Зосима Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Да није у питању неки катакомбни парастос,стварно су ултра тугаљиви на овим сликама... Још ако се дода, да је сад време поста,што за ревнитељску екипу значи да је осмех у то време, раван путу за пакао... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 21, 2012 Пријави Подели Написано Август 21, 2012 Ево како треба да изгледају хришћани после свете литургије,са овиим блаженим осмесима... :smile: Ову су брат Зоран и Миљан у катакомби студењака... bgpj, Sherlock H., sleki and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Ево како треба да изгледају хришћани после свете литургије,са овиим блаженим осмесима... :smile: Супер аналогија. Мислиш да би ови што у јакнама (што ће рећи у јесен или зиму) и у параклису демонстрирају како заправо треба да изгледа хришћанин, усред њиве и усред августа, по најјачем сунцу, имали једнако снаге за позирање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 То су те пијетистичке позе... Аха. Хвалим те, Боже, што нисам као они. Фарисеј је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Супер аналогија. Мислиш да би ови што у јакнама (што ће рећи у јесен или зиму) и у параклису демонстрирају како заправо треба да изгледа хришћанин, усред њиве и усред августа, по најјачем сунцу, имали једнако снаге за позирање? Исправка: видим да многи носе јакне и џемпере. Али остаје примедба да "изгледање" не треба ни о чему да нам говори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Артемиткиње се поред психологије препознају и по марамама.... Тих..срамота ме што сам женско...Ова фотографија убија у појам здрав разум Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Ja imam jedno pitanje.Da li artemijevci imaju svoje centrale i u Somboru,Subotici ili Apatinu.Jer u Eparhiji Backoj ima puno onih koji ne vole Episkopa Irineja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Чак и ако узмемо за валидно то што Артемије себе сматра за епископа, ипак остаје и друга нелогичност и канонска вратоломија. А то је: по ком то канону један епископ служи, без ичије сагласности, на територији (у епархији) другог епископа? Следеће, кога Артемије као "епископ СПЦ" помиње као свог Првог? Патријарха не помиње, већ "сво епископство"? Па шта је онда Артемије, Васељенски патријарх? Језиво до каквих је небулоза дошао један, веровали или не, доктор теологије... malina :), Ромејац, Макрина and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Ja imam jedno pitanje.Da li artemijevci imaju svoje centrale i u Somboru,Subotici ili Apatinu.Jer u Eparhiji Backoj ima puno onih koji ne vole Episkopa Irineja. da li ih ima u republici srpskoj? ja mislim da ih nema, mogao bi ja da im budem nekakav predstavnik uz finu nadoknadu .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Ja imam jedno pitanje.Da li artemijevci imaju svoje centrale i u Somboru,Subotici ili Apatinu.Jer u Eparhiji Backoj ima puno onih koji ne vole Episkopa Irineja. Сматраш да ће артемити да се шире по епархији бачкој играјући на карту тога што има оних који баш не воле владику Иринеја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 krenulo prozivanje Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Ај само још једном да ми неко појасни: Како своја места где служе називају "катакомбом" а на све стране се рекламирају по фејсбуку? Иначе, ево пар коментара артемијеваца са нашег фб профила: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2012 krenulo prozivanje http://www.facebook....tal_comments=10 Нека пишу шта год желе, ево њихови пулени позивају и на смрт свакоме ко није по њиховом чапу. Секта ко и свака друга секта. Треба добро испитати овакве случајеве јер када неко јавно на фејсбуку позива на линчовање и смрт "папистима" (шта год то њима значило и шта год у својој глави умислили), онда треба полиција да реагује. Такође, пошто је њима више драго да се баве приватним животима боље да себи поставе ова питања ако уопште знају шта је Црква, а Аца је лепо питао: Чак и ако узмемо за валидно то што Артемије себе сматра за епископа, ипак остаје и друга нелогичност и канонска вратоломија. А то је: по ком то канону један епископ служи, без ичије сагласности, на територији (у епархији) другог епископа? Следеће, кога Артемије као "епископ СПЦ" помиње као свог Првог? Патријарха не помиње, већ "сво епископство"? Па шта је онда Артемије, Васељенски патријарх? Језиво до каквих је небулоза дошао један, веровали или не, доктор теологије... Sherlock H. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 Секта ко секта... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 22, 2012 Пријави Подели Написано Август 22, 2012 krenulo prozivanje http://www.facebook....tal_comments=10 Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука