Jump to content

Чуда Божија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зашто је онда Христос отварао очи слепом од рођења?

Мислим да те две ствари употпуњују једна другу, а не искључују.

Одакле Мојсијев ауторитет? Није ли, између осталог, отуд што је чинио чуда?

Подели на овим сајтовима

Зашто је онда Христос отварао очи слепом од рођења?

Мислим да те две ствари употпуњују једна другу, а не искључују.

Одакле Мојсијев ауторитет? Није ли, између осталог, отуд што је чинио чуда?

Тачно. Али, човек је слободан та такве очигледне ствари прогласи "триком", "ђаволским чудом" и сл.

Подели на овим сајтовима

Тачно. Али, човек је слободан та такве очигледне ствари прогласи "триком", "ђаволским чудом" и сл.

Баш тако, ако у стању прелести дође у контакт са чудом,

порицање благодати и љубави божије га може довести у још горе духовно стање

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Јесте, али слободан је и да поверује.

Подели на овим сајтовима

slavabogu

Слобода је велики Божији дар. Знам за пример када су две мајке кренуле са болесном децом под Острог, пошто је једно од деце уснило сан у коме га неко проводи кроз пећину и позива да дође да заноћи ту код светог Василија. Убрзо су кренули и већи део пута су прешли пешке, било је то педесетих година прошлог века. Заноћили су две ноћи под Острогом и трећег дана, након што се причестио, дечак који је храмао је само изашао из храма нормалним корацима, а и другом који је уснио сан би много боље и опорави се без операције коју су предлагали лекари. Занимљиво је да је дечак који је за нормалан ход могао да се захвали само Богу и његовом свецу, касније под утицајем окружења тог доба израстао у убеђеног атеисту. Иако прича делује бајковито, сасвим је истинита.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

И ја имам дивно искуство са Светм Василијем. Причао сам о томе на форуму, о излечењу моје ћерке. Слава му и милост, а Богу хвала што слуша молитве својих светитеља!

svvasilije2.jpg

Подели на овим сајтовима

Ко оно рече "нема Бога"??? Ко оно беше тражи "доказе"? Ево Бога и ево доказа:

http://www.prva.rs/s.../EXploziv+19.09

Ма то је аутосугестија... ;)

Не заборави, принцип слободе је неприкосновен.

То ми кажи! prstgore

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
Подели на овим сајтовима

• Гости

Данас сам од једног пријатеља свештеника добио ово:

ijFJCcT7HwtgB.jpg

О чему се ради?

ову слику је добио од игуманије једног манастира. Слика је настала ове године у Јерусалиму на Велику Суботу када је неки верник сликао јерусалимског Патријарха. Умсето слике Патријарха изашла је ова слика. Дакле, ово преносим како сам чуо.

Лично нисам присталица таквих чуда али их и не спорим. Знам да што је људима немогуће да је Богу могуће. Чуда се дешавају свуда.

Подели на овим сајтовима

Ovako bi trebalo uobliciti svaki razgovor o cudima, tako da svako ko ima i trunku sumnje shvati da je njegova sumnja opako ledena prema ljudima koji se bore sa uzasnim zivotnim problemima.

Ostade nedoreceno na kraju, da li je Svetlana iz Kragujevca sada zdrava?

I da li je Miroslava pocela da vodi vise racuna gde ostavlja pasos?

I zasto gremlini prazne rezervoar sa gorivom i odvijaju zavrtnje na autobusu?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...