово?што ниси оно? Неки постављају питања да би добили одговор који ће после употребити против саговорника. Лукаво постављају питања. Ако погледаш у себе; зашто си ме питао то што си ме питао видећеш да се иза тога крије одређени мотив. Зато би било глупо да ти одговорим на таква питања. тачно, признајем није ми се свидело што си написао Драгани, поготову оно о одређивању дозе, мислим да је сестри потребно мало више љубави и разумевања а мање процене греха или лека опрости био сам прикривено заједљив и што рече Валентина , куд да се с Громом петљам Драгана Милошевић, YOKA, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Draga Dragana, Pišem ti ovo pismo sa jednom jedinom željom,a to je da te podsetim na to da si voljena više nego što misliš da jesi srcee . Šaljem ti mali poklon od Ive Andrića,nadam se da će ti se svideti. UTEHA U TEŠKIM VREMENIMA (Ivo Andrić) Kad god mi se dešavalo da me ljudi i prilike oko mene prisile na animalan život i biološku borbu, uvek sam uspevao da nađem neslućene i neočekivane utehe i pomoći koje su ličile na prava čuda. U stvari, to su bile proste i jasne misli koje su osvetljavale put nadaleko ispred mene i iza mene i time mi davale i tačnu sliku i pravu meru moga položaja. U najgorim trenucima mislio sam ovako: ovaj užas od niskog života cena je kojom se plaća i iskupljuje sve visoko i lepo što smo znali i osećali, a pošto je sve ovo u najužoj uzročnoj vezi sa našom misli o Bogu i našim osećanjem lepote, treba naći snage da se i ovo primi i zavoli isto kao što se vole Bog i lepota sami. I kad oni koji me tlače, truju i jedu, i koji za drugi život i ne znaju, nalaze u sebi snage, izdržljivosti i veštine za borbu, zašto da je ne nađem ja, koji sam gledao i koji ću opet videti sjaj drugog, lepšeg života za koji nijedna žrtva nije prevelika i ni jedna cena previsoka? Tako se u meni utvrđivalo saznanje da je svaki niži život u službi višega, da je sve povezano i osigurano i da je čovek svuda i u svako doba na svom pravom mestu i – samo prolazno. Sa tim skupim saznanjem čovek može sve podneti, jer je svaka bitka unapred dobivena samim postojanjem neuništive i prave misli. Piši nam i dalje. Možda je ne umem da te utešim nekim mudrim rečima,ali zato uvek mogu da ti pošaljem jedno srcee i veliki bighugbighug P.s.Ne zaboravi molitvu...i obavezno Душка, YOKA, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Људи,ево теме.Сад је ситуација мало обрнута. Признајем, улењила сам се и имам превише слободног времена. Мој брат је одрастао, заљубио се води свој живот. Слуша неке жалосне песме типа роди ме срећног па ме у воду баци. У кући се понаша као гост, ту је кад причамо о проблемима, али се прави глув,ваљда му тако лакше да се избори са свим тим. Нешто није вољан да прискочи у помоћ, и кад му то пребацим изгвор му је да није крив што сам оваква и уништи ме у секунду речима да сам луда. Друго, кад сам обновила живот после болести дала сам обећања која сам погазила, разочарење је у пуном јеку. Све то потенцира свакакве мисли и враћа на почетак.. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Јака си ти. Нема извлачења на болест. Дао ти Господ прилику да ти буде лакше него њима. ♥ Буди добра. Саша од Москве, JESSY, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Slobodnog vremena nikad dosta. Pusti brata da vodi svoj život,neka se zaljubljuje,neka divlja,ne zna šta hoće,a ti budi prava sestra pa ga iskuliraj kad se ljuti i pusti ga luduje ,ali bukvalno.Ne odgovaraj mu,ne raspravljaj se,on nije srećan,čim pokušava da te povredi. Takvim ljudima je potrebno da neko pati da bi trijumfovali,ponekad nas boli ako su to naši bližnji,ali tako je to i to ne može da se promeni. Imaš odličnu priliku da menjaš sebe kad ne možeš njega.A njega i ne treba da menjaš ti,već Bog kome se ti moliš za njega. Drago mi je što si dobro,ali ne volim što čujem da si tužna. Nema razloga,zaista. Samo budi ono što jesi.Borac,pozitivac,jaka ,svoja i neko koga ne zanimaju nezrele ličnosti kakav je tvoj brat,ali pošto ti je brat moraš da ga voliš i da mu oprostiš. A sada...pusti neku muziku,stavi slušalice u uši... i oseti ritam. Саша од Москве, JESSY, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 On 2. 5. 2014. at 19:22, Драгана Милошевић рече Људи,ево теме.Сад је ситуација мало обрнута. Признајем, улењила сам се и имам превише слободног времена. Мој брат је одрастао, заљубио се води свој живот. Слуша неке жалосне песме типа роди ме срећног па ме у воду баци. У кући се понаша као гост, ту је кад причамо о проблемима, али се прави глув,ваљда му тако лакше да се избори са свим тим. Нешто није вољан да прискочи у помоћ, и кад му то пребацим изгвор му је да није крив што сам оваква и уништи ме у секунду речима да сам луда. Друго, кад сам обновила живот после болести дала сам обећања која сам погазила, разочарење је у пуном јеку. Све то потенцира свакакве мисли и враћа на почетак.. Немам ти ништа посебно рећи на ово што ти Арсенија рекла. Пусти брата, ако је ко гост, и ја кад сам био момак, па дођем на распуст или после када сам почео да радим, на годишњи, никог нисам марио ни 5 посто. Тако да ништа чудно. А и то што ти је рекао, засигурно не са намером да те увреди или баци наново у аут, него да те се "отресе", јер он је сад баја који се заљубио. И немој да се враћаш на почетак, него главу горе... Gordana ., Драгана Милошевић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Хвала Богу да си се опоравила Драгана . Што се тиче твог брата , то може да буде пролазно и немој да те то погађа . Моли се за њега и твоје ближње и главу горе . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 2, 2014 Пријави Подели Написано Мај 2, 2014 Драгана Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука