Jump to content

Novi desanti na crkve u Evropi po "Pusi rajot" receptu

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Хвала мр. Путину што нас је наместио па смо сада мета сваке будале која нема паметнија посла. Свега овога не би било да су оне лујке казнили 100 марке и послали кући, као што је номално за такве ствари.

Овима у немачкој прети казна до три године што су упали у цркву. Тако да ћемо да видимо колико ће добити протестанти од немачког суда

Подели на овим сајтовима

Da su bile pametne i sve obavile u studiju, pa na youtube, mogli bi da im pljunu pod prozor.

Можда би то имало смисла да су оне желеле да њихова порука стигне до што већег броја људи. С обзиром на то да су им циљеви сасвим другачији, оне су одлично зарадиле своју плату.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли сте читали завршну реч са суђења једне од ових мученица? Толико лицемерја и неконтекстуалног позивања на Библију није виђено од времена нацистичке пропаганде...

Хм , не знам какви су руски панкери , али да сам ја на њиховом месту у панкерском духу и традицији урадио бих исто и много горе, практично би саставио текст само од цитата Новог и Старог Завета.

Подели на овим сајтовима

Можда би то имало смисла да су оне желеле да њихова порука стигне до што већег броја људи. С обзиром на то да су им циљеви сасвим другачији, оне су одлично зарадиле своју плату.

Оне су много постигле, три године није много а стекле су светску популарност, после те три године, могу да иду по целом свету и праве концерте , сви ће да их знају, нисам сигуран, али мислим да су оне добре рачунџије.

Подели на овим сајтовима

Нема ништа од тога. Биће сензација за један дан. Поента њихових наступа је била дезавуизација режима у Русији, а ако видите ко је био најгласнији на протестима подршке (Каспаров и сл), јасно је ко је газда.

Ко било где у свету говори о њиховим песмама!? Нико, већ се само форсирају "перформанси". Стицајем околности сам се затекао пре месец и по дана у Санкт Петербургу, испред храма Спас на Крви, на њиховом "наступу". Читава поента је била да фоторепортери забележе како полиција скида једну од њих са крста и одводи, а људи су пролазили као да се ништа не дешава, јер су Руси свесни који је циљ.

Подели на овим сајтовима

Хм , не знам какви су руски панкери , али да сам ја на њиховом месту у панкерском духу и традицији урадио бих исто и много горе, практично би саставио текст само од цитата Новог и Старог Завета.

Од цитата из Старог и Новог Завета можеш свашта да саставиш, од теолошких дела до јеретичких памфлета.

Подели на овим сајтовима

Баш си запо за Путина, воло би да чујем барем два оправдана разлога ?

Ја брате ово видим као чист политички процес. Не мислим да је Путин ишао около и делио наређења шта да раде, али то је систем који је он направио. Систем у којем је многе "појео мрак" зато што су га критиковали.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Za Nadeždu Tolkonešto (onu lepu) su inače "psihijatri procenili da ima poremećaj ličnosti (??)".

Podseća na staru sovjetsku praksu, kada su ideološke neistomišljenike (i.e. ljudi koji uopšte nešto misle) slali u bolnice, gde bi psihijatri ustanovili da su ludi. A meni nije jasno kako su mogli da pročitaju da je motivacija njihovog postupka "verska mržnja(!?)" a da se ne pocepaju od smeha.

Подели на овим сајтовима

Za Nadeždu Tolkonešto (onu lepu) su inače "psihijatri procenili da ima poremećaj ličnosti (??)".

Podseća na staru sovjetsku praksu, kada su ideološke neistomišljenike (i.e. ljudi koji uopšte nešto misle) slali u bolnice, gde bi psihijatri ustanovili da su ludi. A meni nije jasno kako su mogli da pročitaju da je motivacija njihovog postupka "verska mržnja(!?)" a da se ne pocepaju od smeha.

Руси су јако осетљиви на тему употребе верских објеката у све оне сврхе које нису намење таквим објектима. Из више него познатих разлога је тако. Храм Христа Спаситеља је био претворен у базен, који је потом јако слабо радио због необјашњивих случајева дављења итд. Атак и скрнављење тог објекта је више него симболичан чин и сваки верник у Русији је то схватио као израз верске мржње, без обзира како оне то оправдавале.

Подели на овим сајтовима

Руси су јако осетљиви на тему употребе верских објеката у све оне сврхе које нису намење таквим објектима. Из више него познатих разлога је тако. Храм Христа Спаситеља је био претворен у базен, који је потом јако слабо радио због необјашњивих случајева дављења итд. Атак и скрнављење тог објекта је више него симболичан чин и сваки верник у Русији је то схватио као израз верске мржње, без обзира како оне то оправдавале.

A kada onaj KGB ubica ulazi tamo, i kada su i crkva i velikodostojnici integrisani u njegov tiranski establišment, šta je onda sa ruskom osetljivošću kada su u pitanju verski objekti?

To je urađeno baš u crkvi, jer je patrijarh pozivao ljude da glasaju za Putina.

I na kraju su devojke poslali u gulag, kao i milione političkih protivnika pre njih.

Подели на овим сајтовима

A kada onaj KGB ubica ulazi tamo, i kada su i crkva i velikodostojnici integrisani u njegov tiranski establišment, šta je onda sa ruskom osetljivošću kada su u pitanju verski objekti?

To je urađeno baš u crkvi, jer je patrijarh pozivao ljude da glasaju za Putina (!).

I na kraju su devojke poslali u gulag, kao i milione pre njih.

Kakvo lupetanje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To je urađeno baš u crkvi, jer je patrijarh pozivao ljude da glasaju za Putina.

I na kraju su devojke poslali u gulag, kao i milione političkih protivnika pre njih.

Апсолутно и тотално лупетање!

У Цркву може свако да уђе да се моли, и Путин и ове панкерке. Али ни Путин ни панкерке не могу да дивљају у храму.

Ако им је сметало што је патријарх позвао да се гласа за Путина, онда су требале да упадну у патријаршијски двор.

Зашто су то урадиле у Цркви!?

Оне су то урадиле у храму Христа Спаситеља, јер знају шта он значи, а разлог је био заснован на верској мржњи.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Па кад не можеш да одговориш (или боље да кажем не смеш), онда је часно да се повучеш и признаш да си био у криву.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...