мирођија Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Венчаница - изнајмљена (а ни изнајмљивање уопште није јефтино) јер шта ће ми да ми скупља прашину и заузима ми место у ормару. Одело - ново, јер може да се носи и у другим приликама. Тако је било у мом случају. t5509 Е, моја Хелена, да ме Бог погледа да имам такву снајицу. .hvala. Ленка* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 ja sam za to da me zovu kao gosta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Е, моја Хелена, да ме Бог погледа да имам такву снајицу. .hvala. Јој, баш Вам хвала crvenilo 1406_love Мене је Бог погледао па сам имала предивну свекрву која ми је омогућила да имам венчаницу коју сам желела (као и многе друге ствари за четири године везе и још четири године брака са њеним сином). Свекрву, нажалост, више немам, али захвалност и љував остају... мирођија је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 23, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2012 Јој, баш Вам хвала crvenilo 1406_love Мене је Бог погледао па сам имала предивну свекрву која ми је омогућила да имам венчаницу коју сам желела (као и многе друге ствари за четири године везе и још четири године брака са њеним сином). Свекрву, нажалост, више немам, али захвалност и љував остају... И ја сам имала такву свекрву, и потпуно те разумем.Била ми је заиста као мајка.Што је мени било јако важно, јер сам била уплашена од свих обавеза које доноси брак. Али њена љубав и духовитост су преломиле све моје страхове и незнања. И заиста, као што каже наш Моци, ''смех је најважнија ствар на свету''... а ''толику је љубав имала да јој се опраштају сви греси''... animal037 animal030 bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Po meni je skromnija svadba najprimerenija. Mi smo tako organizovali nasu, 50-ak ljudi, uglavnom prijatelji i uza porodica. Bilo je bas lepo, po nasem ukusu i da opet mogu da biram, isto bih uradila. Velike svadbe sa puno nepoznatih lica nam se nisu dopadale, a opet bilo bi mi zao da jedan tako vazan i lep dogadjaj prodje kao "nedeljni rucak". Moj suprug i ja smo sami organizovali svadbu sto mislim da je isto odredjena prednost jer vam to daje slobodu da kreirate svadbu kako zelite. Ovo je moje iskustvo, a naravno da svako treba da izabere u skladu sa svojim afinitetima. Sve u svemu, vi koji razmisljate, samo hrabro napred-nije tako strasno kao sto izgleda. :cheesy2: моје честитке! клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 25, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Uh mnogo mi lepa tema. heaven I ja sam za varijantu uže rodbine i bliskih prijatelja, ali pošto nas ima u familiji to bi verovatno sve skupa izašlo oko 200- 300 ljudi . Jedna od najlepših svadbi na kojima sam bila jeste mog buraza koji se ženio ove godine. Cela svadba bila u njihovoj režiji, a roditelji bili zaduženi koliko da probaju i izaberu rakiju i da dođu ko gosti. Dosta omladine, puno igranja i fine muzike. Mada sad nešto kontam, volela bih da u mom slučaju se ispoštuju i neki fini narodni običaji, pošto danas skoro sve izbačeno jer je to 'van mode' . Ipak mislim da dosta zavisi i od okolnosti, ali lepo je da čovek bar mašta, zar ne? Милан Меденица :), мирођија and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Де је свадба без иљаду људи, петнаест ушивања и срче до колена? То је бре свадба, све остало су венчања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1351183790' post='734749] моје честитке! Hvala i da se uskoro pridruzis klubu sa svojom izabranicom Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Де је свадба без иљаду људи, петнаест ушивања и срче до колена? То је бре свадба, све остало су венчања. кад је бал, нек је маскенбал http://www.youtube.com/watch?v=j6sKk39sQB8 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Прошле недеље сам примером потрвдио ваш став - скроман ручак и Амин. Паааа, братеее, честитамо ! Нека је срећно и дуговечно ! И, наравски, колевка вам много пута чеда љуљала ! 319.gif Јадранка-Дервента and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Dvoje mladenaca su odlucili da se vencaju u manastiru Bukovo. Uredno su doneli dozvolu od parohijskog svestenika. Zakazali su vencanje, ali bratija u zurbi zaboravila da pita za razliku u godijama. Tolerise se razlika do 15 godina medju mladencima. Preko 15 trazi se dozvola od Episkopa. Skupili su svatove i dosli na vencanje u zakazano vreme.Medjutim, razlika medju mladencima je 18 godina; pa vencanja nije bilo. Kicena kolona se vratila u selo. Mladenci su to razglasili i stavili na internet.Mogu samo da zamislim kakvu su halabuku podigli. Zoran Pavic је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Čudno da su dobili dozvolu od parhijskog sveštenika, za početak. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 bezveze,kao da vladika ne bi dozvolio. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Pavic Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 U danšnje vrijeme naš vjerni narod je slabo upoznat sa pravilima i zakonima crkve, što nije dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 26, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2012 Глупост,али тотална,младенци су одлучили ставити нешто на интернет па шта било. Макар се морало ударити и по свештенству. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука