Ayla Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Srećan rođendan, i svako dobro želim. Снежана, александар живаљев, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 александар живаљев, АлександраВ, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Срећан рођендан, свако добро! Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Srećan rođendan!!! kamila, АлександраВ, александар живаљев and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Srecan! Kaludjerovic Sreten, александар живаљев, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Хвала пуно александар живаљев, АлександраВ, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 александар живаљев, JESSY, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kamila Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 SRECAN TI RODJENDAN SVE NAJLEPSE Kaludjerovic Sreten, александар живаљев and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Сретан рођендан! Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten, kamila and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Srećan rodjendan sa Morave, vojniku vojnička moravska pjesma Лидија Миленковић, Милан Ракић, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 6 minutes ago, Zayron рече Srećan rodjendan sa Morave, vojniku vojnička moravska pjesma Ништа без младенаца Хвала свима. александар живаљев, Џуманџи and Zayron је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Srecan rodjendan sve najbolje александар живаљев, Милан Ракић, Џуманџи and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Све најбоље, Милане. :* Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Ziv bio Milane,svako dobro od Gospoda! александар живаљев, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 JESSY, Данче*, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука