Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Заиста немам воље ни времена да претражујем због чега си опоменут и за то постоји разлог јер да га нема не би било ни опомене.

Ауторитет брата Александра на овом форуму је заиста доста висок и то зато што га је својим радом и заслужио.

став ти је пресуђујући у старту а Александар није непреиспитив за своје дело.

управо ту и ти и администратори по инерцији греше: не преиспитују своје и одлуке оног до себе, сем тога што се не зна међу вама ко, шта и зашто.

друго је што бих мирне главе одморио на подуже од неких са овог форума, али то не умањује правду или жалбу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу?

Хахахаха, ово још нигдје и никад није било ни на једном хришћанском Форуму!

Који море "примерен статус" да им дамо, статус дежурног САТАНИСТЕ?

зајроне, не глупирај се, ти си озбиљан човек   .mislise.

као што теби пише римокатолик, а другима муслиман или протестант, итд. тако и неком трећем треба да пише теиста (или нека друга декларација) а не да неко четврти буде збуњен писањем једног теисте који нема (више?) везе са православљем (који је опет у неким дубиозним околностима студент православног богословског факултета са благословом једног владике) који уствари испољава (сумњиве у најмању руку, ако не већ непобожне) ставове и тако смућује људе који нису утврђени у (православној) вери.

а и брате сатанисти лепо да се стави да је сатаниста, таквом неће то сигурно сметати ако се тако декларише. мада је питање да ли би издржао дуже од 15 минута да не направи неку глупост и због тога да аутоматски изгуби право гласа и појављивања, као један члан у прошлости.

Čitaš li ti molim te uopšte šta je tamo bilo napisano:

који су отворено против Бога и Цркве

а приде и нису православне вероисповести

Koji su otvoreno protv Boga i Crkve, pa ko bi to mogao biti? Komunisti ili satanisti?

Baš nemamo puno nekih mogućnosti na izbor! A treba im dat "primeren status"!

Treba njih potjerat s Foruma pa da idu na neki svoj komunistički ili satanistički.

O čemu bi molim te hrišćani imali raspravljat s tim koji su "otvoreno protiv Boga i Crkve"?

Ne moraju biti na tom hrišćanskom forumu ako su otvoreno protiv Boga i Crkve!

Ne vidim k čemu je onda to dobro, ako ne žele tražiti ni naći Boga već samo biti protiv njega?

Onda takav hrišćanski Forum ne može biti baš najboljim mjestom za to što oni  hoće ili traže!

Mi se za njih imamo moliti Bogu ali nemamo šta raspravljati. To što oni traže i hoće mi to ovdje nemamo.

ја сам био трипут гори него сви ови на гомили што их трпимо овде, па је и мене неко саслушао и секао у корену.

сви су они боготражитељи уствари, само што је бол недостајања или недостојности превелика да би били мирни и без беса.

сасвим је друга  ствар закачити декларацију.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат
  Цитат

И  Отац на службеном путу и Балкански шпијун. Надам се, да ћете сви ви који сте у овоме саучествовали, за времена да се покајете.

Ми ћемо,изгледа као неразумни богаташ из Светог Писма (са разликом што ми нисмо богаташи) да мислимо да има времена за покајање. Јешћемо и пићемо и бановаћемо за много година...  .mislise.

Мора да се отвори тема: "Како треба да изгледа идеалан админ и модератор форума"

Чини се да сестра Евдокија малко претерује, али остаје, ако се слажете оче, да је брату Родољубу учињена неправда.

Волео бих да се тачно покаже где је учиена грешка, ако има грешке. Ја не ишчитавам цео форум, постоји опција "пријави" па ако нешто није у реду Администрација ће погледати и реаговати.

Иначе, форум ЖРУ је заиста форум где се веома ретко посеже за бановима. Бановање добије само онај ко намерно провоцира, вређа и омаловажава саговорника.

Нико није идеалан, сви правимо грешке, али верујте да посао админа на једном одговорномсајту као што је наш  је огроман и претежак.

Предлажем брату Родољубу да отвори тему Како треба да изгледа савестан и непристрасан админ/мод

Баш ме занима.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Волео бих да се тачно покаже где је учиена грешка, ако има грешке. Ја не ишчитавам цео форум, постоји опција "пријави" па ако нешто није у реду Администрација ће погледати и реаговати.

Иначе, форум ЖРУ је заиста форум где се веома ретко посеже за бановима. Бановање добије само онај ко намерно провоцира, вређа и омаловажава саговорника.

Нико није идеалан, сви правимо грешке, али верујте да посао админа на једном одговорномсајту као што је наш  је огроман и претежак.

Предлажем брату Родољубу да отвори тему Како треба да изгледа савестан и непристрасан админ/мод

Баш ме занима.

Цитат

Волео бих да се тачно покаже где је учиена грешка, ако има грешке.

Где је учињена грешка? Оче, јел ви то озбиљно? Па о чему смо писали на претходне 2-3 стране?

Ако имате жељу, прочитајте макар шта је на њима написано и обавестите се. Ако немате жељу - заборавите. Нема смисла да понављам пет пута једно те исто.

Цитат

Баш ме занима.

Не, оче, то је био мој одговор на ваш, како сам схватио, ироничан предлог о "идеалном модератору".

Али свеједно, могу укратко да вам кажем:

1. Добар админ/модератор треба, најпре, да се доследно придржава правила форума.(То подразумева да ПОСТОЈЕ правила форума).

2. Треба да буде најстрожи према себи: да не ради ништа од онога за шта опомиње и банује друге.

3. Треба да има уједначен критеријум у свим ситуацијама и према свакоме. Не да понекад буде (пре)строг а други пут непотребно попустљив.

4. Треба да буде одмерен и културан у опхођењу,али истовремено и одлучан.

5. Треба да буде непристрастан, да не гледа ко је ко и да оне који му нису симпатични третира на исти начин као и оне који су му симпатични.

6. Не треба, у ситуацији када интервенише на некој теми, да се свађа и "препуцава" са члановима форума, нити да пада у ватру и да у афекту изриче опомене.

Ето, укратко би тако требало да изгледа добар модератор.

Подели на овим сајтовима

Цитат

1. Добар админ/модератор треба, најпре, да се доследно придржава правила форума.(То подразумева да ПОСТОЈЕ правила форума).

2. Треба да буде најстрожи према себи: да не ради ништа од онога за шта опомиње и банује друге.

3. Треба да има уједначен критеријум у свим ситуацијама и према свакоме. Не да понекад буде (пре)строг а други пут непотребно попустљив.

4. Треба да буде одмерен и културан у опхођењу,али истовремено и одлучан.

5. Треба да буде непристрастан, да не гледа ко је ко и да оне који му нису симпатични третира на исти начин као и оне који су му симпатични.

6. Не треба, у ситуацији када интервенише на некој теми, да се свађа и "препуцава" са члановима форума, нити да пада у ватру и да у афекту изриче опомене.

Ето, укратко би тако требало да изгледа добар модератор.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Александар није непреиспитив за своје дело.

управо ту и ти и администратори по инерцији греше: не преиспитују своје и одлуке оног до себе, сем тога што се не зна међу вама ко, шта и зашто.

друго је што бих мирне главе одморио на подуже од неких са овог форума, али то не умањује правду или жалбу.

Слажем се са Медом.

И мени је утисак да је Александрова реакција била претерана и субјективна.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Сунце мало, па ко те толико насекирао?
Подели на овим сајтовима

Цитат

Баш ме занима.

И, шта сад?  Баш вас је занимало да чујете, а сада - ником ништа, никакав коментар. Мало неозбиљно с ваше стране, оче Иване.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Сунце мало, па ко те толико насекирао?
ко је теби дрмо кавез?  0102_laugh
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Слажем се са Медом.

мислим да си погрешно протумачила моје писање. 0102_laugh

ја се слажем са Александровим ставом, али ме буни став оца Ивана да не испитује нечији став само зато што га познаје.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Слажем се са Медом.

ја се слажем са Александровим ставом, али ме буни став оца Ивана да не испитује нечији став само зато што га познаје.

izgleda da ja tebe stalno pogreshno tumachim ( ne znam gde mi se izgubila cirilica, pa moram da pishem lat.)  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Слажем се са Медом.

izgleda da ja tebe stalno pogreshno tumachim ( ne znam gde mi se izgubila cirilica, pa moram da pishem lat.)  :)

много је лакше уживо комуницирати са мном, веруј ми  dada :) smej.gif
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...