Zayron Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Moj vrh u matematici je sterometrija i sferna analitička geometrija, to znam i danas i to me zabavljalo. Al u IV gimnazije navališe na nas s diferencijalnim računima i integralima, to sam već bio u komi od toga! Oni napišu ovako nešto: A ja tamo vidim ovo: Ili ovo, tj. razumijem koliko bi i to da su tamo to nacrtali. I šta sad onda tu imaš rješavat kad ne kapiraš ni šta piše, ni šta hoće od tebe a kako bi? Moraš valjda prvo razmjet nešto. Engleski se bar dao dešifrovat nekako. Evo formule za lepo vreme, hahahaha: Ko ste nekateri že pozabili kakšno veselje je računati z integrali. http://nolight.wordp...1/14/integrali/ Лидија Миленковић, Олимп and antics је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Immigrants and fagots They make no sense to me They come to our country And think they'll do as they please Like start some mini-Iran Or spread some ****ing disease And they talk so many God damn ways It's all Greek to me Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Ja otprilike kao Sojic: Ali dosta zaostajem za gosn prezidentom : http://www.youtube.com/watch?v=Sd18rsh2SRc Silence , Олимп, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 с обзиром да сам га сам учио преко "асимил" касета од малена и ишао на течај, јако добро говорим, разумем и читам ајд да се похвалим, кад сам био у UK ,домаћини су ме похвалили, Керол (дивна жена) ми је рекла да они то зову Queen`s english, то је у ствари језик који се не говори тако у народу (иначе њих ништа нисам разумео кад у кући међусобно комуницирају, као да изостављају неке гласове) мени су се обраћали увек разумљиво "са свим гласовима" интересантна је ствар фонетике (ту би нам МОц објаснио), све сам разумео Керол, али кад ми је спомињала Soho, уопште нисам препознао о чему прича, јер у тој речи уопште нема гласа "о" по правилу, другарица која је студирала енгл. ми је после објаснила једна америчка породица, са којом сам ишао по Лондону у некој тури, су мислили да сам Британац, кад су сазнали оклен сам, лица су им се чудно искривила у получуђењу и полунепријатности, додуше то је била година после бомбардовања, ваљда су мислили да смо ми неки народ, неки свет, који не да не може да научи страни језик, него ......не уме ни да се обуче мени језици иду, италијански и руски солидно говорим и граматику прилично разумем у школи у Harrow-u у којој смо ишли на неки курс, приметио сам да енглески најбоље говоре Руси и ми наравно, французи имају јак акценат, "АЛо АЛо" је потпуно истинита серија по том питању сад бих волео да усавршим италијански, Бартендаз, Јанко, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Не знам колико је ово добро за убрзано учење енглеског језика: Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Mislim da sam najbolje usavršio čitajući knjige na engleskom (uz rečnik). Jednog dana planiram da dođem do Šekspira . Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Sherlock H. and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Ма дај шта је ово... Пријемни за вртић? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 a ovo je za početni nivo... najbitnije fraze Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Ма дај шта је ово... Пријемни за вртић? Hahaha, dobar si, meni to nije bilo jasno ni onda a sad pogotovu ne, više nemam pojma ni šta koja bukva znači tamo, sve sam zaboraviio. Hemija bila slična, malo bolja, tek nešto malo lakša. I nje se sjećam da su me stalno budili na časovima hemije i to da sam se posvađo s jednom iza mene jer sam sve prepisivao od nje, ona napisala neke volovine a oboje smo potom popili "kugle", što kažu Česi za kečeve. Matematika, fizika hemija i engleski, to je u mene bio propadački poker, "popravna četvorka", ko izgubi, propada, same kugle sam tamo imao. Hajd ta hemija anorganska, to sam nešto i skapirao, elementi, jedinjenja, furt se neko s nekim tamo ujedinjavao ili razjedinjavao, taman naučio kako se pravi HCl i H2SO4 a pređosmo na organsku hemiju. Još nešto pričali tamo i o bornoj kiselini ali ni do dan danas nisam shvatio šta. Sad nađoh da borax i burek ustvcari su jedna te ista riječ, hahahaha. Svašta. Naziv boraks potiče od latinskog borat koje je nastalo iz arapskog burak. Arapski korijen tog pojma se vjerovatno vuče iz perzijskog burah ili srednjeperzijskog burak. http://bs.wikipedia.org/wiki/Boraks Aj, kuku lele, kad otvorih tu organsku hemiju, tamo joć veći bordel nego u anorganskoj. Tamo se stvarno više nije znalo ni ko s kime, tamo izgleda se sjedinjavao svako sa svakim s kim je stigao, kakve su to tamo orgije bile, OMG! Pa to se ne bi stigao naučit ni za tri života o čem je koja formula i šta se s kim sjedinilo, tamo samo što si pogledao u tu formulu ili nedaj Bože epruvetu a oni se tamo već sjedinjavali sve u šesnaest ko je s kim već prije i kako stigao i ko je kome prvi na dohvat ruke bio, strašno nešto. Jesu li oni normalni, ko bi se sve te volovine naučio na pamet, znam samo da su nam pisali tonu formula i interakcija nekakvih ovakvih C-H···H-C na tablu i pri tom nam pričali takve stvari za ne povjerovat, ko sve s kim a kako, da si to normalan čovjek ni naopako ne bi mogao zapamtit. :rolleyes: 4869 C-H···H-C interactions in organoammonium tetraphenylborates: another look at dihydrogen bonds http://www.nrcresear...journalCode=cjc Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 У основној сам имао ту срећу да ми разредна, дивна жена, предаје енглески и пренесе љубав према језицима. Ишао сам на такмичење (средио ме Беч на диктату, нисам имао појма шта је то Виена и како се пише, и ту закујем... ) али су ми највише помогла (поред добро савладане граматике) летовања на хрватском приморју где је било стренџера на тоне. Кад користиш језик све иде к`о по лоју. Наравно, ако ниси дудук за акцентовање, ту ти онда ни Бог не може помоћи . Можеш све имати у малом прсту-и граматику и фонд речи, и праксу-али ако акцентујеш да те ни тарзан не разуме... На жалост, задњих година га баш ретко користим. Зато, како расту деца, ја и женче се пред њима играмо размене (битних за нас а непожељних за њих) информација "он инглиш". Само-брзо расту, ћерка завршила трећи и пола разуме, тако да... Жао ми што сам слаб са фондом теолошких термина, али млади смо, има времена... Драшко and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 što se tiče termina http://www.scribd.com/doc/24336360/Srpsko-Eng-Teoloski-Recnik Јанко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 У основној сам имао ту срећу да ми разредна, дивна жена, предаје енглески и пренесе љубав према језицима. Ишао сам на такмичење (средио ме Беч на диктату, нисам имао појма шта је то Виена и како се пише, и ту закујем... ) али су ми највише помогла (поред добро савладане граматике) летовања на хрватском приморју где је било стренџера на тоне. Кад користиш језик све иде к`о по лоју. Наравно, ако ниси дудук за акцентовање, ту ти онда ни Бог не може помоћи . Можеш све имати у малом прсту-и граматику и фонд речи, и праксу-али ако акцентујеш да те ни тарзан не разуме... На жалост, задњих година га баш ретко користим. Зато, како расту деца, ја и женче се пред њима играмо размене (битних за нас а непожељних за њих) информација "он инглиш". Само-брзо расту, ћерка завршила трећи и пола разуме, тако да... Жао ми што сам слаб са фондом теолошких термина, али млади смо, има времена... Fornication Under Consent of King? :D Znam roditelje koji su presli na dugacki izraz ozlogasene skracenice kad su klinci poceli da povezuju sta je ta, kroz filmove i ostalo. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 одлично, слабо причам још један, читање и писање ми никад нису били проблем. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 30, 2012 Пријави Подели Написано Август 30, 2012 Šta njima dvoma fali, oni se sporazumiju odlično i bez tog engleskog, jel de? Zecovi. RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука