Јаков. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ono što istinski mrzim na svadbama, to je kad gosti dođu nespremni, a naročito kumovi, pa počnu da naručuju neke zlo pesme, a ne možeš da promeniš ništa, da bi ih ispoštovao. Oni drže muziku satima, i ti si prinuđen da slušaš ljigu. Brate, spisak pesama za naručivanje, sastavlja se pre svadbe, a ne na svadbi, pa da uzimaš šta ti prvo padne na pamet, a prvo će ti pasti neke potočarske pesme. Pesme koje naročito "mrzim" govore o rodbinskim odnosima, o svadbenom veselju (jeste to prigodno, ali me nervira), zatim o geografskim prostranstvima odakle potiču naručioci pesme.. itd. Ne mogu zbog pesama koje mrzim da napustim svadbu, ali mogu da nastavim da ih mrzim još više.. Pesme koje me naročito tangiraju a hit su svake svadbe... "Ustaj ujko, ustaj rode, daj sestriću razonode..." "Zlatibore pitaj Taru" "Svekrvice zaigraj sa snajkom, od sutra će da te zove majkom" "Moja Lika kao Amerika" "Zlatiborske zore" "Prijo moja kako ćemo, prijatelje lako ćemo" "Sestra mi je poručila da se udaje" i sl. Дуња, Милан Ракић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ne mogu zbog pesama koje mrzim da napustim svadbu, ali mogu da nastavim da ih mrzim još više.. :jtl2jq: Супер ти је избор иритантних песама. Ево и мог репертоара најомраженијих: (нарицаљке) "Навали се Шар-планина", ваљда се тако зове "Зајди, зајди" "Ћери моја, алији да л' да те дам" (па она болно цикне НЕћу, бабо, НЕћу...) "Зашто су ти косе побелеле, друуужеее" "Плачи брезо бела" Али, зато ми је Веки Матовић права посластица - "Белу блузу суза кваси". Најомраженији детаљ по свадбама - разголићени меснати пазуси и дубоки деколтеи задриглих, презнојених, жена које у екстази ијаучу млатећи салветама (нарочито су ми мучни ти призори уз мирис купус-салате и бола у кичми од незгодног седења). RYLAH, Јаков., Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Без "Гаре", Камиказа кола, и возића на "Моји су другови" не рачунам у свадбу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Најомраженији детаљ по свадбама - разголићени меснати пазуси и дубоки деколтеи задриглих, презнојених, жена које у екстази ијаучу млатећи салветама (нарочито су ми мучни ти призори уз мирис купус-салате и бола у кичми од незгодног седења). Uze mi misao...scena pred kojom redovno žmurim ili okrećem glavu. Osim amina, za ovo od mene i Дуња је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Osim amina, za ovo od mene i Тооо, луткооо! Коначно нешто конкретно! Шаљем адресу преко ПП-а, а ја ћу д' се искашљем за поштарину, не да жалим! Шаљи или Нисам 100 година јела бомбоњеру којој је добар рок трајања или није са оним назови алкохолом у њој. Каква глупост! Ако човек хоће алкохол, пиће алкохол! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 :jtl2jq: Супер ти је избор иритантних песама. Ево и мог репертоара најомраженијих: (нарицаљке) "Навали се Шар-планина", ваљда се тако зове "Зајди, зајди" "Ћери моја, алији да л' да те дам" (па она болно цикне НЕћу, бабо, НЕћу...) "Зашто су ти косе побелеле, друуужеее" "Плачи брезо бела" Али, зато ми је Веки Матовић права посластица - "Белу блузу суза кваси". Најомраженији детаљ по свадбама - разголићени меснати пазуси и дубоки деколтеи задриглих, презнојених, жена које у екстази ијаучу млатећи салветама (нарочито су ми мучни ти призори уз мирис купус-салате и бола у кичми од незгодног седења). Ja moram da se outujem i da kazem da nikada u zivotu nisam bila na svadbi. Cak ni na svojoj. Za mene je to nesto najstrasnije na svetu. A ove pesme zaista ne znam. Znam samo da moj brat najvise na svetu mrzi te svadbe jer kaze da te postave da sedis do ljudi koje ne poznajes, onda su svi veseli, igraju, vrte maramicom, jedes neko ladno , masno pecenje, nekih hiljadu torti sa tonom putera i milion jaja, bolestan si posle nekoliko dana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Тооо, луткооо! Коначно нешто конкретно! Шаљем адресу преко ПП-а, а ја ћу д' се искашљем за поштарину, не да жалим! Шаљи или Нисам 100 година јела бомбоњеру којој је добар рок трајања или није са оним назови алкохолом у њој. Каква глупост! Ако човек хоће алкохол, пиће алкохол! I poštarina na moj račun...a da si još dodala i pentranje na sto glavne akterke u bijelom sa velom, a sve uz pjesmu "Evo ide nevjesta", stigao bi ti i Flash (Jimmy Choo) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Мени није страшно, волим свадбе упркос њима самима. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Samo jednu pamtim kao vrijednu pomena, a ostale sam ispoštovala po "službenoj dužnosti". Definitivno - parada pijanstva i kiča. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 I poštarina na moj račun...a da si još dodala i pentranje na sto glavne akterke u bijelom sa velom, a sve uz pjesmu "Evo ide nevjesta", stigao bi ti i Flash (Jimmy Choo) Уф, оде у крајност! Има и финих младих, има и оних нервозних, има и категорија оних које изигравају звезде дана, а мени је жао оних које преплачу целу свадбу - баш мучно видети. А овај део о поштарини сам усликала у случају да се предомислиш, па избришеш пост. Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Без возића на "Моји су другови" не рачунам у свадбу! А, па то је само за оне луцидне, слатке сватове, који дубоко верују да маса ужива посматрајући њихов луд провод. Не може свако да буде толико сладак, слободан и блесав. А онда неко убаци коментар "Е, шоу су!" Слободно, урбано, слатко - то је њихова парола! Где су они нема смора! Гаранција за незабораван провод! Имам трансфер блама у тим ситуацијама. Углавном, три сата на свадби (када је у јеку) - пуна капа! И под условом да дођеш сит јер оно силовање бубних опни утиче на вољу за храном. feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 На братаничиној свадби биле три музике. Један класичан свадбени певач од цца 55 лета. Све са ћелавом главом на коју се лепе шушке. Затим један младић и девојка, који су били у фазону Звезда Гранда. Значи све ово ново и популарно су певали (Шаша Матић, Цеца, Аца Лукас...). И била је једна фина (обучена врло пригодно) и лепа девојка која је певала забавњаке попут Северине и других хрвата. Тако да је то био један немогућ микс, али свако је могао да нађе нешто за себе. Било је и пар забавњака на енглеском (Ајм вумн ин лав, ај сеј литл преј фор ју, ит маст хев бин лав... и др.) Дуња је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ne znam zasto, ali ja svadbe uopste ne volim. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 И била је једна фина (обучена врло пригодно) и лепа девојка која је певала забавњаке попут Северине и других хрвата. :1503348ufz3z4yl5d: Оцрнисмо та народна весеља, што не доликује. Ево неколико ведрих и пријатних ставки: -црквено венчање -предјела -алкохол -неки драги људи ретко виђани -понекад млада буде лепа, као ова, рецимо (лажем, никад нисам видела овакву младу, ал ето) "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Pih, kakvi ste namcori. Ne bih imao nista protiv da prisustvujem ovakvoj svadbi (samo sa manje ljudskih zrtava ) RYLAH and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука