Јефимија Крунић Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SJmLNeH69Lc&feature=player_embedded Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Септембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2012 Уууупс :229229229: нисам видела да на претходном снимку има будиста и величања буде, извините због тога, иначе све остало је прелепо. Е сад да исправимо :0104cheesy: Николa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 e sad da napišem ono što sam pomenuo na početku teme... još nisam video da je neko postavio sliku sa liturgije... što je frapantno i cool jer pokazuje da nismo rigidni- a možda sam i ja malo usmerio temu prvim sličkama Hhhehe pa to se nekako podrazumevalo. Temu doživeh lično (vidiM!) a zar ne vidimo svi Boga tamo? to je ono- ako Boga neću videti u crkvi, di ću onda Šalu na stranu, što se mene tiče, to mi je bilo nekako pod obavezno, pa sam, što reče Meda, otišla na Liturgiju van Liturgije . Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 YOKA, Николa, Иван ♪♫ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Ignjatije, Николa, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 У њима Биљана, Иван ♪♫, Хелена Вујовић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Ignjatije, Хелена Вујовић, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Dragana I., Хелена Вујовић, Malina and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2012 Николa, Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 7, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Neko kaže fenomen, ja kažem lepota Božija Иван ♪♫, Милан Меденица :), Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Natasa., Драшко, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2012 Биљана and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 9, 2012 Николa, Олимп, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 11, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2012 Kad pomisliš da si sam (često u masi ljudi), na celoj planeti... A onda shvatiš da nisi... ... Natasa., w.a.mozart, DankaM and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Септембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2012 drvce, Олимп, malina :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука