Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hmm, samo pet stranica, ja sam mislio da će ovdje biti najmanje 100 strana kritika!

U svakom slučaju moderatore treba kritikovat stalno,

ne smijemo im dat da dišu a kamo li šta drugo.

Kao što reće baćuška Lenin: Kritikovat, kritikovat, kritikovat!

Treba ih kritikovat svugdje i na svakom mjestu i u svako vrijeme!

Kad se bude i ustaju, kad hodaju, sjede, jedu, kupaju se, liježu i spavaju!

Nekritikovan moderator - nikakav moderator! Ne štedjet, samo kritikovat!

Hahahahaha!

Od čega bi onda moderatori i bili, a k čemu ustvari? Ako se ne kritikuju?

klapklap

ekstra      :cheesy2:    greengrin

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Hmm, samo pet stranica, ja sam mislio da će ovdje biti najmanje 100 strana kritika!

U svakom slučaju moderatore treba kritikovat stalno,

ne smijemo im dat da dišu a kamo li šta drugo.

Kao što reće baćuška Lenin: Kritikovat, kritikovat, kritikovat!

Treba ih kritikovat svugdje i na svakom mjestu i u svako vrijeme!

Kad se bude i ustaju, kad hodaju, sjede, jedu, kupaju se, liježu i spavaju!

Nekritikovan moderator - nikakav moderator! Ne štedjet, samo kritikovat!

Hahahahaha!

Od čega bi onda moderatori i bili, a k čemu ustvari? Ako se ne kritikuju?

4chsmu1

:)      :)    :)

Само критикујте и онако ће бити како ми кажемо  :(joooj;)

Подели на овим сајтовима

зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу?

Постављена слика

Постављена слика

Хахахаха, ово још нигдје и никад није било ни на једном хришћанском Форуму!

Који море "примерен статус" да им дамо, статус дежурног САТАНИСТЕ?

Тамо на Facebooku је цијели албум! Хахахаха!  :) :) joooj 4chsmu1

http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?id=100001412274460&aid=8911

Албум: сатанистичка секција (сатанистичка екипа форума)

Постављена слика

Сатанистичка хостеска - модераторка, та у средини:

Постављена слика

Модератор од сатаниста:

Постављена слика

Маскот секције:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Као да је мало направљен притисак на брата Родољуба. Не знам, читајући га на овој теми(Родољуба), а и на другим где је писао, нисам стекао утисак да је човек злонамеран.

има времена да га упознаш  :)
Не капирам. Па ваљда сам га упознао читајући шта пише, мислим у форумском смислу.
Подели на овим сајтовима

Као да је мало направљен притисак на брата Родољуба. Не знам, читајући га на овој теми(Родољуба), а и на другим где је писао, нисам стекао утисак да је човек злонамеран.

Ратко, као и свугде, и овде постоје људи који се понашају недолично и своју немоћ и фрустрације исказују кроз ругање, подсмевање, етикетирање, клеветање...И при томе су уверени да чине праву ствар.

Али такве врло брзо уочиш и једноставно их игноришеш и пустиш их да уживају у ономе што су сами изабрали - да се прљају.

Подели на овим сајтовима

што се тиче рогија и њему сличних, мислим да треба јасно дефинисати њихов статус на форуму у циљу спречавања злоупотреба - нпр. може да збуни чињеница што је он студент Православног Богословског Факултета а човек сам себе назива филозоф-будиста

Ово ми је нешто ново. У сваком случају треба наћи меру - омогућити им да искажу своје мишљење, а онемогућити их да злоупотребљавају "слободу говора". А ово би, ако смем да приметим, такође  најједноставније било регулисати Правилима форума, од којих се толико (непотребно) бежи.

Подели на овим сајтовима

Ево већ други или трећи пут питам Александра зашто ми је изрекао опомену и нема одговора.

Александар је изнео конкретан одговор, и потпуно је јасно зашто је тако поступио:

О томе се ради. Неко ко има знање и ставове о теологији попут Рогија НЕМА ПРАВО да уопште вреднује изјаве професора. Такви ликови само једно могу: да дезинформишу и уносе конфузију. Тако се и праве памфлети: гордост + незнавеност + ревност не по разуму.

Дакле, неко ко покушава да извуче ''информације'' од Рогија, може да буде само злонамеран. Поводом тога, а пошто је ствар потпуно јасна, изричем Лазићу предопомену (која би била друга по реду) и упозорење да је о овој теми прича завршена.

ne razumijem na osnovu kojih KRITERIJA moderator Milan Nikolic izriče drugu opomenu rodoljubu?

na osnovu ISTOG kriterijuma, kojim mu je izrečena prva opomena (da nije smio da pita rogija za vjerodostojnost informacija?)

molim da se objasni svima logika kojom se ovaj moderator vodi?

molim i druge moderatore solomona, evgenika, mozarta, andereja  i ostale da ovo pojasne, i da ubuduće moderator nikolić, pokuša da objasni svoje "druge opomene" kako bi svim članovima bile razumljive.

kako se na osnovu ovog ne bi dovodila VJERODOSTOJNOST foruma u pitanje!

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

Изречена је само једна опомена, јер је по питању друге било неразумевање.

Дозволите да Администрација ради свој посао.  prst ka dole

А прва је изречена - због чега?

Подели на овим сајтовима

Дозволите да Администрација ради свој посао.  winter

Ima li administracija, oprostite, Administracija (slava3) i prvenstvo prolaza na raskrsnicama?

Važe li ograničenja u brzini i za administraciju ŽRU?

0442_feel

Moderacija > Administracija.

:cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Администрација је та која одређује правила форума. Правило је: према онима који не знају шта је Православље се примењује икономија, према православнима акривија.

Подели на овим сајтовима

Дозволите да Администрација ради свој посао.  1000000001010

Још једном, можда је администација превидела питање:

Прва опомена ми је изречена - због чега?

Подели на овим сајтовима

зашто неки чланови овог форума, који су отворено против Бога и Цркве а приде и нису православне вероисповести, имају статус ''православца'', односно не носе статус примерено својем уверењу?

Хахахаха, ово још нигдје и никад није било ни на једном хришћанском Форуму!

Који море "примерен статус" да им дамо, статус дежурног САТАНИСТЕ?

зајроне, не глупирај се, ти си озбиљан човек  1000000001010

као што теби пише римокатолик, а другима муслиман или протестант, итд. тако и неком трећем треба да пише теиста (или нека друга декларација) а не да неко четврти буде збуњен писањем једног теисте који нема (више?) везе са православљем (који је опет у неким дубиозним околностима студент православног богословског факултета са благословом једног владике) који уствари испољава (сумњиве у најмању руку, ако не већ непобожне) ставове и тако смућује људе који нису утврђени у (православној) вери.

а и брате сатанисти лепо да се стави да је сатаниста, таквом неће то сигурно сметати ако се тако декларише. мада је питање да ли би издржао дуже од 15 минута да не направи неку глупост и због тога да аутоматски изгуби право гласа и појављивања, као један члан у прошлости.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...