Млађони Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 (Као брат кордунаш што неће да прича педеркасти НС говор ) Прави мушкарци смо ми са морава и околних брда, са јуначким наГласком. Баба and feeble је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Брате без љутње ја сам га одмах тако разумео, биће да си га ти лоше размео. U svakom slucaju onaj deo gde kritikuje crkvu , svestenstvo nisam lose razumeo. Kako rece brat ( ne mogu da se setim imena) u prethodnom postu-treba poci od sebe. Kritikovanjem samo tovarimo jedni drugima teret tezak za nosenje, jer sta mislis brate kad neki svestenik procita ove kritike a ima savesti i trudi se , oce li mu biti lakse? ne verujem- bice mu teze. Onima koji se ne trude kritika ionako ne dopire do njih. A i on sam je deo crkve pa sebe kritikuje. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Covece danas su svi nekakvi psiholozi, razmenim par recenica sa nekim i vec zna da sam kukavica, lenj, pasivan, da gledam usko bez perspektive i da sam kriv za situaciju u crkvi... Malo je reci psiholog. Psihologija je prenaduvana kao "nauka",no to sad nije bitno.Rekao sam ti da si kukavica,lenj,pasivan i da govoris stvari da se ne bi zamerio većini bez obzira koliko ti se činilo da je to zaista loše.Ne treba mi psihologija,imam veliko iskustvo sa ljudima i tebe sam prepoznao kao takvog i verovatno nikad ne bih mogao da se družim sa nekim ko je takva osoba,koja zarad ne zameranja govori prijatne i fine stvari.Evo imas Željka i kordunaša koji te aminiju kakvu god glupost da kažeš protv mene,iako i oni vide da sam u pravu,ali to je sasvim druga priča o pluvanju: "Možeš da pljuješ rimokatolike i papu i hrvate do mile volje,sve hodže u Bosni ali uzalud kuknjava i uzalud sve kad oni od pravoslavnih Srba prave katolike i muslimane a ne obrnuto, i za to je kriva SPC jer je pasivna i kraj priče!" Jeste,ti i takvi poput tebe.Više je bilo u trećem licu nego što sam zaista mislio SAMO na tebe.Znači ti i takvi poput tebe koji se zgražavaju do besvesti,krive ove i one i izigravaju neko mučeništvo a brod tone.Samo se nemojte zamerati kapetanu "da sam ja ustvari besan što Srbi prelaze drugim crkvama..." Svojevremeno je drugar dogovorio neki posao sa nekom gospodjom i kad je zavrsio doneo je to, montirao.Kad je gospodja videla pocela je recenicu sa: "ali ja sam mislila..." Drugar nije ni dozvolio da zavrsi nego je rekao - gospodjo ne znam sta ste mislili ne umem da citam misli, ali znam sta ste rekli i sta smo se dogovorili. Pa nemoj da ocekujes od mene ovakav kakvog si me vec opisao da ti citam misli i da znam sta si ti u stvari mislio. Bolje pisi ono sto mislis. Ne pronalazim se u ovome što si rekao ali uopšte! Od prvog mog posta se videlo čime sam nezadovoljan i kakva je priroda mog pisanja.Onaj ko nije to video u prvom postu mogao je videti u drugom,ako mu to nije bilo jasno ni u drugom postu,taj onda ima problema sa kognitivnim sposobnostima ili je najobičniji zlobnik. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Psihologija je prenaduvana kao "nauka",no to sad nije bitno.Rekao sam ti da si kukavica,lenj,pasivan i da govoris stvari da se ne bi zamerio većini bez obzira koliko ti se činilo da je to zaista loše.Ne treba mi psihologija,imam veliko iskustvo sa ljudima i tebe sam prepoznao kao takvog i verovatno nikad ne bih mogao da se družim sa nekim ko je takva osoba,koja zarad ne zameranja govori prijatne i fine stvari.Evo imas Željka i kordunaša koji te aminiju kakvu god glupost da kažeš protv mene,iako i oni vide da sam u pravu,ali to je sasvim druga priča Све што си у праву ја ти лајкујем. Тако исто чиним и другим форумашима. Иди дакле па и ти исто чини... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Psihologija je prenaduvana kao "nauka",no to sad nije bitno.Rekao sam ti da si kukavica,lenj,pasivan i da govoris stvari da se ne bi zamerio većini bez obzira koliko ti se činilo da je to zaista loše.Ne treba mi psihologija,imam veliko iskustvo sa ljudima i tebe sam prepoznao kao takvog i verovatno nikad ne bih mogao da se družim sa nekim ko je takva osoba,koja zarad ne zameranja govori prijatne i fine stvari.Evo imas Željka i kordunaša koji te aminiju kakvu god glupost da kažeš protv mene,iako i oni vide da sam u pravu,ali to je sasvim druga priča Jeste,ti i takvi poput tebe.Više je bilo u trećem licu nego što sam zaista mislio SAMO na tebe.Znači ti i takvi poput tebe koji se zgražavaju do besvesti,krive ove i one i izigravaju neko mučeništvo a brod tone.Samo se nemojte zamerati kapetanu Ne pronalazim se u ovome što si rekao ali uopšte! Od prvog mog posta se videlo čime sam nezadovoljan i kakva je priroda mog pisanja.Onaj ko nije to video u prvom postu mogao je videti u drugom,ako mu to nije bilo jasno ni u drugom postu,taj onda ima problema sa kognitivnim sposobnostima ili je najobičniji zlobnik. nema smisla, s moje strane ova prepiska se zavrsava. Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 @Sudija brate nemoj tako govoriti jer grešiš,ja aminujem sve što je u skladu sa mojim stavovima,aminovaću i tvoje i od nekog drugog bez ikakvih problema,glupo je da čovijek govori sam o sebi,ali ja sam operisan od licemjerstva i ne podnosim ga,ja kad bi kod Boga živoga vidio neku nepravdu ja bi se išao tući sa njim,tako da te vara psihologija,bar kad sam ja u pitanju promašio si. Živ bio i ako si naš,ne udaraj na svoje,troši energiju na bolje stvari... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 ja kad bi kod Boga živoga vidio neku nepravdu ja bi se išao tući sa njim, Tako je i lucifer razmisljao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Dodi knije nikakv lingvista,on samo lijepo pravilno izgovori riječ Beograd za primjer svim beograđanima koji to izgovaraju na pederkast način,po tome su najgori novosađani,muškarca novosađanina ako slušaš kaad priča ako imaš nneke gej sklonosti imaćeš problema sa hidraulikom među nogama ... Ja Srbiju jako volim,Šumadiju volim,što bi ja imao protiv šumadije kad ona i vodi porijeklo od prekodrinskih srba ali je jako stradala u 1 svijetskom ratu,tu se ta populacija mučenička skroz pogubila ,a bili su možda najbolji od svih srba ikada,danas su malo čudni sa izgovorom,ustvari malo više,ja Srbiju volim ,posebno zapadnu,Loznica,Valjevo,oni su mi ko moji rođeni,pravi Srbi po mom ukusu,tako da me neko pogrešno ne razumije. Ne veličam ja sebe ni Srbe van Srbije,al dužnost mi je da zborim ono što znam i smatram istinom,ja sa istinom nemam konflikt А да се ти мало сабереш? Мало да поведеш рачуна како се изражаваш о људима са форума јер нас има доста из Београда, и колко знам учили смо како се изговара Београд и то нам добро иде . А Срби из Београда су већи Срби но што ти мислиш! Мало га претерасте са пљувањем по Београду и НС-у Свака част свима вама који сте били на бранику и на првим линијама кад су кренули ови лудаци да газе по свему српском. Заиста мислим да сте храбри и поштени људи. А мало поштедите Београд и његов "изговор" Овај град је примио свакога, праве београдске породице су увек гостопримљиве, срдачне, а и Београђани су гинули за ову земљу, одазивали су се позивима, били у рововима, на стражама, врћали се без руку и ногу кућама, понекад и у сандуцима. Мало поштовања молим. Sudija, R.Žiskar, Јаков. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 А да се ти мало сабереш? Мало да поведеш рачуна како се изражаваш о људима са форума јер нас има доста из Београда, и колко знам учили смо како се изговара Београд и то нам добро иде . А Срби из Београда су већи Срби но што ти мислиш! Мало га претерасте са пљувањем по Београду и НС-у Свака част свима вама који сте били на бранику и на првим линијама кад су кренули ови лудаци да газе по свему српском. Заиста мислим да сте храбри и поштени људи. А мало поштедите Београд и његов "изговор" Овај град је примио свакога, праве београдске породице су увек гостопримљиве, срдачне, а и Београђани су гинули за ову земљу, одазивали су се позивима, били у рововима, на стражама, врћали се без руку и ногу кућама, понекад и у сандуцима. Мало поштовања молим. Аферим! 8086.gif Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Kad smo već kod Livna da iskoristim ovu priliku,zaboravi juče da napišem pa ću sada,šteta je da se ne kaže,mnogi to ne znaju... Davnih dana kasno jedne večeri je Car Dušan došao pod Blagaj u Ercegovini,tad se to valjda zvalo Hum,vijerovatno je bio na putu za Dubrovnik,nije htjeo da ulazi u grad,tu ga jedan Mrnjava koji je rodom iz Livna primi Cara ljubazno u svoju kuću. Stari grad Blagaj u Hercegovini Vidjevši tu Dušan silni otmijeno ponašanje ovog siromašnog Mrnjave,uze njega,ženu i njegova tri sina i dve kćeri i povede ih na svoj dvor... Sinovi su se zvali Vukašin,Uglješa i Gojko (izvor Mavro Orbin). Za Vukašina i Uglešu smo svi čuli iz maričke bitke Kralj Vukašin (Kralj od 1365 do 1371) Vukašin je imao sina Marka koji pola pije,pola šarcu daje... Kraljević Marko Tako nama Livno rodi jednog Kralja i Jednog Kraljevića Izvinjavam se za kratko skretanje s teme ali, ako vas put nanese kroz bugarsku, ni za zivu glavu ne pominjite da je Marko Kraljevic srpski junak... mozete batine da dobijete. Oni kazu da je bio bugarin i imaju plejadu literature kojom to istorijski i knjizevno dokazuju. Samo sto se kod njih zove "Krali Marko"... bez zezanja. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Izvinjavam se za kratko skretanje s teme ali, ako vas put nanese kroz bugarsku, ni za zivu glavu ne pominjite da je Marko Kraljevic srpski junak... mozete batine da dobijete. Oni kazu da je bio bugarin i imaju plejadu literature kojom to istorijski i knjizevno dokazuju. Samo sto se kod njih zove "Krali Marko"... bez zezanja. Без зезања или не Мрњава је ђед Марков и Србин ерцеговац. Мрњавчевићи су српска династија. Причали српски, потписивали се као краљеви, и управитељи српски и над српским областима. Славили славе по српским обичајима. Учествовали у бројним биткама против Бугара. Изгинули највећим делом у битци на Марици. ИТД. То што Бугари сад паламуде најмањи проблем. Проблем је што Србима Марко више ништа не значи. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Izvinjavam se Beogradu,pretijerao sam! Mada mi BG. nije bio poenta uopšte,da jeste, ja bi neke druge stvari govorio,npr o efektu Crnih Rupa u svemiru... Još jednom,poenta je bila ta da postoje ljudi koji tvrde da oni koji govore ijekavicom nisu Srbi,ja se malo oštrije izražavam ,ali nije zlonamijerno,to je više zato što sam ja seljačina sa Korduna, velikosrbočetnik komunista,tako sam čuo na tv da nas zovu,valjda ne valjam,al sam osijetio potrebu da branim ono što je moje,ko pas kad brani dvorište,pa laje i na avione,ne znam kako se zove taj sindrom.Bićanić je pomenuo Srbe iz HR, Sudija krenuo da presuđuje,neko pomenuo zapadnu Hercegovinu i to je meni bilo dosta,na kraju sam udario na nedužni BG,tako što sam rekao da ne znaju pravilno da izgovaraju,to se nije trebalo bukvalno shvatiti... A tebe Draško računam za ono piće što si obećao,čim skočim u BG,imam drugare tamo,prave Beograđane,imam i rodbinu na Terazijama isto "prave" Beograđane,oficirska familija...Vidiš da pišem Beograđani velikim slovom... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Без зезања или не Мрњава је ђед Марков и Србин ерцеговац. Мрњавчевићи су српска династија. Причали српски, потписивали се као краљеви, и управитељи српски и над српским областима. Славили славе по српским обичајима. Учествовали у бројним биткама против Бугара. Изгинули највећим делом у битци на Марици. ИТД. То што Бугари сад паламуде најмањи проблем. Проблем је што Србима Марко више ништа не значи. Ne samo sto mu đed Ercegovac,nego mu i đed i otac Kralj Vukašin rođeni baš u Livnu (izvor:Mavro Orbin). Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Без зезања или не Мрњава је ђед Марков и Србин ерцеговац. Мрњавчевићи су српска династија. Причали српски, потписивали се као краљеви, и управитељи српски и над српским областима. Славили славе по српским обичајима. Учествовали у бројним биткама против Бугара. Изгинули највећим делом у битци на Марици. ИТД. То што Бугари сад паламуде најмањи проблем. Проблем је што Србима Марко више ништа не значи. Nemam pojma... ja znam da i oni imaju isto tako dokaze o lozama, porodicama i linijama. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 to je više zato što sam ja seljačina sa Korduna, velikosrbočetnik komunista,tako sam čuo na tv da nas zovu,valjda ne valjam Ти мало мање да гледаш ТВ, то је једна много гадна кутија, а више слушај те своје пријатеље и људе око себе; шта ти они кажу, тако је. Они су ти ближи него ТВ. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука