w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 treba ovo reći razumljivim jezikom...za neke 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 је ли моци а ко ће теби да опрости што штитиш двојицу чистунаца из реда чистокрвних српских расплодних мислилаца који причају људима с којим људима ће да се спајају? мислим да си ти ивици и покајнику нанео тиме далеко већу увреду него што су је ови с пијане крушке укупно успели да напишу у пар десетина порука. замисли молим те да ти дете нерођено и жену назову некаквим именима, перфидно и еуфемистички пљуну вербално. кад ћете бре да научите да смирите своје чварке и да процените ко је дошао да провоцира и да вам растерује форум? имате двојицу омрачених који соле људима шта ће, с ким и где, па их још и браните кад их назову правим именима, а онда и радите у корист пропасти и перманентног удаљивања са форума двојице смислених форумаша? овим потезом си довео креНдебилитет форума негде између хладно-умирућег верујем и rigor mortisa ихтуса, ал лаганица. поздравио те брат по окидачу Милан Николић ... промашили сте тему постојања и оснивања овог форума, све ме више разочаравате својим чварковским делањем bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат EDIT: У реду, прочитао сам тему до краја и мада Вас је Александар мало оштрије искритиковао, видим да је и сам схватио да за тим нема потребе и да се повукао из расправе. Непристрасно говорећи, ово је могло да се каже и на лепши начин, али мислим да Вас Аца ипак није лично вређао: једино је видео и истакао у неколико наврата сличност неких Ваших размишљања са неким ставовима групе око форума АТЕИСТИ СРБИЈЕ, који су прилично милитантна скупина. Колико сам видео већина Ациних постова је била врло аргументована и на месту, а поткрало му се пар пута и да Вас поткачи - молим Вас, имајте на уму, на далеко пристојнији и уљуднији начин од људи са сајта АТЕИСТИ СРБИЈЕ, под утиском чијег писања је изгледа био. Izvinite, ali zasto bi mene to zanimalo? Jel sad i ovde moram da objasnjavam da nisam u tom udruzenju? Kakav je to izgovor, "on je u svojoj agresivnosti daleko blazi od jednog drugog foruma koji cesto posecuje????" A za neupucene on i dalje nastavlja u toj istoj temi, al sad vec polako zalazi u :bla:... Objasnite "administratoru" da kad zeli da nesto dodatno napise ima dugme "izmeni" a ne mora da pise po 30 postova jedan za drugim... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Хајде да престанемо да од муве правимо слона? Александар ништа злонамерно није рекао и такве ствари у комуникацији имају тенденцију да се доведу у ред. Ето, Вама Мултиверсе свака част на гесту хришћанског смирења и помирења који сте учинилли на тој теми, а администрација је све Ваше критике примила к знању и захвални смо Вам на њима. Узгред, и даље ћемо брисати сваку поруку којој на овој теми није место (не односи се на Вас Мултиверсе, Ваша критика је примљена к знању, него на неке друге поруке које су овде facenew22222222). Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 razumeo... zahvaljujem On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=3031.msg400753#msg400753 date=1301694824] је ли моци а ко ће теби да опрости што....... medo... nikog nisam štitio osim samu temu...ako sam i štitio štitio sam pokajnika... ako misliš da su huškači zaslužili ban mogu ti reći da ja forum ne doživljavam kao tepih koga treba redovno da usisavam,nanajmanje znake grinja,prašine itd. poredjenje sa milanom mi nije jasno a što se tiče ovakvih stvari-zaista ne razumem zašto je nekima teško da shvate da je upravo cena virtuelnih diskusija ono što se juče desilo- shvatam ja da je nekom krivo i da je victory78 što mu neko vredja ženu i dete...obratio sam mu se i na javno i preko pp i to više puta... kao i on meni(mislim na pokajnika)- ko zna koliko likova postoji koji o meni i tebi misle mnogo gore stvari-razlika je u tome što je neko ovde takve gluposti i napisao... da li ga to čini pogodnim za odstrel-po mojim kriterijumima-ne... po nečijim verujem-da... kažeš-tako ćete oterati 2 produktivna forumaša... ako neko može i želi da napusti forum zbog ovakve situacije-ima moju punu podršku-misionarenje ne znači vučenje za ruke i noge i bacanje nekom oko vrata a pogotovo ova situacija nije sllika celokupnog foruma...mi smo zrele osobe i reagovati tako na prvu loptu je zaista nezrelo...koliko god uvredjena strana bila u pravu-što u ovom slučaju i jeste,to ponavljam po ko zna koji put i zato sam i počistio i zaključao temu juče ...što se tiče druge strane-onih koji su se bacali nepristojnim i dvosmislenim izrazima i vredjali-ostaje samo da se nadamo da će shvatiti duh i svrhu našeg foruma pre ili kasnije-na teži ili lakši naćin...(ako i ne shvate,ništa strašno-nisu ni prvi ni poslednji) treba sažaljevati takve ljude kojima su rasa i nacija parametri... oni verovatno ne znaju Hrista već ga modeluju-ako su uopšte vernici ili se tako osećaju... ako nisu,smatram da ostaje ona varijanta- slušajte o čemu govore sa cinizmom pa ćete shvatiti šta im u životu nedostaje...mislim da je to rekao neki američki genearal... što se tiče čvaraka,najiskrenije ti kažem da se radi o tvojoj projekciji jer nikada nisam imao osećaj da sam neko i nešto zato što sam admin... jedino mislim da treba da na forumu pravim pozitivnu atmosferu na ozbiljnim ili manje ozbiljnim temama-koliko mogu... tako da tvoja opaska o čvarcima- nikad mi nije bilo jasno zašto ih tako zovu 0102_laugh totalno ispada... možeš mi verovati a i ne moraš... meni je najzanimljiiviji deo admin panela -postavka smajlija... 0102_laugh toliko za sada.... tvoj brat u Hristu Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 0102_laugh Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 @0102_laugh Bratac jel se ovako "stiti tema"??? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12541.msg399175.html#msg399175 Da se sprdas sa lincovanim covekom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 A be, će se potepate. On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат је ли моци а ко ће теби да опрости што штитиш двојицу чистунаца из реда чистокрвних српских расплодних мислилаца који причају људима с којим људима ће да се спајају? мислим да си ти ивици и покајнику нанео тиме далеко већу увреду него што су је ови с пијане крушке укупно успели да напишу у пар десетина порука. замисли молим те да ти дете нерођено и жену назову некаквим именима, перфидно и еуфемистички пљуну вербално. кад ћете бре да научите да смирите своје чварке и да процените ко је дошао да провоцира и да вам растерује форум? имате двојицу омрачених који соле људима шта ће, с ким и где, па их још и браните кад их назову правим именима, а онда и радите у корист пропасти и перманентног удаљивања са форума двојице смислених форумаша? овим потезом си довео креНдебилитет форума негде између хладно-умирућег верујем и rigor mortisa ихтуса, ал лаганица. поздравио те брат по окидачу Милан Николић ... промашили сте тему постојања и оснивања овог форума, све ме више разочаравате својим чварковским делањем stadaradim prstgore 4chsmu1 100% potpis. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат @ Bratac jel se ovako "stiti tema"??? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12541.msg399175.html#msg399175 Da se sprdas sa lincovanim covekom? da,jesam preterao ali čovek se nije pojavio posle toga...za tu šalu sam spreman da se izvinim ... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат link=topic=3031.msg401012#msg401012 date=1301700508] Цитат @bliss jeeee Bratac jel se ovako "stiti tema"??? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12541.msg399175.html#msg399175 Da se sprdas sa lincovanim covekom? da,jesam preterao ali čovek se nije pojavio posle toga...za tu šalu sam spreman da se izvinim ... bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 страшно брате, страшно ... укратко речено: - важнија је тема од саговорника, као што је важније да испунимо форму од човека, јел? па је кренуло и вађење на спам и трол, ко да су нове именице које сте научили од скора и понављате их већ неко време као оправдање за глупост. - милан има кврц да даје у погрешно време погрешним људима праве ствари, правећи тако игранку коју нико жив не може да покрпи. што се поновило са давањем опомене оштећеном ... - у реду је да се вређају продуктивни форумаши са њиховом нерођеном децом и странкињама женама, али није у реду да се некоме набрзака објасни на пластичном примеру сопствене коже да је трпљење потребно али не и неопходно за такве светиње као што су жене и деца? домаће јашеш а придошле минусе гладиш, још се не потрудиш ни да задржиш оне који ти граде кућу? живо ме занима кад крене гром и пакао по свештенству, како видим да се спрема јер се ућутала претходна бура, да ли ћете неког оправдати за реч или га пустити низ мутну речицу? наопако све, зло и наопако ... - Ивица је отишао, претходни пут због наочите интервенције једног свештеника, овај пут због уједињене акције пара чистокрвних про-наци про-етнофилетистичких незаустављених и очигледних исписаних будалаштина и пошто то није било довољно као искушење, онда додајмо и допунске наставе одсутне, непажљиве, неупућене и властољубиве уједињене интервенције администрације која прво није ни размислила о додељеној опомени једног мода а буквално је спровела оца Ивана наум да се дели акривија свима утврђенима и потврђенима? форма испуњена, минус два човека, пола форума на ногама, сви до једног старији форумаши као шанути хладнокрвношћу жру екипе. скор, 2:0 за придошле минусе од људи, кредибилитет у минусу, политичка коректност на нивоу б92 и сличних мрзитеља. дали сте џебане за џабе наочиглед свих да се спрдају у наредним недељама све до Васркса, ако сте већ хтели да размишљате о последици негативног маркетинга или да покушате да га искористите. мисионарење по цену крста која ти рођена браћа додају, нисте могли боље да одиграте аутоголове. поменух чварке не да бих се пројектовао, већ да не будете средство наиве пошто имате такву власт да делите правду. из моје перспективе, за њу нисам способан ни ја сам, па сам се и због тога стално жалио на чварак и одустао на крају од варљивости одлуке. а власт прија да хвалиш и опомињеш, понекад прелако прелази преко руке. проблем је што можеш да напакујеш да си у праву и сва слова да те подрже ал да знаш да си изгубио, зато ти и причам о губитку двојице коме је предалеко кућа а ово је конекција са њом. и кад је ударена секирчетом, оног поред дрвета, пазиш да ниси тај који држи држаљу. а има једна лепа српска пословица - куд је отишла сјекира, нек иде и држало. несрећа је овуда ретко упадала сама, само у паровима или триплетима се појављивала, и то у по ноћи ко лопови кад никог нема. пс. чварак се зове зато што су дебелани војни масни ко чварци а еполете су умашћене ћевапима од прстију. тужан сам брате што сте тако наивни и очигледни у хладноћи. меда, брат вам и у Христу и ван Њега клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Цитат link=topic=3031.msg401012#msg401012 date=1301700508] Цитат @bliss jeeee Bratac jel se ovako "stiti tema"??? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12541.msg399175.html#msg399175 Da se sprdas sa lincovanim covekom? da,jesam preterao ali čovek se nije pojavio posle toga...za tu šalu sam spreman da se izvinim ... Kakve to veze ima da li bi se pojavio ili ne. Strasno je to sto je tebi na takvoj temi bilo ista smesno. I sto da se pojavi? Kad je shvatio da vi iz admin loze laganeze gledate kako ga linciju dva padobranca jer eto vi se na to ne bi uvredili, pazi molim te. Kad sam se ja onomad zalio da me Djunisovi odgovori vredjaju brisali ste patos samonom svi skupa kako to nikako nije vredjanje i kako je vredjanje samo ono sto bi vas uvredilo. Lepo je to kad stvaras zajednicu u kojoj su tvoje emocije merilo lepog. Al bas lepo. bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука