JESSY Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 http://hemerocallebmar.com/Mon%20Jardin/Mon%20Inventaire/MNOPQ/Palace%20Garden%20Beauty%20a1-2010-004.jpg ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 http://www.photographyblogger.net/wp-content/uploads/2010/05/flower37.jpg ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Jako volim puzavice Николa, DankaM and Перса је реаговао/ла на ово 3 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Hriznateme, sad ih ima svuda. malina :), Милан Меденица :), Перса and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Hriznateme, sad ih ima svuda. красуљак илити бела рада, то нису хризантеме клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 @[member=Милан Меденица ], Ne, ne... Ovo su ipak hrizanteme! Nisu one nabildovane koje se sad prodaju na sve strane, ali neka vrsta jeste. Pogledaj kako su visoke, a znaš kako je bela rada niska... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 @@Николa, грешиш, ово је макро снимак беле раде клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 @[member=Милан Меденица ], Ako te to veseli zvaćemo ih bele rade. U svakom slučaju su lepe! 0442_feel p.s. pogledaj link za prvu sliku! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 погледао, није добар латински назив ... поента је да хризантеме и беле раде припадају истој фамилији цветова - главочика, ал их разликујемо по имену и изгледу а велика је разлика оног што је написано као латински назив од оног што приказује Николa је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 За душом цвећа Цвеће – колико слатких тајни! Колико пријатних тајни! Када човеково сазнање проходи видљиве светове, поцрни од туге; а када се косне цвећа – заблиста, засија, зарадује се. Јер, цвеће – то је радост за наше људско сазнање. Све може бити горко, само је ту нека чудесна сласт, у цвећу. Има у томе неког божанског магнетизма, што душу вуче неки раскош. Јесте ли приметили, људи обично своју претставу о рају везују са цвећем.Није ли цвеће – најскривенији остатак изгубљеног раја? Није ли у њему рај највише сачувао себе и пренео кроз векове до нас? Зато је ваљда и мед од цвећа! Рајска сласт, и душа раја – пробија се кроз цвеће, избегавајући да се сретне са људским злом. Јер наше зло, и јесте пакао, најпре за цвеће. Јер је најосетљивије, јар је најрајскије од свега што постоји у видљивим световима. Ако хоћете да се у овом свету осетите као у рају – живите међу цвећем, са цвећем, цвећем: његовим дахом и његовим духом. Цвеће – најјачи символ, и најизразитији, некадањег раја, нечег рајског. И најмањи цвет – колико рајског у њему! Најмањи цвет – читав рај! А све што је рајско, рајско је неком слатком бесконачношћу, неком милом бесмртношћу. Гле, по једна слатка бескрајност, по једна мила бесмртност се завила, сакрила, примирила у сваком цвету, и најмањем и највећем. А свака бескрајност је род са свима бескрајностима божанским. И ми, кроз најмање и са најмањим путујемо кроз бескрајно и бесконачно. Поглед ти пао на мајушни цветић незаборавка, и гле, ти си заронио у безмерну бескрајност, успловио у све бескрајности. И незаборавак плави – као плави чунић носи и преноси твоју дшу и искрцавана обалу бесконачности. То Бог учинио, да човек не би био сам, мали, већ увек, са бескрајним, бесконачним = бесмртним. А кроза све то са – вечним. И кроз бескрајно мало, мајушно, посећује нас по нешто бесконачно, бесмртно, божанско. Бог нас је са сваке стране затворио бескрајним, бескрајно великим, неизмерним. И ми смо, у ствари, по свему бескрајни, бесконачни, бесмртни. Између малих мајушних цветића и звезда, које су светлосни цветови,стојимо и крећемо се ми људи. Погледајте, и свуда ћете угледати њу – бескрајну, бесконачну, и самимтим – вечну тајну, једну исту, разливену свуда и по свему и кроза све. ... Преподобни Јустин Ћелијски http://iznadistokaizapada.blogspot.com/2012/09/blog-post.html#more Перса је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Новембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2012 Желе Зека and Николa је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Јаооооо цвијећеееее !!! Обожавам све врсте па чак и оне које су отровне А лијепе су ми и оне месождерке које једу кукце Јуче ми је мама поклонила сваште нешто: амарилис црвени само што још није процвјетао млади је, неки кактус који још нисам пронашла назив али будем, бијели ледић, ја имам црвене, оригано, мушкатлу пинк и мушкатлу бордо црвену ону патуљасту. Наравно све су ово пелцери осим кактуса и амарилиса... Обожавам узимати и давати пелцере. Обожавам добијати и цвијеће у саксији и куповати другима Нарочито волим " украсти" пелцер, кажу тада цвијет супер напредује И стварно сам провјерила и тачно је ако цвијећу покланјаш лјубав оно тебе обрадује својом љепотом ММ је синоћ почео бројати као гдје ћемо ми живјети кад је пуна кућа цвијећа и још пун балкон и стзепенице... Е сада се и ја то исто питам... Али шта ћу кад га волииим.... Све је добро сада али шта ћу када дође зима па будем га требала га унијети у кућу??? Уфф мораћу носити и код комшија "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 Божур...на прво место Извор Иван Дабижљевић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 ...онда нешто овако...цветајуће дрвеће и пољско цвеће...не волим цвеће у кући (осим на столу за ручавање и у посебним приликама)...иначе цвеће много волим...зеленило, природу. извор извор Хелена Вујовић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 5, 2013 Пријави Подели Написано Јун 5, 2013 njamnjam 0102_laugh ))) данас се пости Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука