Jump to content

Мишљење (критике) чланова форума о члановима форума

Оцени ову тему

Препоручена порука

не, него модератор или администратор обично не види да је закључана тема јер је у могућности да пише по закључаној теми, па док не искулира или неко га опомене да је закључана ...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не, него се сматра да је корисно придодати још коју паметну ствар ради квалитета теме.

Наравно,паметне ствари могу рећу само наши паметни модови... 0110_hahaha

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја се залажем да се из уредништва избаци Жељко , превише је ултра десно, а да место њега уђе Сава Савановић, ем је човек старији, ем искуснији, ем никад не спава, па да видимо ко ће ноћом да се зеза по форуму.

А Жељко и онако не може овде ни са ким да запне, мислим може да запне али онда млоги попадоше.

Подели на овим сајтовима

Željko, ajd malo navrati kod Moa. :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

За сад немам чим да се пожалим нити да критикујем  0409_feel

pa, jes' kad smajluješ po ceo dan i celu noć i niki te ne dira !

reče da ti je Ivan školski , a ?   89898989898989

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

На теми "О митарствима - ђакон Андреј Курајев"

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1048.925.html

Роги је написао у поруци да је на предавањима на БФ-у чуо од професора одређене проблематичне ствари.

Ја сам у поруци затражио ближа објашњења у вези са тим:на предавањима из којих предмета су то професори рекли, да ли су дали и додатна обавештења у вези са својим ставовима и да ли је то негде забележено (и скрипти или као звучни запис). Ту поруку модератор Александар је обрисао ( обавештење за њега - поруку са сачувао и могу је дати увек на увид), приписао ми нечасне намере, изрекао опомену и онда закључао тему.

Дакле:

1. Одакле му право да тумачи моје намере (и да ме, поврх тога, оптужује за шпијунажу) и да ми изриче опомену за нешто што ми је злонамерно приписао?

2. Нисам успео да пронађем правила форума, како бих могао и у овом случају, а и иначе, да знам која су правила којих се морам придржавати - која су моја права и дужности? (Такође - и права и дужности модератора).

Подели на овим сајтовима

За почетак - где могу да прочитам правила о правима и обавезама чланова и модератора?

Подели на овим сајтовима

И птицама на грани је јасно Родољубе зашто си тражио "ближа објашњења". Ко те не зна, скупо би те платио. Хтео си да направиш овако нешто (у свом стилу):

http://www.verujem.org/teologija/Kritika%20_Ziziulasa.pdf

Подели на овим сајтовима

• Гости

За почетак - где могу да прочитам правила о правима и обавезама чланова и модератора?

Овај форум се заснива најпре на љубави и узајамном поштовању и не постоји никакав званични "правилник". Правила одређују администратори форума уз сарадњу модератора.

Подели на овим сајтовима

И птицама на грани је јасно Родољубе зашто си тражио "ближа објашњења". Ко те не зна, скупо би те платио. Хтео си да направиш овако нешто (у свом стилу):

http://www.verujem.org/teologija/Kritika%20_Ziziulasa.pdf

Ти ниси овлашћен да тумачиш моје намере, поготову када је то злонамерно, и када очигледно имаш проблем на личном плану.

Не схваташ да то што радиш јесте клевета. И врло лако могу да објасним зашто сам тражио ближа објашњења, ако некога од уредника занима. Просто, ти си непосредно пре тога тврдио да су ти искази професора "педагошки метод" којим они "испробавају" студенте. Занимало ме је да ли је, у складу са тим, професор накнадно објаснио студентима о чему се ради,да они не би остали у заблуди да он заиста мисли да Света Тројица накратко није постојала, као и на којој години факултета је предавање/предавања, да би се видело да ли су студенти уопште дорасли да схвате такве "педагошке" финесе. Такође и да ли је забележено, како би могло да се провери истинитост онога што Роги каже. Јер овако остаје сумња да је то све његова измишљотина (мада му ја верујем).

Очигледно имаш лични анимозитет према мени и из те позиције размишљаш и закључујеш. И настављаш са етикетирањем и дисквалификацијама - " ко ме не зна итд." Твоје понашање личи на Илију Чворовића из "Балканског шпијуна".

Дакле, батали бесмислене оптужбе и дисквалификације (узгред, оваквим понашањем ти сам себе дисквалификујеш, јер управо ово што ти радиш јесу нечасне намере и нечасно понашање).

Занима ме које сам правило прекршио па сам добио опомену? Где могу да се упознам са правилима форума?

Овај форум се заснива најпре на љубави и узајамном поштовању и не постоји никакав званични "правилник". Правила одређују администратори форума уз сарадњу модератора.

То је лепа намера, али ... ако не постоје јасна правила, онда то рађа могућност злоупотребе од стране модератора, јер могу увек по личном ћефу (као што је овде Александар урадио) нешто да прогласе за неподобно и да то буде разлог за опомену и бановање. Дакле, могућност злоупотребе и волунтаризма при одлучивању је огромна.  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...