Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат

Брате Ти си неверник илити атеиста, такође и члан Мултиверсе. Овај је добио једну опоменицу само да би се вратио смисленим аргументима. Сви или велика већина хришћанских чланова расположени су да комуницирају са вама.

далеко је лакше речима, па једно 490 пута ако треба него шамаром.

тако се не васпитава одрастао човек, већ показује само колико каратак фитиљ имаш.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Брате Ти си неверник илити атеиста, такође и члан Мултиверсе. Овај је добио једну опоменицу само да би се вратио смисленим аргументима. Сви или велика већина хришћанских чланова расположени су да комуницирају са вама.

тако се не васпитава одрастао човек, већ показује само колико каратак фитиљ имаш.

Nije lako doci na taj nivo.:)

Kad vec nisi verhunski teolog ne kaci se na bogoslovskim temama... :)

I, nemoj da si izgubljeni umisljant koji revnuje nemarluk u zajednici. smej.gif

Uzmi se u fitilj, Medo, brate, da te ne bi skupljali po forumu, brate. 0442_feel

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Nije lako doci na taj nivo.0110_hahaha

Kad vec nisi verhunski teolog ne kaci se na bogoslovskim temama... 0110_hahaha

I, nemoj da si izgubljeni umisljant koji revnuje nemarluk u zajednici. 0110_hahaha

Uzmi se u fitilj, Medo, brate, da te ne bi skupljali po forumu, brate. 0110_hahaha

знаш, душо, врло је лако кад ставиш другог испред себе и вежеш себи брњицу ради себе. поготово кад желиш емоцијама да одбраниш неког, уместо разумом. понекад ће ти доћи да данима не одговориш зато што ниси способан да напишеш нешто мирно и смислено.

овакво шамарање само показује ниво богословствовања у теорији и пракси, а дисциплиновање других може очигледно од мене да научи, и то доста.

питај га само колико му је опомена до сад обрисано због ватромета по форуму, од кога и коме све, да не улазимо због чега.  0205_whistling

али, ''изгубљено, умишљано ревновање немарлука у заједници'' и ''скупљање фитиља по форуму''  0110_hahaha  0110_hahaha

стварно, мораћеш јаче да се потрудиш да поравнаш Миланове грдобе, кад их већ тако оглашаваш  0110_hahaha  smej.gif

знаш, једно је критика, сасвим нешто друго критизерство. немој да упадаш у те замке, зуби се први показују. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ivan Cvetkovic mi je rekao ovo:

Цитат

Сваки пут када Те неко увреди по личној основи слободно пријави уреднику. Уредници ће сигурно реаговати.

Zatim Nishizawa ovo:

Цитат

Данас сам баш на овој теми обрисао једну личну увреду на рачун једног атеисте. Ако будем видео тако нешто опет - брисаћу. А ако не будем видео - пријави.

Od tada sam prijavio nekoliko poruka kao krajnje uvredljive... Naravno niti mi se iko obratio povodom toga niti su poruke sklonjene...

Lepo sam  napisao da ne trazim da sad administracija mora da postupa onako kako sam ja zamislio, ali ako je odluceno da se nista ne reaguje na moje prijave molim da se ispostuju neka pravila lepog vaspitanja  i da mi barem javite tj. odgovorite na prijavu i obavestite me o tome.

Neke od prijavljenih poruka su administratorske, te mislim da to ima prilicnog uticaja sto sam ignorisan zbog primecivanja nepravilsnosi u radu foruma...

ma u stvari nije problem, mozete  i da me ignoriste ali onda nije lepo sto ivan i nishizawa sire laznu propagandu o toleranciji facenew22222222 foruma... jer se od onoga sto su oni napisali ispostavilo da nista nije tacno... necu da kazem da lazu...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Poslala sam ti pp.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

ma u stvari nije problem, mozete  i da me ignoriste ali onda nije lepo sto ivan i nishizawa sire laznu propagandu o toleranciji facenew22222222 foruma... jer se od onoga sto su oni napisali ispostavilo da nista nije tacno... necu da kazem da lazu...

Мени ниси послао никакву пријаву, а ја тему нисам пратио будући да сам имао доста посла на другим темама, а колико сам видео, админ Александар је све време на тој теми, па нисам мислио да има потребе да се њоме бавим...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Upravo je taj admin od skoro vrlo prgavog jezika... prosto ne znam sta je sa njim u poslednje vreme. nadam se da nema neki problem.

Evo ovde pokusava upravo sada da me isprvocira... i moram nerado da priznam da je uspeo i poceo sam i sam previse emotivno i prejako da reagujem...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,12476.msg398822.html#msg398822

ovde ima puno materijala za prijavu ali ne znam da ima svrhe

@nishizawa prijavio sam kroz onu funkciju u dnu poruke a to milsim da ide samo adminima (vidim ti si mod)

pozdrav!

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

Upravo je taj admin od skoro vrlo prgavog jezika... prosto ne znam sta je sa njim u poslednje vreme. nadam se da nema neki problem.

Evo ovde pokusava upravo sada da me isprvocira... i moram nerado da priznam da je uspeo i poceo sam i sam previse emotivno i prejako da reagujem...

@nishizawa prijavio sam kroz onu funkciju u dnu poruke a to milsim da ide samo adminima (vidim ti si mod)

pozdrav!

Александар (Милојков) се обично не понаша тако глупаво, што значи да ово што сада ради намерно ради само да би те нервирао...а може му се да се тако понаша а да не попије бан, пошто је админ.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Цитат

pozdrav!

Ако ја добро видим, овде је у питању неспоразум?

Цитат

"Ја нешто не видех да сам са тобом разменио "жустре речи"? Ти постови су реакција на "лајку" и на све оне будуће који се буду понашали као она (на овом форуму). Са тобом нисам приметио, за сада, неки већи проблем у комуниукацији тако да си слободан од појмова "комуњара" и "бравар"."

"Тешке речи" је Аца упутио корисници "Лајки" која ни сама није много "фина."

@Александар Богдановић

Не знам да ли Ви имате неки "пик" на људе из администрације, али немам утисак да смо баш толико лоши колико нам спочитавате. Да ли је то одсуство саморефлексије код нас? Реците конкретно шта Вам смета, не требају вам те паушалне оптужбе.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Цитат

@andrej- nisi procitao temu do kraja.

Budite nepristrasni molim vas.

Па наравно да нисам. Само овај Александров конкретни одговор? Ако се после још нешто догодило, молим Вас, пустите линк овде. Не очекујете ваљда заиста да можемо да прочитамо сваки пост на свакој теми?  crutches

EDIT: У реду, прочитао сам тему до краја и мада Вас је Александар мало оштрије искритиковао, видим да је и сам схватио да за тим нема потребе и да се повукао из расправе. Непристрасно говорећи, ово је могло да се каже и на лепши начин, али мислим да Вас Аца ипак није лично вређао: једино је видео и истакао у неколико наврата сличност неких Ваших размишљања са неким ставовима групе око форума АТЕИСТИ СРБИЈЕ, који су прилично милитантна скупина. Колико сам видео већина Ациних постова је била врло аргументована и на месту, а поткрало му се пар пута и да Вас поткачи - молим Вас, имајте на уму, на далеко пристојнији и уљуднији начин од људи са сајта АТЕИСТИ СРБИЈЕ, под утиском чијег писања је изгледа био.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

ужасно је велики проблем прочитати цео форум без икакве организације и имало удубљивања, поготово кад не постоји организација колико треба да се чита и која и каква обавеза долази са плавим и црвеним чварком.

не дај Боже да се неко упита који је критеријум по ком су неки добили, а и одузет им је плави чварак, да не помињем црвене  4chsmu1

елем, проблем је што само администратори виде пријаве.

то је онда кланско, чак у неким случајевима клирикално, уређивање форума а модератори се стављају као браник ''управљања'' неких подфорума али не и регулисања у виду учествовања у пријавама  0205_whistling

ето мало инсајда у критици greengrin

пс. имате дрво, имате клинове а само је питање имате ли душу за крстове или куће. dada

Подели на овим сајтовима

Ljudi, jedan clan ovog foruma mi je nerodjeno dete nazvao cadjavim I NIJE SANKCIONISAN nakon sto sam uredno prijavio Aleksandru. Aleksandar je sankcionisao Ivicu jer je tog istog nazvao ''Nacistickim smradom''.

Je l' sam ja lud ili je Aleksandar branio Nacizam na forumu?

Molim Vas da mi neko objasni o cemu se radi ovde? Uvreda je stajala 2 sata na forumu sve dok nije Mozza dosao i ocistio odvratnu temu. Aleksandar mi je rekao sledece: ''Nisam ja jedini admin na forumu'' (u to vreme je bio jedini), da bi nakon moje prijave IVICU OPOMENUO na istoj temi, a uvredu meni upucenu ostavio netaknutu. Clan koji me je uvredio nije opomenut!

p.s. Isti taj NACISTICKI SMRAD (ocekujem ban) mi je poslao privatnu poruku gde mi je i zenu nazvao ''cadjavom''...

Koliko sada vidim, taj isti i dalje piskara po forumu!

Ocekujem da mi neko obajsni o cemu se ovde radi?

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Цитат

не дај Боже да се неко упита који је критеријум по ком су неки добили, а и одузет им је плави чварак, да не помињем црвене  4chsmu1

Нисам писао на овом форуму неко време и када се вратих затекох...

POTA.jpg

...да у модерацији више нема неких људи и баш се тада упитах о чему се ради.

Медо, о'ли ће ми нешто бити?  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...