Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Bez uvrede brate Mračnjak ova tema ima 29 stranica - što je za moj pojam stvari i više nego kritikovanje, postoje ljudi koji se ničim drugim ne bave osim što kritikuju uredništvo. Ima da odmah  sFun_bat svakome ko mi postavi link ka nekom forumu koji ima ovakvu temu, i ako je ima da ima ovoliko materijala.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Hoce li na buducem forumu za promenu biti moguce uputiti kritiku i nekome iz administracije tj moderacije ili ce i onda biti zasticeni?

На будућем форуму критику ће моћи упутити на исти начин као и до сада, али ће се најозбиљније резматрати једино ако се пошаље конкретно на налог који ће бити за то направљен.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат

На будућем форуму чији софтвер развијамо

Развијате свој софтвер за форум?

Да, али као основу користимо IPbord. Много додатака је наше.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат

Супер, баш сте амбициозни.  :291291291:

Jesmo, ali nase ambicije su vise nekako da svi budu srecni i da postoji jedno ovako znacajno internet mesto.

Vile. bazeni i skupi automobili -lcd televizori  su normalna posledica rada  confused

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  Цитат

Ма ти је слободно стави у рам и пољуби је у америчку г**у, а ја бих знао шта бих са њом када би ми допала шака.

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ма ова глупача од водитељке, како се већ зове?

Цитат

Побрках је са именом оне пијандуре што је имала концерт у Београду

Цитат

Ма ти је слободно стави у рам и пољуби је у америчку г**у, а ја бих знао шта бих са њом када би ми допала шака.

Цитат

А за г**у си сам сведок. У току целе дискусије не престајеш да је целиваш. Свим силама се трудиш да одбраниш празноглаву бештију и њену дебилну емисију.

Цитат

Мууууууууу!!!! Волино!!!!

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

Предлажем да уредници убудуће бришу увредљиве поруке, а не људе.

Овде пре свега мислим на чланове који су овде написали на стотине и хиљаде порука, уградили у форум дане и месеце слободног времена и онда због пар слабих тренутака - бан!?

To nije loše. Ako bi se nekome konstantno brisali postovi, ne bi mu bilo ni svejedno, a ni preterano interesantno da nastavi sa pisanjem sličnih postova, koji imaju odlične šanse da budu obrisani...

Znači, on neka piše, a vi mu brišite. Pa, da vidimo kome će pre da dosadi...  tuzansmajli8904

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Svaka čast ako je tako, ali ja smatram da uvredljhive izraze ne bi trebalo upotrebljavati.

Mislim, nismo na FB (a, nismo ni tinejdžeri)...

Ti si pod posebnim "prismotrom", kao član administracije i morao bi da budeš pažljiviji.

Sad... ovo je privatan forum, i ako gazdi ne smeta, ne možemo mi tebi ništa, naravno.

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...